Radīts jauns ceļojumu spilvens, kas mainīs miega iespējas lidojuma laikā

Lai gan lidmašīnas ir pamatīgi attīstījušās kopš pagājušā gadsimta, ir lieta, kas nemainās – miega ērtums lidmašīnas ekonomiskās klases sēdvietās.

Pat tad, ja kādam tomēr izdevies aizmigt lidojuma laikā, stīva kakla sajuta garantēta. Vēl mulsinošāka ir iespēja, ka tava galva atrodas uz blakussēdētāja pleca.

Tomēr ražotāji parūpējušies par šīs problēmas risinājumu, lai lidojuma laikā būtu iespējams atpūsties un uz mirkli nosnausties.

Tēvs un meita no Parīzes izgudrojuši jaunu ceļošanas spilvenu, ko nodēvējuši par Woollip, kura mērķis ir sniegt maksimālu ērtību ceļojuma laikā, neatkarīgi no tā, kāda ir pasažiera ērtākā miega poza.

Piepūšamā ierīce jeb spilvens, paredzēta novietošanai uz paplātes, kas piestiprināta priekšā esošā krēsla atzveltnei. Spilvenā izveidoti ērti izliekumi roku novietošanai, kā arī ērta galvas novietošanas pozīcija.

Spilvena izveidošanas iedvesma gūta no portatīvajiem masāžas krēsliem, kas atrodami lidostās un iepirkšanās centros visā pasaulē. 18 mēnešus tika veidots ērtā spilvena dizains, sadarbojoties ar dizaineriem, pilotiem un fizioterapeitiem, lai tiktu izveidots perfekts prototips jaunajam spilvenam.

Kad spilvens nav piepildīts ar gaisu, tas tiek ievietots mazā maisiņā un sver mazāk kā viedtālrunis.

Šobrīd jaunajam produktam tiek veidota īpaša reklāmas kampaņa un 18. martā, kad būs Pasaules miega diena, tiks uzsākta produkta tirdzniecība visā pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6104629sec.