Jurija Berdnikova fotoizstāde «Pilsētas cilvēki» par godu Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra turpina jau iemīļotu izstāžu tradīciju – “Skats no loga”.

No 17.novembra Daugavpils tūrisma informācijas centra skatlogos (Rīgas 22A), var apskatīt fotoizstādi „Pilsētas cilvēki”, kuras autors ir mūsu pilsētas fotogrāfs Jurijs Berdnikovs. Izstāde ir veltīta Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai. Izstādes varoņi – pilsētā pazīstami cilvēki, kas ir arī pilsētas vizītkarte. Fotoizstādē ir apskatāmi darbi, kuros attēloti tādi pazīstami cilvēkiem kā – vēsturnieks un novadpētnieks Aleksandrs Dmitrijevs, Latgales zoodārza vadītājs Mihails Pupiņš, cīkstone Anastasija Grigorjeva, pilots Aleksandrs Zariņš, mākslinieki Alīna Petkune un Grigorijs Mihejevs, tēlnieks Dmitrijs Jakimčuks, aktrise Milena Savkina, kalējs Edgars Vronskis. Viens no darbiem -  Aleksandra Dmitrijeva fotoportrets 2020.gadā ieguva balvu prestižajā starptautiskajā konkursā 35 AWARDS.

„Savā projektā un šajā fotoizstādē, es vēlos fotogrāfa mākslas valodā iepazīstināt ar interesantiem pilsētas cilvēkiem, savākt tādu cilvēku portretu kolekciju, kuri, pēc būtības, ir Daugavpils vizītkarte un tādā veidā piesaistīt interesi par pilsētu” – atzīst J.Berdnikovs.

Fotoizstāde būs izvietota apskatei līdz decembra vidum. Fotogrāfs J.Berdnikovs plāno turpināt savu projektu un viņa jaunos darbus varēsim apskatīt jau 2022.gada janvārī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54594111sec.