Nedēļas nogales pasākumi Latvijā 07.09. - 09.09.2012 [3]

Sākoties vasaras laikam, katru nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv apkopos informāciju par notikumiem Latvijā un katru piektdienu publicēs jaunu «Nedēļas nogales pasākumu kalendāru».

Piektdiena, 07.09.2012
 
Rīga
 
19:00 Latvijas Nacionālā opera, Koncertuzvedums Dauka. Latvijas Nacionālā opera sāk sezonu ar Andra Dzenīša operas Dauka koncertuzvedumu. Tā būs jaunas latviešu operas pasaules pirmizrāde, ko iestudē diriģents Aigars Meri. Piedalās LNO solisti un Rīgas Doma zēnu koris.

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsala, Riga Food 2012. Iegūt idejas savai ēdienkartei, nogaršot daudz ko jaunu, kā arī baudīt pavāru, konditoru un bārmeņu šovus iespējams pārtikas izstādē Riga Food 2012. Savukārt profesionāļi šeit var smelties idejas, jaunas zināšanas un informāciju, lai veicinātu sava biznesa attīstību. Riga Food ir nozares centrālais notikums Baltijas valstīs.

AB dambis, Smilšu skulptūru parks - Magic Sand Riga 2012. Smilšu skulptūru parks ir lielākā smilšukaste gan bērniem, gan pieaugušajiem pašā pilsētas centrā. Te var apskatīt meistaru radītas smilšu skulptūras, kā arī pašiem apgūt to veidošanu. Līdzās atrodas birojs tiem, kas vasarā vēlas strādāt svaigā gaisā. Arī bārs slāpju remdēšanai un patīkamai laika pavadīšanai dienas vidū. Piektdienās un sestdienās Smilšu skulptūru parkā noris ballītes.
 
Jūrmala
 
20:30 restorāns Neptūns,blūza mūzikas vakars ar grupu Latvian Blues Band.
 
Ventspils
 
Ventspils autoosta, izstāde par sabiedriskā transporta attīstību Par vedējiem, braucējiem un citiem.

15:00 Livonijas ordeņa pils, Eiropas kultūras mantojuma dienas 2012: Lekcijas Kuģu būves laikmets Kurzemes ziemeļu daļas piekrastē (I. Štrumfa, Latvija) un Francijas pieredze piejūras kultūras mantojuma saglabāšanā (Vensāns Žuvs, arhitekts, kultūras pieminekļu inspektors, Francija).

16:00 Piemiņas laukums pie Ziemas ostas, Eiropas kultūras mantojuma dienas 2012. Oficiālā atklāšana.
 
Sigulda
 
18:30 Siguldas pils komplekss, Timeline Hotel izstādes atklāšana.
 
Daugavpils
 
18:00 Kinoteātris Renesanse, I Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls Daugavpils ReStArt 2012. Alternatīvais jauniešu stils: Māksla un dzeja.
 
Limbaži
 
19:00 Limbažu evaņģēliski luteriskā baznīca, slavēšanas un aizlūgšanu dievkalpojums, veltīts jaunā mācību un studiju gada sākšanai.
 
Jēkabpils
 
Jēkabpilī risinās dzejas diena. Vairāk informācijas www.jkp.lv.

18:00 Krustpils kultūras nams, Baltijas jūras dokumentālo filmu forums Jēkabpilī. Filmas Argentīnas mācības (rež. Vojcehs Staroņs, Polija) un Trīs dienas brīvībā (Rež. Lukašs Borovsks, Polija).

Dobele
 
12:00 Dobeles Amatu māja, Izstāde Pa gadskārtu. Dobeles pilsētas un novada amatnieku darbi, kas tapuši gada laikā. Izstāde ir dāvana Dobeles Amatu mājai otrajā dzimšanas dienā.

16:00 Ružu ezera apkārtne, Orientēšanās seriāls.

16:00 Dobeles Novadpētniecības muzejs, Liepājnieku diena Dobelē. Tikšanās ar Zandu Štrausu un Pētera Taukuļa gleznu izstādes atklāšana. Pasākums norisinās Dzejas dienu ietvaros.
 
