Tūristu gaisa balons Indijā nejauši piezemējas cietuma pagalmā

Divas ārzemju tūristes, pavadot brīvdienas Indijā, šonedēļ nonākušas cietumā. Tiesa, tas gan nav noticis kāda pastrādāta likumpārkāpuma dēļ – teritorijā pie ieslodzītajiem abas nokļuvušas, nejauši piezemējoties ar gaisa balonu.

Kad divas māsas, kuras Indijā bija ieradušās no kādas Karību jūras valsts, baudīja lidojumu pāri tuksnesim Rādžastānas štatā, kur tobrīd norisinājās populārais Puškaras kamieļu gadatirgus, gaisa balona pilots spēcīga vēja dēļ zaudēja kontroli par tā vadību un izlēma veikt piespiedu nosēšanos. Indijas mediji ziņo, ka balons drīz vien piezemējies kādas ieslodzījuma vietas pagalmā, tur izraisot pamatīgu apjukumu.

Tūristes, kuras atradās gaisa balonā, medijiem pastāstījušas, ka tikai pēdējā brīdī atskārta, ka atrodas cietuma futbola laukumā. Tobrīd ieslodzītie gan atradušies savās kamerās, taču balona nosēšanās dēļ cietumā tikusi izsludināta trauksme.

Gaisa balona pilots un abas pasažieres tika īslaicīgi aizturētas, kamēr cietuma vadība pārliecinājās, ka svešinieki tur patiesi piezemējušies nejauši un viņu nolūki nav bijuši saistīti ar ieslodzīto atbrīvošanu.

Pēc notikušā vietējās varasiestādes aizliegušas gaisa balonu lidojumus virs kamieļu gadatirgus, turklāt anulēta arī licence uzņēmumam, kurš šādus lidojumus piedāvāja tūristiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79706192sec.