Stāvoklī pēc peldes viesnīcas baseinā?

Jūra par sāļu, saule par spožu un pārāk daudz smilšu pludmalē: viesnīcu rezervācijas portāls HRS apkopojis šīs vasaras smieklīgākās klientu sūdzības, kuru dēļ klienti pieprasījuši cenu atlaides nakšņošanai.

Kādas Bavārijas (Vācija) viesnīcas recepcijā vērsies neapmierināts klients, piedraudot nemaksāt viesnīcas rēķinu, lai gan istabu bija rezervējis un tajā arī nakšņojis. Viņa arguments: visu nakti lijis stiprs lietus un viņš nav varējis ne acu aizvērt. Proti, lietus laikā vīrietim, kurš bijis vidējos gados, esot ļoti bail, tāpēc aizmigt nav bijis iespējams, un, tā kā viņš nav gulējis, tad arī rēķins neesot jāmaksā.

Kādā citā viesnīcā klients bijis ļoti izbrīnīts un neapmierināts, kāpēc viņa rēķinā iekļauta tūrisma takse (Kurtaxe, kā vāciski dēvē obligāto tūrisma nodevu). Viesnīcas personālam nācies ilgi izskaidrot neapmierinātajam klientam, kurš taču neesot izmantojis taksometra (Taxi) pakalpojumus, atšķirību starp taksi un taksometru.

Savukārt nelielas kalnu ielejas viesnīciņas darbiniekiem nācies atbildēt uz viesu sašutumu par to, ka kalni pārāk ierobežojot ieleju, - pat tādā mērā, ka viņiem trūkstot gaisa. Protams, viesiem šķita, ka tas ir pamatots iemesls, lai atteiktos maksāt viesnīcas rēķinu.

Viena no klasiskajām sūdzībām viesnīcās ir par sliktu skaņas izolāciju. Nav patīkami, ja aiz sienas visu nakti dzirdama cita viesa krākšana, vai ne? Taču kāda sieviete viesnīcas personālam pieprasījusi cenas atlaidi par to, ka viņas naktsmieru traucējis pašas krācošais vīrs, kas gulējis turpat līdzās. Viesnīcas pārzinis gan pretimnākšanu nav izrādījis un ieteicis neapmierinātajai dāmai nākamreiz rezervēt atsevišķas istabas.

Arī šīs vasaras amizanto sūdzību topā iekļuvusi vairāku viesnīcu viešņu apsūdzība par to, ka viņas palikušas stāvoklī pēc peldes viesnīcas baseinā. Lai cik absurdi tas neizklausītos, tādus pārmetumus viesnīcām nākas uzklausīt regulāri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20915818sec.