Gulbene
 
13:00 Gulbenes novada jauniešu centrs Bāze, Atzīmējot Bāzes 6.gadadienu, visi laipni aicināti nākt un apskatīt jauniešu centru pēc remontdarbiem, kā arī uzzināt par centra piedāvātajām iespējām.
 
Līvāni
 
Latgales mākslas un amatniecības centrs, Izstāde Četri vēji. Četru Latgales mākslinieču Ilzes Griezānes, Agras Ritiņas, Vijas Stupānes un Vēsmas Ušpeles kopīga gleznu izstāde.

Rēzekne
 
15:00 Latgales Kultūrvēstures muzejs, Poļu mākslas izstādes atklāšana. Autori - Magdalena Kuleša-Fedkoviča, Pavels Jasinskis, Mihals Stonavskis. Piedalīsies ansamblis Kesselberg Ensemble (Šveice, Latvija).

20:00 Kultūras un atpūtas parks, ielu teātra izrāde Divi cilvēciņi. Boļeslava Lesmjana (1878 - 1937) dzejas iestudējums.
 
 
Sestdiena, 08.09.2012
  
Rīga
 
Rīgas pilsēta, Baltā nakts. Rīgas centrā un apkaimēs notiks vairāk nekā 60 projekti, kas pārstāv dažādas mūsdienu mākslas jomas – notiks koncerti, dzejas lasījumi, teātra un dejas performances, kino seansi, būs apskatāmas instalācijas, sagaidāmi arī daudzi starpnozaru projekti un pasākumi gados jaunākajiem Baltās nakts apmeklētājiem. Pilnu pasākuma programmu skatīt www.baltanakts.lv.
 
10:00 Berga Bazārs, bazārs. Berga Bazāra tirgū nopērkamās lietas ir 100% svaigas un kvalitatīvas, audzētas un ražotas Latvijas zemnieku saimniecībās. Zemnieki un mājražotāji no visas Latvijas reģioniem piedāvā lielu pārtikas produkcijas daudzveidību – pašceptu maizi, gaļas un zivju kūpinājumus, dažādus sierus, ievārījumus, konservējumus un konditoreju. Te var nopirkt svaigu pienu un jēlu cūkas, liellopu, vistas vai truša gaļu un visas šiem produktu sagatavošanai vajadzīgās piedevas un garšvielas. Berga Bazārā tirgojas arī vietējie amatnieki, kas īpaši specializējušies pilsētnieku vajadzībām un gaumei – te nopērkami skaisti modes aksesuāri, rotaslietas, bērnu rotaļlietas, kā arī mājās gatavoti kosmētikas līdzekļi no dabas produktiem.
 
12:00 Latvijas Nacionālais vēstures muzejs, Ģimenes dienas pasākums Skolā pirms 100 un vairāk gadiem. Skolas gaitas ir tikko sākušās. Arī atnākot uz Latvijas Nacionālo vēstures muzeju Rīgas pils 3. stāvā, Ģimenes dienas apmeklētāji nokļūs Skolas klasē, varēs pasēdēt 100, 50 vai 5 gadus senos skolas solos, parakstīt ar grifeli vai tušu, apskatīt 100-gadīgu skolas somu- lādi, pārtikas kastīti - cibiņu un daudzas citas lietas, kas vēstīs par skolas gaitām senākos laikos. Varbūt kāds nopelnīs tupēšanu klases stūrī uz zirņiem?
 
13:00 T/C Zoom, Spēkavīru rekorddiena. Desmit Latvijas elites klases spēkavīri centīsies uzstādīt jaunus un uzlabot vecos rekordus dažādos spēka vingrinājumos. Pasākuma kulminācijā Ivars un Agris Kazeļņiki mēģinās uzstādīt jaunu pasaules rekordu, velkot 100 tonnu smagu Scania mašīnu sakabi.
 
14:00 Biķernieki, NEZ PRO drifta čempionāts. Vairāk nekā 45 dalībnieki no septiņām valstīm sacentīsies par labākā Ziemeļeiropas drifta pilota titulu un 6000 eiro lielu balvu fondu.

