Lietuvā pagarina trešās bezmaksas nakts kampaņu

Lietuvas jaunākā tūrisma kampaņa, kas piedāvā bezmaksas nakšņošanu valsts apmeklētājiem, ir pagarināta līdz 22. novembrim. Lithuania Travel ir sagatavojusi ceļvedi, kas palīdzēs gūt maksimālu labumu no sava ceļojuma tiem, kuri šoruden apmeklēs Lietuvu.

2021. gada 29. oktobris. Saskārušās ar pandēmijas izraisītajiem ceļošanas ierobežojumiem, valstis visā pasaulē  izmanto dažādas tūrisma veicināšanas stratēģijas, sākot ar plaša mēroga daudzkanālu mārketinga un reklāmas kampaņām un beidzot ar tūrisma atlaižu kuponiem. Arī Lietuva neatpaliek no globālajām tendencēm un kopš 2021. gada septembra tūristiem, kas valstī uzturas divas dienas vai ilgāk, piedāvā bezmaksas nakšņošanu vairāk nekā 200 vietējās naktsmītnēs.

Ekonomikas un inovāciju ministrija un Lithuania Travel uzsāka kampaņu "Lietuva. Nesteidzies", un sākotnēji bija plānots, ka tā ilgs nedaudz vairāk nekā divus mēnešus. Tomēr interesi par kampaņu izrādīja gandrīz divi miljoni ceļotāju, un daudzi no viņiem kā būtisku šķērsli norādīja ierobežoto laika periodu. Šā iemesla dēļ Lithuania Travel nolēma pagarināt kampaņu, lai ceļotāji līdz 22. novembrim vēl varētu izmantot iespēju nakšņot valstī bez maksas līdz 65 eiro vērtībā.

Lielākā daļa naktsmītņu, kas piedalās konkursā, atrodas valsts lielākajās pilsētās, pilsētās ar SPA kompleksiem un piejūras kūrortos. Lithuania Travel izceļ dažus veidus, kā rudenī maksimāli izmantot uzturēšanos Lietuvā.

Viļņas apslēptā daļa

Lai gan Viļņa ir populārs ceļojumu galamērķis visa gada garumā, rudenī ir daudz iespēju iepazīt pilsētu unikālos un mazāk ierastos veidos. Kad pētīt vecpilsētas labirintus kļūst pārāk auksti, ceļotāji var ienirt noslēpumainajās Viļņas katakombās. Daži apmeklētāji varētu nezināt, ka liela un īpaši spilgta Viļņas vecpilsētas daļa ir paslēpta no acīm un atrodas zem tās pelēkajām bruģētajām ieliņām.

Rudens ir arī ideāls laiks, lai izbaudītu Viļņas garšas. Novembra pirmajā nedēļā Lietuvas Gastronomijas nedēļas ietvaros pilsētas labākie šefpavāri sagatavos īpaši izstrādātas ēdienkartes ar unikāliem ēdieniem un dažādiem ēdamās mākslas darbiem. Tā ir arī lieliska iespēja iepazīties ar Jauno Baltijas virtuvi – nesen aizsākto vērienīgo kustību, kuras mērķis ir radīt un piešķirt svaigas garšas valsts tradicionālajiem un sezonu ēdieniem.

Lai palīdzētu ceļotājiem iepazīt pilsētas patiesos dārgumus, Lithuania Travel ir sagatavojusi trīs dienu maršrutu, kurā iekļauti daudzi no galvaspilsētas slavenākajiem apskates objektiem un pieminekļiem.

Kauņa – 2022. gada kultūras galvaspilsēta

Kauņas pilsēta, kas atrodas pašā Lietuvas sirdī, jau ir ieguvusi starptautisku slavu ar dažādiem savdabīgiem apskates objektiem, piemēram, pasaulē pirmo neredzamo laukumu, kas veltīts kustības Fluxus dibinātājam Jurģim Mačūnam. Savukārt Kauņas spilgtās ielu mākslas kulminācija ir Pagalma Gelerija, kas slēpjas vienā no pilsētas centra dzīvojamo ēku pagalmiem.

Vieta, kas īpaši izceļas spocīgajā rudens sezonā, ir Velnu muzejs. Tajā glabājas vairāk nekā 3000 ragainu eksponātu no vairāk nekā 70 valstīm, un tas ir viens no unikālākajiem muzejiem pasaulē. Tikmēr starpkaru perioda neatkārtojamā modernisma arhitektūra piesaista apmeklētājus no visas pasaules un veido pamatu tam, lai pilsēta kļūtu par 2022. gada  Eiropas kultūras galvaspilsētu.

Lai no ceļojuma uz Kauņu gūtu maksimālu labumu, aicinām ceļotājus iepazīties ar Lithuania Travel ceļvedi trīs dienām Kauņā.

Dzintara medības Baltijas jūras krastā

Lietuvas jūrmala piedāvā izteikti baltiešiem raksturīgas aktivitātes, piemēram, pastaigas pa zeltainām smilšu kāpām, tradicionālās auksti kūpinātās zivs baudīšanu un, protams, dzintara meklējumus. Ar mītiem un leģendām apvīto dzintaru dēvē par Lietuvas zeltu, un visbiežāk to var atrast vietējās pludmalēs, kur valsts viesi to var salasīt un aizvest mājās kā suvenīru.

Kuršu kāpa, viena no skaistākajām vietām valstī, atrodas tikai piecu minūšu brauciena attālumā no Klaipēdas ar prāmi. Pēc nesteidzīgas pastaigas gar jūras krastu jūs gaida Lietuvas Jūras muzejs – iespējams, populārākais Lietuvas apskates objekts. Muzejs atrodas 19. gadsimta cietoksnī, un tajā ir izvietota milzīga ar jūru saistītu eksponātu kolekcija.

Lithuania Travel ir sagatavojusi ceļvedi trīs dienu ceļojumam uz Klaipēdu, kas palīdzēs apskatīt labāko, ko pilsēta var piedāvāt.

Dzintara procedūras vietējās SPA pilsētās

Druskininki un Birštona ir pazīstamas kā Lietuvas labsajūtas centri. Šīs kūrortpilsētas, kas atrodas prom no lielpilsētu burzmas, ir pazīstamas ar saviem minerālūdens avotiem, dūņu vannām, kas satur bioloģiski aktīvas vielas un dzīvus mikroorganismus, un plašiem zaļiem mežiem, kas nodrošina svaigu gaisu visa gada garumā. Tajās ir arī daudz labsajūtas un ārstniecisko SPA centru. Šeit apmeklētāji var baudīt dažādas imūnsistēmu stiprinošas procedūras, piemēram, unikālu vietējo dzintara terapiju. Šī pieeja apvieno mūziku, masāžu un dzintara dziednieciskās īpašības, lai atdzīvinātu un harmonizētu cilvēka iekšējo pasauli.

Ceļotāji var izmantot bezmaksas nakts piedāvājumu, apmeklējot kampaņai veltīto mērķlapu Lithuania Travel tīmekļa vietnē. Pēc reģistrācijas viņi savā e-pastā saņems unikālu akcijas kodu, kuru tūristi, kas Lietuvu apmeklē uz trim vai vairāk naktīm, var izmantot, lai rezervētu naktsmītni pie kāda no 200 īstermiņa izmitināšanas pakalpojumu sniedzējiem un saņemtu trešo nakti bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.399055sec.