«Kapsulu viesnīcas» kļūst vēl kompaktākas

Sagurušiem ceļotājiem – ar nosacījumu, ka viņu bagāžā neietilpst teju puse iedzīves – nu dota iespēja izmēģināt vēl kompaktākas "kapsulu viesnīcas".

Lielbritānijas uzņēmums "Podtime" nācis klajā ar jaunas paaudzes "kapsulas istabu", kas ir vien ap diviem metriem gara un nepilnu metru plata. Pretēji citām līdzīgām naktsmītnēm, kas parasti izbūvētas ēkās, "Podtime" kapsulas ir ērti transportējamas un novietojamas teju jebkur, turklāt tās iespējams savstarpēji savietot, izveidojot lielāku kompleksu, kur interesenti var pārlaist nakti.

"Podtime" kapsulu apartamenti pieejami vairākos variantos – ar ieeju priekšpusē, sānā; kā arī novietošanai iekštelpās vai zem klajas debess. Īpatnējo naktsmītņu aprīkojumā ietilpst elektrības rozetes, ventilācija, iekšējais LED apgaismojums, kā arī slēdzams nodalījums ceļasomai.

Patlaban "Podtime" kapsulas jau tiek izmantotas tūristu mītnē "Anti-hostel Cosmic" Maskavā, kur viesi var pārlaist nakti, samaksājot vien 1 350 rubļus (aptuveni 27 eiro) – ievērojami mazāk nekā tradicionālajās viesnīcās. Kā raksta "The Telegraph", "Podtime" parakstījis līgumu arī ar kādu Ķīnas kompāniju, lai palielinātu ražošanas apjomus un vietējās lidostās izbūvētu "Podtels" – "kapsulu viesnīcas". Savukārt uzņēmuma dibinātājs Džons Grejs norāda, ka "Podtime" kapsulas drīzumā varētu parādīties arī Helsinkos un Telavivā.

Jāpiezīmē, ka par "kapsulu viesnīcu" dzimteni uzskatāma Japāna, kur pirms aptuveni 30 gadiem šādu risinājumu uzsāka izmantot ceļotāju izmitināšanai lidostās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52847314sec.