19:00 Latvijas Nacionālā opera, Lucia di Lammermoor. Latvijas Nacionālās operas repertuārā atgriežas pasaulē populārā Valtera Skota romāna Lammermūras līgava muzikālais lasījums.

21:00 Spīķeru koncertzāle, Baltā nakts. Oxford street drummer. Oxford street drummer - Oded Kafri ir atraktīvs, orģināls un Latvijā neredzēts ielu bundzinieks, kas Baltajā naktī ar unikālu šovu uzstāsies Spīķeru koncertzālē. Oded Kafri performances papildinās arī Dj Toms Grēviņš.
 
22:00 VEF, Melnais caurums: dzejas slams un multimediāla performance Totaldobže Mākslas centrā Baltās nakts ietvaros.Šogad pasākumā piedalīsies Lielbritānijas un ASV pārstāvji – spoken word dzejnieki no Londonas, laikmetīgās mūzikas komponists no Ņūmeksikas un Trish Brown Dance Company dejotāja no Ņujorkas, kā arī starptautiska laikmetīgās dejas projekta E–MOTIONAL Bodies & Cities dalībnieki.

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsala, Riga Food 2012. Iegūt idejas savai ēdienkartei, nogaršot daudz ko jaunu, kā arī baudīt pavāru, konditoru un bārmeņu šovus iespējams pārtikas izstādē Riga Food 2012. Savukārt profesionāļi šeit var smelties idejas, jaunas zināšanas un informāciju, lai veicinātu sava biznesa attīstību. Riga Food ir nozares centrālais notikums Baltijas valstīs.

AB dambis, Smilšu skulptūru parks - Magic Sand Riga 2012. Smilšu skulptūru parks ir lielākā smilšukaste gan bērniem, gan pieaugušajiem pašā pilsētas centrā. Te var apskatīt meistaru radītas smilšu skulptūras, kā arī pašiem apgūt to veidošanu. Līdzās atrodas birojs tiem, kas vasarā vēlas strādāt svaigā gaisā. Arī bārs slāpju remdēšanai un patīkamai laika pavadīšanai dienas vidū. Piektdienās un sestdienās Smilšu skulptūru parkā noris ballītes.
 
Jūrmala
 
15:00 Aspazijas māja, pasākums Kuģu ceļš - atzīmējot Eiropas kultūras mantojuma dienas 2012 - Baltijas jūras piekrastes un iekšējo ūdeņu kultūras mantojums. 

Ventspils
 
10:00 Eiropas kultūras mantojuma dienas 2012: Piejūras brīvdabas muzeja apskate. Muzejs apskatei pieejams bez maksas.

12:00 Ventspils pilsēta, Eiropas kultūras mantojuma dienas 2012: Loču torņa apskate.

Ventspils autoosta, izstāde par sabiedriskā transporta attīstību Par vedējiem, braucējiem un citiem.
 
Cēsis
 
Cēsu Bērnu un jauniešu centrs Spārni, Latvijas Filmu maratons Cēsīs. Tā laikā skatītājiem būs iespēja visas dienas garumā iepazīties ar jaunākajām Latvijā tapušajām filmām - animāciju, spēlfilmām un dokumentālajām filmām. Ieeja bez maksas.

13:00 Āraišu arheoloģiskais muzejrezervāts, Kultūras mantojumu dienas Āraišu arheoloģiskajā muzejrezervātā. Pasākuma ietvaros Amatas novada vīru kora Cēsis koncerts, ar stāstījumu Ezerpilis meklējot klausītājus iepazīstinās Dr. Hist. h.c. Zigrīda Apala, Dr. Biol. Māris Zunde vēstīs par dendrohronoloģisko mantojumu Latvijas ūdeņos, Voldemārs Rains stāstīs par niršanu un pētījumiem Āraišu ezerā un zemūdens kultūrvēsturiska mantojuma apzināšanu. Noslēdzot pasākumu būs bezmaksas ekskursija pa Āraišu ezerpili.
 
