Amerikāņu tūristi Romā izsauc policiju pārāk dārga saldējuma dēļ

Par trim saldējuma porcijām un ūdens pudeli samaksājot 42 eiro, divi amerikāņu tūristi kādā Romas kafejnīcā izsaukuši policiju.

Džeimss un Mariana Lučiani, kurus ekskursijā pa Romu pavadīja draugs, visai ikdienišķo pirkumu jūlija beigās veica kafejnīcā "Bar il Caffe" netālu no Trevi strūklakas. Viņi bija pamatīgi šokēti, uzzinot, ka par to jāmaksā 42 eiro.

"Mēs jau tikko bijām samaksājuši 59 eiro par vakariņām, tostarp litru vīna, un tad mums vēl liek maksāt 42 eiro par saldējumu," savu neizpratni laikrakstam "The Local" paudis Lučiani kungs. "Mēs Romā ik uz soļa uzmanījāmies no kabatzagļiem, taču man nenāca ne prātā, ka mūs kāds varētu šādi apkrāpt," viņš piebildis.

Abi atpūtnieki prasīto summu samaksāja, taču dienu vēlāk kafejnīcā atgriezās – jau kopā ar likumsargiem. Tiesa gan, krāpniecības fakts konstatēts netika, jo ēstuves ēdienkartē nepārprotami norādīts, ka viena saldējuma cena patiesi ir 13 eiro.

Jāatzīmē, ka pērnā gada maijā četri britu tūristi izpelnījās Romas mēra atvainošanos pēc tam, kad viņiem nācās samaksāt 16 eiro par vienu saldējuma porciju kādā kafejnīcā, kas atrodas netālu no pazīstamajām Spāņu kāpnēm.

Tikmēr "Bar il Caffe" menedžeris notikušajā vaino amerikāņu pāri. "Tā ir viņu pašu vaina. Iesaku ārzemniekiem allaž iepazīties ar ēdienkarti," viņš atzinis. Turklāt, lai argumentētu, kādēļ saldējuma cena ir tieši tāda, viņš, norādot uz vienu saldā garduma porciju, atzinis: "Te taču sanāk vesela ēdienreize!"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69724202sec.