Tehniskās apskates nakts atgriežas Rēzeknē; sākusies pieteikšanās uz bezmaksas auto diagnostiku

Sestdien, 12.augustā, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ar devīzi "Mēs par drošu auto!" Rēzeknes tehniskās apskates stacijā organizēs šī gada vienīgo "Tehniskās apskates nakts" pasākumu Latgalē. Ir jau sākusies pieteikšanās uz pasākumu CSDD e-pakalpojumos (e.csdd.lv/tanaktspiet/), kā arī CSDD klientu apkalpošanas centros.  

Rēzeknes tehniskās apskates stacijā  (Jupatovkas ielā 1a) notiks šī gada otrais "Tehniskās apskates nakts" pasākums. CSDD piedāvās autovadītājiem bez maksas pārbaudīt sava auto tehnisko stāvokli, kā arī pievērst uzmanību tā nozīmei ceļu satiksmē ikdienā. Ja klients vēlēsies, varēs veikt arī sava auto tehnisko apskati, veicot nepieciešamos maksājumus.

Rēzeknē "Tehniskās apskates nakts" notiks jau otro reizi. Iepriekš 2014.gadā "Tehniskās apskates naktī" Rēzeknē tika pārbaudīti 185 auto un 73% transportlīdzekļu speciālisti atklāja trūkumus vai bojājumus, kas potenciāli atstāj negatīvu iespaidu uz satiksmes drošību. CSDD vēlas veicināt cilvēku izpratni par drošu auto dažādos veidos, t.sk. arī šādā brīvā, nepiespiestā un pozitīvā gaisotnē, kāda valda "Tehniskās apskates nakts" pasākumos, tāpēc arī šogad CSDD piedāvās iespēju klientiem Rēzeknē bez maksas saņemt objektīvu vērtējumu par sava auto tehnisko stāvokli.

Autovadītāji, kuri kādu iemeslu dēļ netiks uz Rēzekni, var neraizēties – būs iespēja pierakstīties uz bezmaksas auto diagnostiku arī citās Latvijas pilsētās – Tukumā (19.augustā), Rīgā (26.augustā), kā arī, ņemot vērā cilvēku lielo interesi par pasākumu iepriekšējos gados, CSDD 2.septembrī izsludinājusi papildu tehniskās aspaktes nakti tikko atvērtajā Siguldas tehniskās apskates stacijā.

Tāpat vēl joprojām ir iespēja pierakstīties uz šī gada pirmo "Tehniskās apskates nakts" pasākumu, kas jau šo sestdien, 5.augustā, norisināsies Cēsu tehniskās apskates stacijā (Magoņu ielā 25).

Aicinām cilvēkus sekot līdzi informācijai par iespēju pierakstīties uz "Tehniskās apskates nakts" pasākumiem CSDD e-Pakalpojumos e.csdd.lv/tanaktspiet/ , jo gandrīz katru dienu būs pieejami brīvi pieraksta laiki, tādejādi pierakstīties uz auto diagnostiku varēs ne tikai pieraksta atvēršanas dienā.

Rēzeknes tehniskās apskates stacijā pērn tehniskā apskate tika veikta 30 598 transportlīdzekļiem. Dienā Rēzeknē vidēji apkalpo 121 klientu. Ar pirmo reizi tehnisko apskati Rēzeknē 2016.gadā izgāja 59% auto, kas ir tikpat daudz, cik pārējā Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45113921sec.