Sigulda
 
Turaida, Līvu diena Turaidā. Atceroties Gaujas krastos dzīvojošo Turaidas, Krimuldas un Siguldas lībiešu vēsturi un notikumus, kas risinājušies pirms astoņsimts gadiem, Līvu dienā Turaidā 8.septembrī tiks daudzinātas līvu kultūras bagātības, skanēs līvu valoda un no jauna tiks atgādināts par pasaules lietu kārtību, kas līdzīgi bišu saimes dzīves ritmam pastāv no senatnes un ir spēkā vēl šodien. Pilna pasākuma programma www.sigulda.lv.

13:00 Bobsleja un kamaniņu trase, skriešanas seriāls Skrējiens augšup - Ātrāk par kamanām un bobu. Pieteikšanās sacensībām no plkst.11.30 sacensību centrā - finiša laukumā.

14:00 Allažu ev.lut. baznīca, vokālo ansambļu festivāla koncerts Rudens elēģija. 

Daugavpils
 
15:00 Centralajs parks, Jauniešu festivāls Artišoks. šogad festivāla īpašie viesi - Rassels un Eirovīzijas zvaigzne Sabīne Barezina.
 
18:30 Daugavpils teātris, I Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls Daugavpils ReStArt 2012. Džezā ne tikai meitenes. Piedalās Olga Mitroshina Blue Sound un Jussendo.

Ogre
 
Ogre, skrējiens Ogres novada balvu izcīņai garo distanču skriešanā. Vairāk informācijas www.ogre.lv.
 
Limbaži
 
10:00 Limbaži, Finanšu ministrija organizē Atvērtās durvju dienas Eiropas Savienības fondu projektiem. Šajās dienās Limbažos ikviens interesents varēs aplūkot projektā Limbažu vēsturiskā centra renovācija tūrisma attīstībai sakārtotos objektus - Limbažu viduslaiku pilsdrupas, Limbažu muzeju un veco rātsnamu. Vairāk informācijas www.limbazi.lv.

Jelgava
 
10:00 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis, Foto orientēšanās sacensībās pa Jelgavas pilsētu. Finišs līdz pulksten 13 Jelgavas reģionā tūrisma centra teltī Uzvaras parkā.

11:00 Uzvaras parks, Metāla svētki Jelgavā. II Tēlniecības simpozija Otrā elpa metāla skulptūru parāde, metināšanas konkursi, antīkie automobiļi, erenpreiss velosipēdi, pašbūvēti skrejriteņi un motocikli, mototriāla paraugdemonstrējumi, planetārijs, bezpilota lidmašīnas, robotu sacensības, CLAAS traktortehnika, koncertprogramma, konkursi un radošās darbnīcas.
 
12:00 Uzvaras parks, Mototriāla paraugdemonstrējumi.
 
Preiļi
 
10:00 Tirdzniecības centrs Oga, T/C 3 gadu jubilejas pasākums. Pasākuma ietvaros Ghetto Basket ielu basketbols, uzstājas Nikolajs Puzikovs un Knīpas un Knauķi. Vakara noslēgumā Dj ZazZy un Mart Inc.

13:00 Preiļu BJSS, Breakdance festivāls Royal Jam.

Dobele
 
09:30 Dobeles Pieugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centrs, Darbnīca Mandalu maģija. Veidosim mandalas kā mākslu, meditāciju, sevis izzināšanas instrumentu un terapiju kopā ar Mairu Vrubļevsku.

11:00 Dobeles Novadpētniecības muzejs, Pētera Taukuļa izstāde Gleznas un kolāžas.

12:00 Dobeles Amatu māja, Izstāde Pa gadskārtu. Dobeles pilsētas un novada amatnieku darbi, kas tapuši gada laikā. Izstāde ir dāvana Dobeles Amatu mājai otrajā dzimšanas dienā.
 
Gulbene
 
22:00 Galgauskas kultūras nams, balle. Spēlē grupa Galaktika.
 
Līvāni
 
Latgales mākslas un amatniecības centrs, izstāde Četri vēji. Četru Latgales mākslinieču Ilzes Griezānes, Agras Ritiņas, Vijas Stupānes un Vēsmas Ušpeles kopīga gleznu izstāde.

