Valmierā norisināsies svētku velobrauciens ģimenēm

Svētdien, 24. jūlijā, plkst. 11.00 aicinām gan lielus, gan mazus doties Valmieras 739. dzimšanas dienas ģimeņu velobraucienā. Nedaudz vairāk nekā sešu kilometru garumā kopā ar tūrisma entuziasti Karīnu Bērziņu izbrauksim dažas no skaistākajām Valmieras vietām un velobrauciena noslēgumā dosimies ekskursijā, un iepazīsimies ar pārbūvēto Jāņa Daliņa stadionu un jauno vieglatlētikas manēžu.

Velobrauciena sākums plānots Vecpuišu parkā, bet noslēgums – pie Jāņa Daliņa stadiona. Piedzīvojums vedīs pa ceļiem un taciņām ar asfalta, bruģa un smilts segumu. Pasākums ilgs aptuveni 2,5 stundas, un tas būs vieglas grūtības pakāpes brauciens, kura laikā plānota atpūta, dažādas aktivitātes un ekskursija Jāņa Daliņa stadionā. Savai drošībai iesakām lietot velobraucēju ķiveres un cimdus, toties velosipēdu drošībai – paņemt līdzi velo saslēdzējus.

Dalība velobraucienā ir bez maksas. Lai piedalītos, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot uz e-pastu tic@valmierasnovads.lv, vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10). Vietu skaits velobraucienā ir ierobežots!

Nākamais aktīvās atpūtas pasākums plānots 28. augustā, kad kopā ar Ezeru un purvu izpētes centra (EPIC) dibinātāju un ģeoloģi Ilzi Ozolu dosimies purva kurpju pārgājienā pa Oleru purvu un viesosimies Oleru muižā pie māksliniekiem Kārļa un Ievas Zemīšiem. Vairāk informācijas par pasākumu tuvākajā laikā vortālā visit.valmiera.lv.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts, fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti Valmieras novada pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Valmieras 739. dzimšanas dienas svētku programmu meklē šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55221581sec.