Eirovīzijas pārvērtības: Viļņa ietērpj skulptūras, lai pieskaņotos Lietuvas Eirovīzijas pārstāvjiem

Viļņa, Lietuvas galvaspilsēta populārākās skulptūras ietērpa dzeltenā, lai pieskaņotos Lietuvas pārstāvju 2021 g. Eirovīzijas dziesmu konkursā, The Roop skatuves tērpiem. Populārākās Viļņas skulptūras apģērbtas ar dzeltenām cepurēm, šallēm, tauriņiem un pat disko bumbām. Šīs dekorācijas simbolizē galvaspilsētas solījumu atbalstīt grupu visa ceļojuma laikā, kā arī sarīkot brīvdabas diskotēku par godu muzikantiem.

Lietuvas galvaspilsēta, Viļņa zināmākās skulptūras izgreznojusi ar dzeltenām drēbēm un disko bumbām, tādējādi atbalstot grupu The Roop, 2021. g. Eirovīzijas dziesmu konkursa pārstāvjus no Lietuvas. Galvaspilsēta sadarbojās ar modes zīmolu MK Drama Queen, kas izveidoja The Roop skatuves tērpus Eirovīzijai. Šī iniciatīva simbolizē grupas The Roop pavadīšanu uz Roterdamu, 7. maijā.

Galvaspilsēta apģērba skulptūras un apsolīja sarīkot brīvdabas diskotēku, ja Lietuvas priekšnesums konkursā būs veiksmīgs. Viļņas mērs, Remigijus Šimašius, saka, ka saposušās skulptūras pamās The Roop tiklīdz viņi dosies ceļā uz Nīderlandi.

“Viļņa atbalsta The Roop katrā solī ceļā uz Eirovīziju, tāpēc dzīvespriecīgi pavadīs viņus un sagaidīs atpakaļ. Dzeltenā atribūtika liek garāmgājējiem atskatīties un atgādina atbalstīt savu priekšnesumu Eirovīzijā,” saka mērs. “Ja mums paveiksies, tad skulptūras jau būs gatavas Brīvdabas diskotēkai.”

Populārākās skulptūras Viļņā saposušās ar dzeltenām šallēm, cepurēm, jaciņām, somām un tauriņiem. Visi šie atribūti izveidoti ņemot vērā The Roop stilu un krāsu paleti viņu Discoteque priekšnesumā. Apģērbi izveidoti tā, lai tie būtu piemēroti visiem laikapstākļiem, kā arī dizaineriem tie bija jāpiemēra nekustīgām skulptūrām, kas ir sarežģītāk nekā dzīviem modeļiem.

“Ņemot vērā to, ka skulptūras nekustās, nevar pacelt rokas vai apgriezties, šis pielaikošanas process bija izaicinošs. Nekad iepriekš neesam piedzīvojuši šādu projektu, visas pilsētas mastā, tāpēc šo objektu apģērbšana mums ir jauna pieredze,” saka Monika un Kotryna, MK Drama Queen dizaineres.

Dizaineres piemin, ka neskatoties uz The Roop stilu, dzeltenā ir arī šī gada krāsa.

“Dzelteno ieteica Vaidotas, grupas The Roop līderis. Sākumā mēs skeptiski skatījāmies uz to, tomēr tagad saprotam, ka šī krāsa tik tiešām izceļ grupu,” dalās dizaineres. “Ņemot vērā to, ka apģērbu piegriezumi ir formāli, šī krāsa ir kā papildu akcents, kas izceļ detaļas. Dzeltenā krāsa tagad ir The Roop sinonīms.”

Viļņa izsenis zināma ar neierastiem pilsētas dekorēšanas risinājumiem. Tagad pilsēta izvēlējusies 10 vietējo iedzīvotāju un viesu iecienītākās skulptūras, kas piedzīvoja Eirovīzijas pārvērtības. Piemēram, Gedimina piemineklis, Lietuvas Lielhercogistes lielkņazam sniegts dzeltens apmetnis.

Mindaugas, 13. gs. Lietuvas karalis apjozis dzeltenu šalli, savukārt Barboras Radvilaites, Lietuvas 16. gs. Lietuvas hercogienes skulptūra saņēmusi somiņu. Viens no starptautiskajiem favorītiem, Frank Zappa piemineklis saņēmis cepuri.

The Roop uzsāks 2021. g. Eirovīzijas dziesmu konkursu un uzstāsies ar Discoteque pirmajā pusfinālā, 18. maijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58108807sec.