Kungi uzlūdz dāmas – Rēzeknē viesosies seši šarmantākie Latvijas skatuves mākslinieki!

17. aprīlī plkst. 17.00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) ar klausītāju iemīļoto koncertprogrammu “Kungi uzlūdz dāmas” viesosies seši šarmantākie Latvijas skatuves mākslinieki – Guntis Skrastiņš, Artis Robežnieks, Andris Skuja, Žoržs Siksna, Dainis Porgants, kā arī Latvijas izcilais saksofona virtuozs Raivo Stašans.

Par spīti kādai populārai dziesmai, kurā teikts: “Nenāciet klāt man rudenī, rudenī jābūt man vienai,” seši Latvijas šarmāntākie skatuves mākslinieki centīsies pierādīt pretējo, aicinot izbaudīt mūzikas brīnumaino spēku jaunajā koncertprogrammā “Kungi uzlūdz dāmas”.

Lai iepriecinātu daudzu sieviešu sirdis, tautā mīlētie skatuves mākslinieki Guntis Skrastiņš, Artis Robežnieks, Andris Skuja, Žoržs Siksna, Dainis Porgants, kā arī izcilais saksofona virtuozs Raivo Stašans sniegs neaizmirstamus koncertus lielākajās Latvijas pilsētās. Koncertā skanēs populārākās estrādes “zelta” dziesmas, kā arī vairāki pirmatskaņojumi! Par koncertu muzikālo daļu, dziesmu aranžērijām un izkārtojumu rūpēsies programmas virsvadītājs un komponists Gaitis Lazdāns.

Par sievieti sievietes gados parasti saka tā, ka VIŅA ir kā labi norūdzis vīns, bet vīrietis – vīrietis vienmēr ir labākajos gados, ko pierāda šīs programmas “KUNGI UZLŪDZ DĀMAS” mākslinieki, par kuriem, kā allaž, jaunkundzes un kundzes grib zināt visu un, kā nerakstīts likums, pieiet tuvāk! Šī iespēja nu ir dota un... priekškars krīt!

“Jo vairāk tu gremdējies sevī, jo vientuļāks sajūties pats,” tā no “1/2 vārda ” dziedot uzrunā GUNTIS SKRASTIŅŠ, aktieris un populārā LTV raidījuma “Latvijas šlāgeraptauja” ilggadējais un atraktīvais vadītājs. Ar dziesmu uz “TU” viņš jau ir no pagājušā gadsimta 70. gadiem, kad pēc režisora Ādolfa Šapiro Jaunatnes teātra studijas beigšanas tika iesaukts armijā, kur ļoti palaimējās iekļūt karavīru ansambļa “Zvaigznīte” sastāvā, kas noteikti uzdeva tādu “īpašu” takti visam turpmākajam aktiera dziedošajam mūžam. 80. gados sākās Gunta Skrastiņa pastāvīgas koncertturnejas pa Latvijas klubiem un kultūras namiem, zināmā mērā ejot arī vecākā brāļa, ievērojamā dziedošā aktiera, Imanta Skrastiņa pēdās. “Aktieris jau nav nekāds dziedātājs. Aktieris ir dzejas pasniedzējs caur mūziku,” uzskata mākslinieks, vīrietis labākajos gados!

“Pamatā darbošanās notiek teātrī, un, ja visu dienu esi mēģinājumā, nav nekādas jēgas, ka esi baigi uzpucējies.” Tā kādā intervijā teicis Dailes teātra dziedošais aktieris ARTIS ROBEŽNIEKS, kurš šajā mākslas templī strādā jau no pagājušā gadsimta, pavisam konkrēti, kopš 1996. gada. Viņa pūrā jau ir milzīgs lomu saraksts, par kuru viņš jau droši var dziedāt kā Latvijas Televīzijas ballītē kopā ar Raimondu Paulu: “Sens, tik sens ir tas stāsts, sens, tik sens ir tas laiks...” ar tik samtainu, pavedinošu balsi, dēļ kuras jebkurš “cietoksnis” vienkārši kapitulē! Kā gan lai būtu savādāk, jo 2007. gadā stažējies meistarklasēs Brodvejā (Amerikā). “Balss saites, gluži tāpat kā pārējie ķermeņa muskuļi, pieprasa regulārus treniņus. Protams, ir akūti gadījumi, kad vajadzīgi ekstrēmi līdzekļi, bet izslavētajai olas dzeršanai neticu,” tā domā mākslinieks. “Miglā asaro logs, ko tur liegties nav vērts...”, tik izjusti un sirdij plosoši izskan šīs Aleksandra Čaka dzejas rindas aktiera dziedājumā un neba tāpat vien viņš 2013. gadā saņēmis balvu par nozīmīgu un ilggadēju veikumu Aleksandra Čaka daiļrades popularizēšanā.

Biļetes (8,00–12,00 €) jau var iegādāties “Biļešu paradīze” sistēmās un internetā: http://bilesuparadize.lv/lv/events/event/53542

Pasākuma ilgums: 2 h 15 min.

KUNGI UZLŪDZ DĀMAS 2017:

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rēzeknes pilsētas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70823598sec.