Fortuna Travel: Tropikana akvaparks Polijā sajūsmina gan bērnus, gan pieaugušos

Ja ir radusies vēlme nedēļas nogali pavadīt ārpus Latvijas robežām, turklāt doties arī ārpus Baltijas valstīm, viens no variantiem ir Polija. Var gan paspēt "aizlaist" līdz Polijas galvaspilsētai Varšavai, gan apceļot valsts ziemeļu daļu vai doties baudīt poļu ūdens atrakciju parku piedāvātās iespējas.

Domājams, jau vairāku ceļotāju vidū popularitāti ir iemantojis Tropikana ūdens relaksācijas un atrakciju parks Mikolaikos. Vairāk par iespējām minētajā akvaparkā stāsta Fortuna Travel tūrisma menedžere Jevgēņija Kolosova.

Kā nokļūt, ko redzēt

"Fortuna Travel piedāvājumā pašreiz ir divi braucieni uz Mikolaikiem. Viens no tiem - divu dienu ceļojums "Akvaparks Mikolaikos", otrs - trīs dienu ceļojums "Akvaparks Mikolaikos. Mazūrija". Divu dienu brauciens nav saspringts, tā laikā var relaksēties, nekur nesteigties un jautri pavadīt laiku. Atpakaļceļā ir iespēja apmeklēt lielveikalu, kurā par pievilcīgām cenām var iegādāties pārtikas produktus un citas preces. Polijā pārtikas produktu klāsts ir plašs, turklāt cenas, salīdzinājumā ar Latviju, krietni atšķiras, tāpēc ceļotāji izmanto iespēju un atpūtu apvieno ar iepirkšanos. Savukārt, trīs dienu brauciens apvieno atpūtu viesnīcas kompleksā un ekskursiju pa Mazūrijas slavenākajiem vēstures un tūrisma objektiem: Sv. Lipkas klosteris, Hitelra bunkurs "Vilku midzenis" u.c. Trešā brauciena diena ir atvēlēta, lai iepirktos," informē Fortuna Travel tūrisma menedžere.


Kur nakšņot

Jevgēņija Kolosova norāda, ka abos braucienos nakšņošana paredzēta četrzvaigžņu viesnīcā Golebiewski, kas viesiem piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, turklāt tie jau ir iekļauti numura cenā. Numura cenā iekļauta puspansijas ēdināšana bufetes veidā, viesnīcas nakts kluba apmeklēšana, kā arī lieliskā ūdens relaksācijas un atrakciju parka Tropikana apmeklējums bez laika ierobežojuma.


Kas ir Tropikana

"Tropikana parkā atrodas: 25 metru garš sporta baseins, bērnu baseins + mazuļu baseins ar ļoti siltu ūdeni un dažādām papildizpriecām kopā ar multfilmu varoņiem, 20 metru garš mākslīgo viļņu baseins, džakuzi un vannas (dūņu, magnija - kalcija u.c.), slidkalniņš "Straujā upe", kas imitē kalnu upi, atpūtas baseins ar zemūdens masāžu un kaskādēm, dažāda augstuma un garuma slidkalniņi, pirts komplekss (tvaika pirts, sauna ar dažādām ēteriskajām eļļām, sāls kamera)."


Ūdens sniegtie labumi

Jāatzīmē, ka Tropikana parks sniedz ne tikai jautrību ģimenes vai draugu lokā, bet arī pozitīvi ietekmē pašsajūtu. Turpina Jevgēņija: "Ūdens procedūras uzlabo pašsajūtu, asinsriti, relaksē un noņem muskuļu sāpes. Tā ir iespēja atjaunot spēkus un atslēgties no ikdienas problēmām."


Par viesnīcu

"Viesnīca piedāvā arī citas izklaides un atpūtas iespējas - izjādes ar zirgiem, izbraukumi ar kuģīti un velosipēdiem, bērnu rotaļu istaba, spēļu zāle, slidotava, boulings, skaistumkopšanas salons u.c. Noteikti katrs atradīs sev piemērotu izklaidi un garlaicīgi nebūs nevienam."

Vairāk informācijas par ceļojumiem uz Poliju un citām valstīm skatiet interneta vietnē www.fortunatravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48024511sec.