Pasaules labākās salas, kur pavadīt medusmēnesi

Medusmēnesis ir skaists posms jaunlaulāto dzīvē, kas apzīmē jaunas ģimenes rašanos un mīlestības stiprināšanu. Daudzi tajā dodas uzreiz pēc kāzām, citi, savukārt, izvēlas pielāgot to brīviem brīžiem kādu laiku pēc skaistā notikuma. Tuvāki vai tālāki – šie ceļojumi ilgi paliek jaunā pāra atmiņās.

Tiem, kas medusmēnesi vēlas pavadīt uz salām, kas saistās ar sauli, ūdeņiem, palmām, esam sagatavojuši ieteikumus ar pasaules skaistākajām un populārākajām salām.


Taiti

Ar salai raksturīgajiem bungalo un koraļļiem pildītajām lagūnām, salas apmeklētāji atzīst, ka tiem patīk pilnīgi viss, kas atrodas uz tās. Taiti ir lielākā no 118 salām, kas veido Franču Polinēziju. Esot uz salas, noteikti apmeklējiet Botānisko dārzu un Gogēna muzeju. Izbaudiet snorkelēšanu pludmalē un, ja jums patīk golfs, apmeklējiet Oliver-Breaud laukumu, kura vietā reiz atradusies cukurniedru saimniecība.


Svētā Džona sala

Šī sala ir īsta medusmēneša sapnis – te atrodas balto smilšu pludmales, kristāldzidrs ūdens un daudz ruma dzērienu veidi. Šajā ASV Virdžīnu salu grupām piederošajā Svētā Džona salā mīt vien 2.000 pastāvīgie iedzīvotāji, tādēļ ikviens atpūtnieks var justies brīvi jebkurā gadalaikā


Dominikāna

Salā ieteicams baudīt ne vien plašo kūrorta klāstu, bet arī vēsturiskās celtnes – pirmās ēkas, ko radījuši Eiropieši, ierodoties atklātajā salā. Ieteicams doties arī uz Pico Duarte – augstāko kalnu visās Karību salās, kā arī mesties sērfošanas piedzīvojumos, ķerot viļņus. Īpašu romantiku jaunlaulātie var rast The Playa Grande Beach Club – romantiskais deviņu bungalo kūrorts atvērts 2014. gadā un pārsteidz ikvienu, kas ierodas salā un apmetas šeit.


Santorini

Mirdzoši baltās mājas ar ziliem elementiem, senie vīna dārzi un pludmales ar sarkanām vulkāna smiltīm. Lielākā daļa atzīst, ka šī Eiropas sala apbur ar nepārspējamu skaistumu. Notveriet saullēktu Oia un noteikti apmeklējiet Akrotiri – 3500 gadus seno pilsētu, kas tika pazudināta vulkāna izvirduma laikā.


Bali

Ubuda ir krāšņākā Bali vieta, kur tvert skaistākās un neparastākās dabas ainavas. Te atrodas arī brīnišķīgi restorāni un rāmi rīsa lauki. Noteikti jāapmeklē Mātes templis (Besakih Temple), jo īpaši agrākajā dienas daļā.


Bora Bora

Šī sala ir ideāla vieta ūdens pasaules pētīšanai. Te var vērot krāsainas zivis, ūdens iemītniekus un pat bīstamās haizivis. Šī sala pamatoti tiek dēvēta par paradīzi zemes virsū.


Svētā Tomasa sala

Šī sala der dažādu ceļojuma tipu mīļotajiem. Te var baudīt daudzas aktīvās nodarbes – burāt, doties pārgājienos un snorkelēt. Savukārt tie, kas alkst pēc miera, to var rast ikvienā pludmalē un pludmales viesnīcā, jo sala ir patiesa miera osta.


Kauai sala

Salas Ziemeļrietumu daļa liek apreibt no dabas skaistuma, kas tajā atrodams – Lielais Waimea Kanjons un Na Pali krasts. Šos abus objektus iespējams vērot arī no helikoptera. Savukārt salas austrumu daļa liks no laimes drebēt jebkuram gardēdim, baudot nepārspējamus un tikai šai salai raksturīgus ēdienus – pat tropisko hamburgeru. Arī aktīviem mīlniekiem sala būs pa prātam, jo te esot piedzīvojami skaistākie pārgājieni.


Jamaika

Šajā salā var piedzīvot un baudīt patiesi romantiskas brīvdienas, ja vien zināmas vietas, kur tādas atrast. Par lielisku gardēžu pilsētu tiek dēvēta Negrila, kur ir daudzi restorāni un kūrorti. Ikviens var vērot klinšu nirējus vai lēkt no klintīm pats.


Svētās Lūcijas sala

Nav nepareiza veida, kā atklāt un iepazīt šo salu. Te ir bezgala skaistas pludmales un kalnu ainavas. Ir iespēja doties saulrieta vērošanas kruīzos un ekskursijās. Trakākajiem ir iespēja izmantot ziplainu un piedzīvot daudzus citus veidus, kā atklāt salu. Noteikti jāizbauda dubļu vannas un atpūta Cukura pludmalē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19182682sec.