Stāsts par virtuālo „zvēru”, kas garāmgājēju pārvērš uzticamā klientā

REKLĀMRAKSTS: Liela daļa Latvijas jau ir virtualizēta. To droši var teikt SKATSKAT.LV komanda, ka nepilna pusotra gada laikā īstenojusi 211 projektus, izveidojot 360 grādu virtuālās tūres. Šis ir laiks, kad virtuālā tūre ir kļuvusi par neatņemamu mārketinga artilērijas sastāvdaļu daudziem uzņēmumiem tūrisma biznesā, kas rūpējas par savu tēlu un kas ciena savu klientu.

 

Kas tas par „zvēru”?

SKATSKAT.LV komanda nenodarbojas ar fotografēšanu un fotogaleriju veidošanu korporatīvām vajadzībām, bet gan virtualizē jeb vizualizē konkrēto vidi, ļaujot virtuālas tūres skatītājam pašam gūt iespaidus un pieredzi, apmeklējot restorāna, atpūtas kompleksa, viesnīcas, SPA, kafejnīcas vai izklaides telpas.

 

Virtuālā tūre – tas nav kārtējais sarežģīti veidotais, tehnoloģiskais gadžets, bet gan itin praktisks risinājums, kas ne vien pilnveido, bet arī atvieglo komunikāciju ar viesnīcas, atpūtas vai izklaides vietas mērķauditoriju, tostarp, ar klientu, partneri vai pat darbinieku.

 

Kam šo „zvēru” rādīt?

Tūrisma un izklaides jomā atsevišķos gadījumos virtuālā tūre var pārtapt arī par pārskatāmu un ērtu mājas lapu. Piemēram, SKATSKAT.LV realizētais projekts bāram „Burga” ir lielisks piemērs tam, kā virtuālo tūri pārvērst pilnvērtīgā mājas lapā. Tas ir daudz efektīvāks un lētāks veids, kā klientam prezentēt nepieciešamo informāciju.

 

„Mums kā restorānam, kas rūpējas par savu klientu labsajūtu, ir svarīgi divi elementi —vide un ēdienkarte. Izvēloties vietu pusdienām vai romantiskām vakariņām, galvenie izvēles kritēriji ir restorāna iekārtojums un ēdienkartes piedāvājuma pievilcīgums. Tieši tāpēc atteicāmies no smagnēja un tehniski sarežģīta mājas lapas veidošanas procesa, īsā laika posmā izveidojot vizuāli reprezentatīvu mājas lapu, kurā potenciālais klients viegli var atrast viņam interesējošo informāciju,” tā atzīst restorāna „Burga” īpašnieks Mārcis Riba, kas uzticējies SKATSKAT.LV piedāvātajam risinājumam, iegūstot efektīvu klientu piesaistes instrumentu.

Līdz ar paveikto tagad SKATSKAT360 tūri ikviens uzņēmums var izmantot ne vien ievietošanai savā mājas lapā, izmantošanai uzņēmuma prezentācijās un izstādēs, pievienošanai korporatīvajā e-pasta parakstā, bet arī eksponēšanai gan starptautiskajā sociālajā tīklā Facebook.com, gan arī tādos pašmāju informācijas un uzziņu portālos kā Travelnews.lv.

Kā virtuālā tūre izkonkurē video un foto galerijas?

Pētījumi apliecina, ka interneta lietotājs fotogrāfiju apskatīšanai atvēl vidēji 0,03 minūtes, video aplūkošanai - aptuveni 1,2 minūtes. Google analytic apkopotā informācija atklāj, ka 360 grādu panorāmas virtuālās tūres apskatei interneta lietotājs velta 4,39 minūtes, kas ir ievērojami ilgāks laiks, salīdzinot ar foto un video apskati. Tas nozīmē, ka konkrētā portāla apmeklētājam ir aizraujošāk ne jau skatīties statiskas fotogrāfijas vai pārdomāti montētu video klipu, bet virtuāli pašam izstaigāt konkrēto viesnīcu, izklaides klubu vai restorānu, apskatot ikkatru niansi un gūstot personisku pieredzi, izvēloties tūres maršrutu, saistošākos pieturas punktus u. c.

 

Parādi vairāk

Virtuālā tūre ir veids, kā izcelt tieši sava piedāvājuma unikālās īpašības, izvēloties elegantu un kvalitatīvu informācijas pasniegšanas veidu – interaktīvu virtuālo tūri, kas neļauj melot par piedāvājumu vai izskaistināt konkrēto vidi. Par tūres efektivitāti vairs nešaubās tādi SKATSKAT.LV klienti kā „Čarlstons”, „Kaļķu vārti”, „K.I.D.”, „Vairāk saules”, „Fazenda” , „Harry Morgan”, „Hotel Gutenbergs”, Jaunmoku pils, „Hotel Rīga”, „Hotel MaMa” un citas viesnīcas un restorāni.

 

„SKATSKAT.LV visu paveica operatīvi un ātri. Man viss process aizņēma tikai dažas minūtes pie datora, lai pārbaudītu rezultātu. Es esmu ļoti apmierināta ar viņu darbu,” tā atzīst „Hotel MaMa” direktore Ilze Kikste.

 

Iespējams, nākamreiz pasūtot galdiņu smalkām vakariņām vai rezervējot vietu viesu mājā nedēļas nogalē, ko veltīt mierpilnai atpūtai ārpus pilsētas, tieši virtuālā tūre būs tas arguments, kas tiks ņemts vērā pieņemot lēmumu. Tādu lēmumu, lai ierodoties vakariņās vai viesnīcas numuriņā klients justos kā mājās un, pārliecinoties par virtuāli pieredzētā atbilstību reālajai situācijai, atgrieztos vēlreiz.

 

 

Par SKATSKAT.LV

SKATSKAT.LV ir vadošā 360° virtuālo tūru veidošanas kompānija Baltijā, ko 2010. gada vasarā izveidoja, Mikus Opelts un Kristaps Pagils, gada laikā kļūstot par līderi savā reģionā. Nodrošina mūsdienīgus vizuālās komunikācijas risinājumus, integrējot vietu un telpu 360° virtuālā tūrē, un pielāgo tos moderno tehnoloģiju platformām, pilnveidojot pasūtītāja mārketinga instrumentu arsenālu. Virtuālā tūre ietver liela fotogrāfiju skaita uzņemšanu ar atbilstošu tehnisko aprīkojumu. SKATSKAT.LV ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas nodrošina 360° virtuālās tūres risinājumu Iphone un Ipad ierīcēs. Klientu vidū ir Hotel Gutenbergs, DHL, Telia Latvia, Harry Morgan, Veselības Centrs 4, Royal Casino SPA and Hotel resort, Čarlstons, Kaļķu vārti, Rīgas Nami, Biznesa Vadības koledža, projekts Olive, Cuba Cafe, Ecolines un citi. Ieraugi vairāk: www.skatskat.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90747499sec.