Šveiciešu tūrisma portāls iekļauj Igaunijas piedāvājumu Eiropas pirts atrakciju sarakstā

Sākot ar dūmu saunu Somijā, līdz pirts autobusam Igaunijā – Šveices ceļojumu portāls HolidayCheck.ch apkopojis informāciju par savdabīgiem pirts piedāvājumiem Eiropā.


1. Dūmu sauna Somijā, Saariselkä: tumši nokvēpušas sienas, spēcīgs dūmu aromāts un senas pēršanās tradīcijas, kas noslēdzas ar lēcienu āliņģī


2. Eiropas augstākā brīvdabas sauna atrodas Austrijas Dienvidtirolē, Šnalstālē (Schnalstal) - «Schöne Aussicht» jeb „Skaistie skati”. Pēc izkarsēšanās zviedru tipa pirtī iespējams atvēsināties baseinā zem klajas debess, vienlaikus baudot skatu un Hohjoka ledāju (Hochjoch-Gletscher).


3. Berlīnē, noenkurots Šprē upē ar skatu uz lielpilsētas panorāmu, atrodas baseinu kuģis „Arena”. Vasarā tur tiek ierīkoti baseini, bet ziemā kuģis pārtop par saunu kompleksu.


4. Larsmo ezera pirts kuģis M/S Gloskär Somijā atgādina mazu, peldošu raganas mājiņu ezera vidū dabas parka teritorijā un piedāvā vietu 12 personām.


5. Saunas kuģis „Mantabo” Šarcmicelas ezerā (Scharmützelsee) Vācijā pie Brandenburgas ir pārvērsts par peldošu brīvdienu salu, kas var uzņemt 15 viesus. Uz tā atrodas ne tikai sauna ar spoguļu sienām, bet arī baseins, grilēšanas vieta un bārs.


6. Saunas autobuss Igaunijas galvaspilsētā Tallinā – šveiciešu tūrisma portāls uzskata, ka tieši tādā pilsētas apskates ekskursija sagādās īstu prieku. Dzērieni, laba mūzika un patīkami līdzbraucēji: tradicionāla ziemeļvalstu sauna apvienota ar modernu komfortu. Kad karsēšanās apnikusi, ceļotājs vienkārši var izkāpt nākamajā pieturā.


7. Saunu slēpošanas pacēlāja kabīnē piedāvā Illasas (Ylläs) kūrorts Somijā. Tajā ierīkota elektriskā saunas krāsns. Viens brauciens uz kalna virsotni ilgst 15 minūtes, kabīnē ir vieta četriem cilvēkiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80492187sec.