Viļņā kursēs īpašs Ziemassvētku autobuss, kurā varēs braukt bez maksas

Decembrī Lietuvas galvaspilsētas Viļņas iedzīvotāji un viesi varēs izbaudīt braucienu īpašajā IKEA Ziemassvētku autobusā – tas būs lielisks piemērs, kā uz svētkiem var izpušķot ne tikai mājokli, bet arī pavisam neierastas vietas.

Braucieni ar eglītēm un lampiņām rotātajā Ziemassvētku autobusā būs bez maksas, un to laikā norisināsies arī dažādas aktivitātes – pasaku lasīšana mazajiem pasažieriem, spēles, Ziemassvētku gardumu degustācijas u.c. Viens no pirmā brauciena pasažieriem būs pazīstamais Dakāras rallija braucējs Benedikts Vanags (Benediktas Vanagas) no Lietuvas, kurš dalīsies ar padomiem, kā mierīgi sagatavoties Ziemassvētkiem.

"IKEA vēlas, lai Ziemassvētki ikvienam nestu prieku, nevis uztraukumu, tāpēc mēs meklējam negaidītus veidus, kā tikt galā ar lielākajiem pirmssvētku laika izaicinājumiem. Pagājušajā gadā pēc IKEA pasūtījuma veiktas aptaujas rezultāti atklāj, ka trešdaļai jeb 32 % Lietuvas iedzīvotāju svētku laikā grūtības sagādā sastrēgumi un pārvietošanās pa pilsētu. Tas ir otrais lielākais ar Ziemassvētkiem saistītais stresa avots pēc dāvanu meklēšanas. Tāpēc, lai gan decembris Viļņā ir lielu sastrēgumu laiks, mēs pārvietošanos pa pilsētu padarīsim par aizraujošu piedzīvojumu vairāk nekā 14 tūkstošiem cilvēku, kam būs iespēja izbraukt ar Ziemassvētku autobusu," stāsta Jolita Jodzevičiene (Jolita Juodzevičienė), IKEA Viļņas veikala vadītāja.

Viņa piebilst, ka autobusā būs iespējams novērtēt, cik iedvesmojošu Ziemassvētku noskaņu var radīt ne tikai mājās, bet arī pavisam neparastās vietās. Autobusa iekārtojumā tiks izmantotas IKEA ikoniskās mēbeles, piemēram, STRANDMON atpūtas krēsli, Ziemassvētku rotājumi un citi svētku elementi.

"Braucienu laikā pasažieri varēs saņemt bezmaksas padomus, kā izrotāt mājokli, kā izvēlēties un iesaiņot dāvanas, cept piparkūkas utt. Tāpat autobusā būs pieejami saldumi un spēles, bet mazākajiem tiks lasītas pasakas," saka IKEA vadītāja.

IKEA Ziemassvētku kampaņu uzsāka jau oktobrī, šogad koncentrējoties uz diviem galvenajiem izaicinājumiem: kā sagatavot mājokli svētkiem un kā izvēlēties piemērotas Ziemassvētku dāvanas. Kā risinājumu otrajam izaicinājumam IKEA ir izveidojuši digitālo dāvanu padomdevēju, kurš palīdz izvēlēties piemērotākās dāvanas, vadoties pēc saņēmēja hobijiem, paredzētā budžeta un citiem aspektiem. Dāvanu spēle-tests pieejams ikea.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47045112sec.