Piecas ģimenei draudzīgas atpūtas vietas Vidusjūras reģionā

Mīkstas, gaišas smiltis, maigi viļņi: vieta, kur bērni var jautri plunčāties un celt smilšu pilis – Vidusjūra.

Daudzas Vidusjūras zemes piedāvā ideālākos nosacījumus perfektam ģimenes atvaļinājumam. Ieskaties ceļotāju iemīļotākajos Vidusjūras zemju galapunktos.

Elafonisi, Krētas sala

Dabas rezervāts Elafonissi dienvidu Krētas pusē piedāvā smalkas smiltis un tirkīzzilus ūdeņus – gaišās smiltis atspīd rozā un sarkanīgos toņos saulrieta gaismā, maigi rūpējoties par mazajiem jūras gliemežvāciņiem. Seklais krasts un mierīgie viļņi ir lieliska vieta atpūtai ar bērniem. No Krētas uz šo mazo saliņu, sauktu par "Eiropas Karību smilšu pludmali" pa seklo jūras ūdeni ir iespējams aiziet ar kājām.

Alkūdijas sala Maljorka

Alkūdas smilšainā krasta līnija ir septiņus kilometrus gara. Pludmali no jūras norobežo smalkas smiltis, kas skalojas kristāldzidrā ūdenī.

Kalvi, Korsikas sala

Kalvi ir pieprasīta tūristu atpūtas vieta Korsikas ziemeļu pusē. Kamēr salas augstākajā punktā paveras iespaidīga citadele, krasta daļā ceļotājiem iespējams atslābināties, dodoties kārtīgā iepirkšanās tūrē, baudīt gardu kafiju kādā kafejnīcā vai apmeklēt kādu no neskaitāmajiem restorāniem. Īpaši jauka ir piecus kilometrus garā pludmale – mierīgs ūdens un lieliska vieta peldēm. Aktīvākiem atpūtniekiem pludmalē iespējams apmeklēt arī kādu no  piedzīvojumu parkiem.

Kumko, Turcijas Rivjēra

Bijušais zvejnieku ciemats Kumko šobrīd ir viena no ceļotāju iemīļotākajām Vidusjūras vietām. Tūristi šeit var atrast labākās Turcijas Rivjēras atpūtas vietas un viesnīcas. Seklā, mierīgā ūdens dēļ, šī sala ir piemērota ģimenēm ar maziem bērniem un cilvēkiem, kuri nav iecienījuši peldēšanās priekus.  

Kala – Liberoto, Sardīnija

Sardīnijas austrumu krastā esošā Cala – Liberoto ir piemērota tiem, kuri vēlas atpūsties un pavadīt mierīgu atvaļinājumu kopā ar ģimeni. Šeit ir iespējams atrast neskaitamas brīvdienu mājas un mazus hoteļus priežu meža ielokā. Lēzenā pludmale bērniem nodrošina iespēju rotaļāties ūdens tuvumā vai mierīgi iemācīties peldēt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16142201sec.