Tez Tour pirmajam ārzemju birojam – 10 gadu jubileja

Pirmais starptautiskā tūroperatora Tez Tour birojs, kas tika izveidots ārzemēs, Latvijā, atzīmē savu 10 darba gadu jubileju.

Tez Tour Latvijas birojs uzsāka savu darbu – 2002. gada 22. martā. Desmit gados, kas biznesā ir salīdzinoši īss laiks, kompānija Tez Tour Latvija no jaunpienācēja tūrisma tirgū kļuvusi par tā līderi.

Patlaban Tez Tour Latvija ir ne vien vadošais tūroperators Latvijā, bet arī valstī lielākā tūrisma nozarē strādājošā kompānija.

”Pirms vairākiem gadiem, kad tikām vēl uzskatīti par jaunu kompāniju Latvijas tūrisma tirgū, izpētījām pārdošanu rezultātus un secinājām, ka gandrīz vai katrs 100 Latvijas iedzīvotājs ir ceļojis ar mūsu kompāniju. Tas bija vai „kosmisks” rezultāts, un mūsu konkurenti par tik labu sasniegumu varēja vien sapņot.

Tagadējie aprēķini liecina, ka ar Tez Tour Latvija pēdējā gada laikā ceļojis vai katrs 25 valsts iedzīvotājs. Tāda strauja progresija liecina, ka cilvēki izvēlas mūsu piedāvājumu arvien vairāk un vairāk. Protams, mūsu plānos ir uzlabot arī šo rezultātu. Nav nemaz tik neticami, ka pienāks diena, kad ceļojumā ar Tez Tour Latvija būs braucis gandrīz katrs Latvijas iedzīvotājs. Katrā ziņā tā būtu zināma robežšķirtne, savdabīga profesionālismu apliecinoša latiņa, kuru mēs netālā perspektīvā tieksimies sasniegt.

Protams, tirgus līderim būt nav viegli: jāizstrādā, jāizveido, jāpiedāvā ļoti augstas klases produkti un pakalpojumi – lai tie būtu pārāki par konkurentu piedāvājumu. Turklāt pēdējo 3-4 gadu laikā izkristalizējusies atziņa, ka ne tikai cena ir vienīgais produkta izvēles kritērijs: patērētājs vērtē arī produkta radītāja reputāciju, kompānijas profesionālos sasniegumus citu valstu tirgos, iespēju izmantot augstās tūrisma tehnoloģijas utt.

Ne mazāk sarežģīti ir arī saglabāt iegūtās pozīcijas cīņā par klientu. Tas ir daudzu cilvēku profesionāla ikdienas darba rezultāts. Un es zinu, ka katrs mūsu kompānijas darbinieks ir lepns par gūtajiem panākumiem un iespēju realizēt savas zināšanas un potenciālu vienā no Eiropas lielākajām tūrisma nozares kompānijām,” tā starptautiskā tūroperatora Tez Tour Latvija direktors Konstantīns Paļgovs.

Savas darbības laikā kompānija izveidojusi un atklājusi vairāk nekā 10 tiešo čarterreisu programmas no valsts galvaspilsētas Rīgas uz populārākajiem kūrortiem dažādās pasaules malās: Antalju, Marmarisu, Bodrumu, Barselonu, Malagu, Tenerifi, Maljorku, Tunisu, Kipru, Krētu, Rodu, Korfu, Hurgadu, Šarm eš Šeihu, Dubaiju Apvienotajos Arābu Emirātos. Tāpat tika un tiek realizētas ceļojumu tūres ar regulārajiem avioreisiem uz Taizemi, Kubu, Dominikānu un Maldivu salām. Šīs, 2012. gada vasaras ceļojumu sezonas jaunums – tūres uz Itāliju (Roma un Milāna), kā arī, čarterlidojumu programmas ietvaros, – Bulgārijas kūrorti Melnās jūras piekrastē.

No jaunākajām pēdējo gadu laikā Tez Tour piedāvātajām ceļojumu programmām jāpiemin arī kalnu slēpošanas programmas uz Insbruku Austrijā un Andoru. Tāpat ar kalnu slēpošanu saistīta Tez Tour programma, kuru paredzēts atklāt jau 2013. gada ziemas sezonā: atpūta un slēpošana Itālijas kalnu kūrortos.

Aizvadītajos darba gados:

  • Tez Tour Latvija – pirmais starptautiskais tūroperators, kas Latvijas tūrisma tirgum sagatavoja čarterlidojumu programmas, kuras tika realizētas visa gada griezumā un iekļāvās gan vasaras, gan ziemas tūrisma sezonās;
  • Tez Tour Latvija ne reizi vien nominēts un arī atzīts par Latvijas labāko uzņēmumu tūrisma nozarē;
  • Tez Tour Latvija ir vienīgais tūroperators Latvijā, kas visu savu lidojumu programmu realizē sadarbībā ar Latvijas nacionālo aviosabiedrību airBaltic;
  • Tez Tour Latvija ir bijis pirmais, kas aprobējis daudzus tūrisma virzienus, kuri patlaban veido visa starptautiskā Tez Tour holdinga ceļojumu portfeļa bāzi.

Šobrīd Tez Tour kompāniju grupai ir 50 biroji un pārstāvniecības 18 pasaules valstīs. Gadā kopumā tiek apkalpoti vairāk nekā miljons tūristu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52505088sec.