Viesnīcu piedāvāto ekskluzīva komforta risinājumu TOP 10

Nenoliedzami, ka izdabāšana viesu kaprīzēm viesnīcniekiem var sagādāt ne mazums pūļu. Taču daudzi, visā pasaulē populāri, kā arī mazāk pazīstami hoteļi atpūtniekiem ne tikai piedāvā prātam neaptveramu greznību, bet arī ik uz soļa rūpējas par maksimālu komfortu un ekskluzīviem risinājumiem perfektām brīvdienām.

Lūk, daži no unikālajiem viesnīcu piedāvātajiem risinājumiem neierobežotām viesu ērtībām.

Saldie sapņi

Pavadot brīvdienas Ritz-Carlton viesnīcā Amēlijas salā, Floridas štatā (ASV), nav jāsatraucas par to, ka jūsu bērniem varētu būt grūtības aizmigt. Īpaši viesnīcas personāla darbinieki labprāt iejutīsies kāda bērnu grāmata varoņa tēlā un nolasīs vakara stāstu, komplektā mazajiem pasniedzot arī pienu un cepumus.

Ziepju sulainis

Viceroy Riviera Maya Plajadelkarmenas pilsētā Meksikā konsjeržs nogriezīs un uz numuriņu atnesīs gabaliņu jūsu izvēlēto ziepju, kuras darinājusi kāda vietējā maiju pēcteču kopiena. Pieejamie ziepju aromāti tiek mainīti atbilstoši sezonai, piemēram, pavasarī var pasūtīt melones ziepes, bet ziemā karstā vannā palolot ķermeni ar kanēļa ziepēm.

Uz viesnīcu – rolsroisā

Viens no galvenajiem trumpjiem, kas palīdz iegūt arvien jaunus klientus "Peninsula Hong Kong" viesnīcai, ir atpūtnieku transportēšana no lidostas Rolls Royce limuzīnā. Patiesībā braucienu ekskluzīvajā automašīnā viesi var izbaudīt jau tūlīt pēc nokāpšanas pa lidmašīnas trapu.

Spilvenu ēdienkarte

Neērts spilvens var izbojāt atpūtu pat visaugstākās raudzes hotelī. Tieši tādēļ "Benjamin" viesnīca Ņujorkā (ASV) piedāvā "spilvenu ēdienkarti, kuru izmantojot, viesi var pasūtīt viņu vēlmēm visatbilstošāko spilvenu. Pieejami spilveni, kas pildīti ar ūdeni, griķiem, kā arī tādi, kas palīdzēs pret krākšanu  vai sniegs magnētisku terapiju.

Sulaiņa poga

"Oberoi" viesnīca Indijas pilsētā Gurgaonā piedāvā unikālu iespēju ar pogas palīdzību izsaukt sulaini. Pakalpojums pieejams jebkurā diennakts laikā.

Relaksācija šūpuļtīklā

Sagurušus tūristus Meksikas galvaspilsētas Mehiko viesnīcā "W" sagaidīs šūpuļtīkls. It kā nekas neparasts, taču tas atrodas pārsteidzošā vietā – vannasistabā.

Maltīte jebkurā laikā

Teju ikvienā viesnīcā nākas saskarties ar kādu nepatīkamu niansi – jāizdara izvēle starp laisku vārtīšanos gultā līdz pusdienlaikam un izsmalcinātām brokastīm, par kurām bieži vien ir samaksāts, jo tās gluži vienkārši iekļautas istabas cenā. Taču "Continental Palacete" viesnīca Barselonā, Spānijā viesiem piedāvā bufeti visas diennakts garumā.

Nostaļģijas deva

Viesnīcas numuriņi "Orbit Inn" Palmspringsā, Kalifornijas štatā (ASV) aprīkoti ar funkcionālu, mūsdienīgu plašu atskaņotāju un unikālu vinila ierakstu kolekciju labākajās 20. gadsimta tradīcijās.

Privātā sauna

Svētā Augustīna viesnīca Maiamibīčā, Floridas štatā (ASV) piedāvā plašu tvaika duškabīni un saunu, kurā pietiek vietas vismaz divām personām. Iebūvētas vairākas ūdensstrūklas masāžas sprauslas.

Helikopters taksometra vietā

Tiem ceļotājiem, kas viesojas Dominikas republikā, iespējams izbaudīt neaizmirstamu piedzīvojumu – lidojumu helikopterā no lidostas uz "Zoetry Agua Punta Cana" viesnīcu. 10 minūšu garumā no putna lidojuma iespējams baudīt gleznainas ainavas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22230387sec.