Alūksne
 
11:00 Viktora Ķirpa Ates muzejs, Pļaujas svētki.
 
17:30 Alūksne, Liepna no putna lidojuma – piekto reizi! Gaisa balonu festivāls.Gaisa balonu festivāla lidojums pāri Alūksnei.

20:00 Alūksnes pilsētas Tautas nams, Eiropas Kultūras mantojuma dienas – filma Alūksnes pilsētas svētki – 2012 (cietoksnim – 670), viduslaiku grupas koncerts.

21:00 Pilssalas un Ojāra Vācieša ielu krustojums, gaisa balonu spīdēšana.
   
Svētdiena, 09.09.2012
 
Rīga
 
Rīgas pilsēta, Baltā nakts. Rīgas centrā un apkaimēs notiks vairāk nekā 60 projekti, kas pārstāv dažādas mūsdienu mākslas jomas – notiks koncerti, dzejas lasījumi, teātra un dejas performances, kino seansi, būs apskatāmas instalācijas, sagaidāmi arī daudzi starpnozaru projekti un pasākumi gados jaunākajiem Baltās nakts apmeklētājiem. Pilnu pasākuma programmu skatīt www.baltanakts.lv.

12:00 Latvijas Nacionālā opera, Mūzikas skaņas, koncertuzvedums. Satieciet dzīvespriecīgo Mariju, kapteini fon Trapu un viņa bērnus, kā arī citus Riharda Rodžersa un Osakara Hammeršteina pasaulslavenā mūzikla Mūzikas skaņas varoņus Latvijas Nacionālās operas koncertuzvedumā visai ģimenei!
12:00 Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs, Seno amatu diena 2012. Seno amatu dienā Brīvdabas muzejā vienuviet pulcējas gan kalēji un audēji, gan grozu pinēji un ādu miecētāji, gan smalku rotu un raupju kokgrebumu darinātāji. Turpat uz vietas darinājumus var arī iegādāties. Visas dienas garumā amatniekus un apmeklētājus izklaidēs arī dažādi muzikāli priekšnesumi, kuros uzstāsies folkloras kopas.

AB dambis, Smilšu skulptūru parks - Magic Sand Riga 2012. Smilšu skulptūru parks ir lielākā smilšukaste gan bērniem, gan pieaugušajiem pašā pilsētas centrā. Te var apskatīt meistaru radītas smilšu skulptūras, kā arī pašiem apgūt to veidošanu. Līdzās atrodas birojs tiem, kas vasarā vēlas strādāt svaigā gaisā. Arī bārs slāpju remdēšanai un patīkamai laika pavadīšanai dienas vidū.

Jūrmala

18:00 Dubultu ev.lut. baznīca, V Ērģeļmūzikas festivāls Vox angelica. Ar gaviļu zvaniem. Piedalās ērģelnieki Ilze Reine un Aigars Reinis, sitaminstrumentāliste Elīna Endzele.

18:00 Jūrmalas pilsētas muzeja Kamīnzāle, Dziedam tautas dziesmas. Aicināti visi dziedāt gribošie ļaudis dziedāt tautas dziesmas savam un citu priekam.
 
Ventspils
 
12:00 Bērnu pilsētiņa un 15:00 Bērnu parks Fantāzija, pēcpusdiena Karlsona mantu kaste. Pasākumus vada kultūras pasākumu vadītāja Indra Vītiņa. Bezmaksas pasākums.

16:00 Teātra nams Jūras vārti, Latvijas Nacionālās operas viesizrāde - Dmitrija Šostakoviča balets Gaišais strauts.
 
Cēsis
 
11:00 Cēsu Valsts ģimnāzija, Rollersprints Cēsis 2012.

12:00 Pils dārzs, Tēva dienas pasākumi. Tēvu dienas pasākums ar drosmīgu apgalvojumu Mans tētis pats, pats labākais...pavārs! Cēsīs iecerēts kā atraktīvs un jautrs piedzīvojums visai ģimenei, kur galvenā loma atvēlēta tētim. Bērni varēs darboties radošajās darbnīcās uzmeistarojot saviem vecākiem skaistu dāvanu. Pasākumu noslēgs viesizrāde.
 
