Ar starptautiskas izstādes atklāšanu noslēgsies Latgales grafikas simpozijs

2023. gada 24. martā plkst. 16.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā pēc divu nedēļu intensīva darba studijās tiks atklāta 11. Starptautiskā Latgales grafikas simpozija noslēguma izstāde un sveikti tā dalībnieki.

11. Starptautiskais Latgales grafikas simpozijs norisinās Daugavpilī no 10. līdz 24. martam, pulcējot deviņus māksliniekus no Polijas, Itālijas, Nīderlandes, Vācijas un Latvijas un nodrošinot gada lielāko starptautisko grafikas medija notikumu Latgales reģionā.

Divu nedēļu intensīvā radošā darbā mākslinieki rada kompozīcijas, kas tiek nodotas skatītājam simpozija noslēguma izstādē, iezīmējot grafiķu individuālos rokrakstus un parādot grafikas medija plašo tehnisko daudzveidību.

Tverot iedvesmu Latgales ainavā un Daugavpils urbānajā telpā, diskusijās un darbnīcās, mākslinieki Roberts Rabejs (Polija), Kamils Adamus (Polija), Zenons Balcers (Polija), Ināra Petruseviča (Latvija), Liena Bondare (Latvija), Sidharths Pathaks (Nīderlande), Ineke Domke (Vācija), Džanluka Arienti (Itālija), Marko Poma (Itālija) turpina grafikas mākslas medija iedzīvināšanu Daugavpilī un Latgales vārda nešanu starptautiski.

Simpoziju rīko Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs sadarbībā ar SIVIA ar REACT EU finansējumu un Daugavpils valstspilsētas pašvaldības atbalstu.

Izstāde turpina Rotko centra 10 gadu jubilejas izstāžu programmu un būs pieejama apmeklētājiem līdz šī gada 21. maijam.

Atklāšanas pasākumā izstāde skatītājiem pieejama bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18639088sec.