Aicina Līgo nakti svinēt Višķu estrādē

Līgo svētki – gada īsākā nakts, kurā tiek cildināta daba un auglība. Neiztrūkstoši ir ugunskuri, alus, siers, ziedu vainagi, dziedāšana, dejošana un burvestības. Daugavpils novada pašvaldības aģentūra "TAKA" aicina lustēties Līgo naktī Daugavpils novadā Višķu estrādē.

Līgo nakts svinētāji Višķu estrādē tiks gaidīti jau no plkst. 19.00, lai kopā nodegustētu Daugavpils novada labāko mājražoto alu, sieru, piedalītos dažādās spēlēs un atrakcijās visai ģimenei, kā arī baudīt daudzus citus pārsteigumus, priekšnesumus un burvestības.

Līgo svētku burvīgumu nodrošinās grupa "Dvinskas muzikanti", Ēriks Gruzniņš, duets "Inga un Normunds", Dainis Skutelis, "Puncuļu ģimene", "Rožupes vīri", Daugavpils vidējas paaudzes deju kolektīvs "Saime" un Daugavpils novada kultūras centra vokālā studija "Stage On".

Līgo zaļumballi no plkst. 23.00 spēlēs duets "Inga un Normunds". Tiks iedegti vasaras saulgriežu ugunskuri un ikkatrs varēs atrast sev tīkamāko.

Līgo dienā Višķu pagastā notiks Latvijas čempionāti 100 km un 50 km skrējienos, starts plkst. 8.00. Čempionāta ietvaros tiks organizēts Līgo tautas skrējiens. Starts tiks dots plkst. 19.30 no Višķu estrādes līdz Višķu baznīcai un atpakaļ. Kopējais distances garums ir 1.5 km. Balvas garantētas visjaunākajam, visvecākajam, visātrākajam un visradošāk ietērptajam Līgo skrējējam. Aicinām skriet visus kam ir tuvs aktīvs dzīvesveids un arī tos, kuri vēl tikai par to domā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76178503sec.