Iepazīsti 3 iespaidīgas Igaunijas pārgājienu takas

Iepazīsti 3 pārgājienu maršrutus, kas derēs gan tiem, kas vēlas kādu stundiņu laiskā gaitā pastaigāt un pavērot dabas ainavas, gan tiem, kas ir gatavi nopietnākiem pārbaudījumiem.

Oandu-Aegviidu-Ikla pārgājienu taka

Oandu-Aegviidu-Ikla pārgājienu taka tiek uzskatīta par vienu no iespaidīgākajām Igaunijas pieejamajām pārgājienu takām – tās garums - veseli 375 km. Taka vijas cauri skaistajai Kõrvemaa un Soomaa ziemeļu daļai. Blakus Eni ezeram, ir iespēja izveidot nakšņošanas vietu, pagatavot ēdienu vai iznomāt velosipēdus. Šī taka vijas cauri 6 Igaunijas apgabaliem, 2 nacionālajiem parkiem un 9 aizsargjoslām un beidzas Iklā - robežpunkts starp Igauniju un Latviju. Uz takas regulāri izvietotas kilometru atzīmes, līdz ar to ir viegli sekot līdzi ceļam.

Peraküla-Aegviidu-Ähijärve pārgājienu taka

Šo Pārgājienu taku pavisam droši varētu nodvēvēt par ziemeļu Santjago ceļu, jo tās garums sasniedz veselus - 820 km. Līdz šim tā bija garākā taka, vismaz, Igaunijā. Takas maršrutu var pilnībā izbraukt ar velosipēdiem vai iziet kājām un tai ir arī dažādi loki. Pirmais, gandrīz 30 km garais, ceļš iet gar jūras piekrasti - klasiski priežu meži un sili, smilšu joslas un jūras pludmales. Takas ceļš visa tās garumā Jūs izvedīs no Rietumigaunijas viena gala līdz Dienvidigaunijas otrai pusei.

Ranniku pārgājienu taka

Ranniku pārgājienu taka ir daļa no Baltijas jūras piekrastes pārgājienu maršruta, kuras kopējais garums sasniedz 1200 km, šķērsojot Lietuvas un Latvijas teritorijas. Igaunijas teritorijā šīs takas kopējais garums ir 620 km un tā ir daļa no Eiropas tālsatiksmes ceļa E9.

Liels vai mazs, visi tiek laipni gaidīti iepazīt Igaunijas dabu ceļojot ar kājām vai velosipēdiem. Tik pat labi šos maršrutus var izmantot, kā labus ceļvežus tiem, kas vēlas apbraukāt Igauniju ar auto. Protams, ne vienmēr tur, kur var iziet ar kājām būs pieejami arī auto ceļi, taču galvenie apskates objekti vienmēr ir pieejami visiem interesentiem.

Igaunijā ir pieejamas arī ērtas bezmaksas kempingu un telšu celšanas vietas, līdz ar to, par naktsmājām nekad nebūs jāraizējas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.22080994sec.