Sigulda
 
11:00 Siguldas ev.lut. baznīca, Komponista G.Geduļa mūzikas koncerts. Izskanēs diriģenta, komponista un mūzikas pedagoga Guntara Geduļa skaņdarbi. Mūziku atskaņos Siguldas evaņģēliski luteriskās baznīcas draudzes koris un dziedātāja, mecosoprāna balss īpašniece Vizma Zvaigzne.
 
Daugavpils
 
11:00 Daugavpils teātris, Es un mans paps - Tēva dienai veltīts pasākums. Pasākuma programmmā paredzētas vairākas jautras un interesantas aktivitātes gan bērniem, gan vecākiem.
 
Limbaži
 
10:00 Limbaži, Finanšu ministrija organizē Atvērtās durvju dienas Eiropas Savienības fondu projektiem. Šajās dienās Limbažos ikviens interesents varēs aplūkot projektā Limbažu vēsturiskā centra renovācija tūrisma attīstībai sakārtotos objektus - Limbažu viduslaiku pilsdrupas, Limbažu muzeju un veco rātsnamu. Vairāk informācijas www.limbazi.lv.
 
Jelgava
 
11:00 Zemgales Olimpiskajs centrs, Jelgavas pilsētas Sporta diena.

Preiļi
 
11:00 Daugavpils teātris, Es un mans paps. Tēva dienai veltīts jautrs pasākums visai ģimeni. Pasākuma programmmā paredzētas vairākas jautras un interesantas aktivitātes gan bērniem, gan vecākiem.

11:00 Preiļu parka estrāde, Tēva dienai veltīts sarīkojums Mans tētis ir…… .
 
Dobele
 
12:00 Dobeles Amatu māja, izstāde Pa gadskārtu. Dobeles pilsētas un novada amatnieku darbi, kas tapuši gada laikā. Izstāde ir dāvana Dobeles Amatu mājai otrajā dzimšanas dienā.
 
Ķekava
 
11:00 Baloži, Veloceliņa svētki. Pasākuma ietvaros būs iespēja piedalīties jautrā veloparādē, bērnu ratiņu parādē, bērnu ratiņu fitnesā un mazo skrituļotāju sacensībās.
 
Rēzekne
 
14:00 J.Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskola, 8. Baroka mūzikas dienas. Marcins Meļčevskis Vesperae Dominicales - Svētdienas vesperes. 

Alūksne
 
17:30 Liepna, Liepna no putna lidojuma – piekto reizi! Gaisa balonu festivāls. Plānoti 3 lidojumi - 9. septembra vakarā un 10. septembra rītā Liepnas apkaimē, bet 10. septembra vakarā - Alūksnes pilsētas apkaimē.
 
Carnikava
 
11:00 Carnikavas sporta centrs, Carnikavas piejūras tautas rudens riteņbrauciens. Pilna informācija www.sports.carnikava.lv.
 
Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Pasākumu plāns tiek regulāri papildināts. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.
Lai pievienotu Jūsu pasākumus kalendāram, lūdzam rakstīt uz e-pasta adresi info@travelnews.lv ar norādi "Pasākumu kalendāram"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 koks 06/15/2012 13:20 mežaparkā esot arī bezmaksas izstāde par Koku. Estrādes ēkā, laikam sestdienās no 11-18

2 Travelnews.lv 06/15/2012 10:51 Labdien, Elīna, paldies par Jūsu jautājumu! Pasākumu kalendārs tiek veidots kopā ar pilsētām, kuras ir Travelnews.lv sadarbības partneri. Tas ļauj kvalitatīvi apkopot un prezentēt informāciju mūsu lasītājiem. Ar cieņu, Travelnews.lv redakcija

3 Elīna 06/15/2012 09:52 Kādēļ Valmiera nav pieminēta? Sestdien liels, skaists pasākums SAULGRIEZIS 2012!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.24423003sec.