Nosaukti visnedraudzīgākie galamērķi tūristiem [1]

Izdots jauns ceļvedis parīziešiem, aicinot viņus būt pieklājīgākiem pret ārvalstu atpūtniekiem. Francijas galvaspilsētā dzīvojošie izceļas ar rupjību pret tūristiem. Bet saskaņā ar pēdējām ziņām no Pasaules Ekonomiskā foruma (World Economic Forum), francūži ir samērā viesmīlīgi. Ikgadējā Travel & Tourism Competitiveness pārskatā ir iekļauta kategorija: "iedzīvotāju attieksme pret ārvalstu viesiem". Šogad Francija šajā kategorijā tika ievietota 80. vietā.

10. Mongolija

Čingishana zeme tika novērtēta kā 10. visneviesmīlīgākā valsts pasaulē.

9. Bulgārija

Bulgārija ir 9. visnedraudzīgākā valsts. WEF pārskatā novērtētas arī pasaules "viskonkurētspējīgākās" tūristu nācijas – Augšgalā atradās Šveice, tad sekoja Vācija, Austrija, Spānija, Lielbritānija un ASV.

8. Slovākija

Apgalvo, ka tūristus var sagaidīt vēsa uzņemšana Slovākijā. Pārskatā kā vismazāk konkurētspējīgās tūristu nācijas novērtētas – Haiti, Čada, Burundi, Sjerraleone un Gvineja.

7. Pakistāna

Saskaņā ar WEF Pakistānā nesaņemsiet sarkanā paklāja cienīgu apkalpošanu. Pārskatā apgalvots, ka vismazākā konkurence Eiropā ir Moldovā, Bosnijā un Hercegovina un Serbijā.

6. Irānā

Neviesmīlīgāko valstu vidū Irāna tika ierindota 6. vietā. Vispārējo konkurētspēju vērtēja pēc tādiem kritērijiem, kā: drošība, infrastruktūra, izmaksas, veselības aprūpe un vīzu ierobežojumi.

5. Latvija

Pārskatā Latvija novērtētā kā viena no Eiropas neviesmīlīgākajām valstīm. Par drošāko valsti pasaulē uzskatīta Somija, tai seko Šveice, Honkonga un Īslande.

4. Kuveita

Tā apgalvo, ka Kuveitā silta uzņemšana nav garantēta. Labākie veselības un higiēnas pakalpojumi atrodami Austrijā.

3. Krievija

Pēc WEF domām arī Krievijā nesagaidīsiet labu uzņemšanu. Par visdraudzīgākajām valstīm tika novērtēta Īslande, Jaunzēlande, Maroka, Maķedonija un Austrija.

2. Venecuēla

Saskaņā ar WEF kritērijiem Venecuēla ir otra nedraudzīgākā valsts pasaulē. Senegāla, Portugāle, Bosnija un Hercegovina, Īrija un Burkinafaso arī nav no tām draudzīgākajām vietām.

1. Bolīvija

Pasaules Ekonomiskais forums uzskata, ka tieši Bolīvija ir tūristiem visneviesmīlīgākais galamērķis pasaulē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 09/03/2013 09:31 Vai Latvijas kontekstā nebija kas vairāk minēts?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18398404sec.