Ģimenes ceļojumam piemērotākās pilsētas Eiropā

Vai esi jau sācis plānot nākamo ģimenes ceļojumu? Ja domā vasarā ceļot kopā ar ģimeni, tad šobrīd ir īstais laiks, lai sāktu plānot ceļojumu.

Travelnews.lv redakcija piedāvā aplūkot 10 populārus ģimenes ceļojumu galamērķus Eiropā.

1)Londona

Londona ir lielisks ģimenes ceļojuma galamērķis, kur var aplūkot Bekingemas pili, lieliskos Londonas muzejus, kuri lielākoties ir par brīvu, doties pastaigā pa pilsētas parkiem, kā arī izbaudīt braucienu ar slaveno Londonas panorāmas ratu.

2)Amsterdama, Nīderlande

Ceļojums uz Amsterdamu ir piemērots kā pieaugušajiem, tā bērniem, jo šajā pilsētā atrodas muzeji, vēsturiski pieminekļi, kā arī lieliskas vietas tūristiem, kur laivot un braukt ar riteni. Amsterdama ir bagāta ar dažādām atrakcijām, kur ģimenes jautri var pavadīt savu ceļojumu.

3)Parīze, Francija

Kuram gan negaršo svaigi ceptas bagetes, kruasāni un pankūkas? Ceļojums uz Parīzi ir piemērots ne tikai mīlētājiem, bet arī ģimenēm, jo pilsēta ir abrīnojama, muzeji ir interesanti, no Eifeļa torņa paveras elpu aizraujošs skats un uz katra stūra atrodas franču konditorejas veikali.

4)Berlīne, Vācija

Attīstītā Berlīne piedāvā piedzīvojumus ģimenēm, ko baudīt ceļojuma laikā. Pilsēta ir pārpilna ar vēsturiskām vietām, bērnu kafejnīcām, zaļajām zonām un aizraujošiem rotaļu laukumiem. Šajā pilsēta jautrība netrūkst gan pieaugušajiem, gan bērniem!

5)Prāga, Čehija

Prāgā ir daudz interesantu vietu, kur pavadīt laiku ar ģimeni. Bērniem patiks klausīties slavenajā Zodiaka pulksteņa skaņā, aplūkot Prāgas pili un izzināt Dejas halli. Tikmēr vecāki varēs novērtēt lielisko Čehijas alu, arhitektūru, kā arī iepirkties par izdevīgām cenām.

6)Barselona, Spānija

Barselona ir bagāta ar spilgtām krāsām, pikantiem aromātiem un interesantu arhitektūru. Ģimenei būs interesanti aplūkot Barselonas ielas, kas ir piepildītas ar māksliniekiem, kas prot spļaut uguni un rīt zobenus. Pilsētā atrodas dažādi muzeji, kas veltīti šokolādei, izgudrojumiem un zinātniskajiem eksperimentiem.

7)Vīne, Austrija

Vīne pārsteigs ģimenes ceļojumu entuziastus ar savu arhitektūru, Operas māju un garšīgo virtuvi. Šī kulturāli bagātā pilsēta spēj daudz ko piedāvāt ģimenēm, kas vēlas veidot vislabākās ceļojumu atmiņas.

8)Roma, Itālija

Gladiatori, garšīgais itāļu deserts – galeto, apbrīnojamā arhitektūra, pilsētas senā vēsture ir tikai daži iemesli, lai dotos lieliskā ģimenes ceļojumā uz Romu. Vietējie iedzīvotāji dievina bērnus un ēdienu, ko vēl vairāk var vēlēties?

9)Dublina, Īrija

Īrijas iedzīvotāji Jūsu ģimeni viesmīlīgi uzņems savā valstī. Dublina lutinās ar brīnišķīgu arhitektūru, pilsētas parkiem un interesantu zoodārzu.

10)Brisele, Beļģija

Brisele ir viena no labākajām vietām, kur doties ceļojumā ar ģimeni. Pilsētas viduslaiku arhitektūra saplūst kopā ar krāsai

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63363981sec.