GORS aicina uz vasaras satikšanās festivālu #VASALIGORĀ

Jau otro vasaru Latgales vēstniecība GORS ikvienu aicina uz satikšanās festivālu #VASALIGORĀ, kura programmā paredzētas gan svētdienu muzikālās brokastis kafejnīcas ZĪDS dārzā un Jumta terases kino vakari zem klajas debess, gan sestdienu ekskursijas un, protams, īpaši notikumi līdz pat septembrim!

Aicinot piedzīvot vasaras atmosfēru, Latgales vēstniecība GORS ikvienam apmeklētājam piedāvā plašu notikumu un aktivitāšu programmu vasaras satikšanās festivāla #VASALIGORĀ ietvaros, ko 18. jūnijā aizsāks grupas “Ezeri”, Kristīnes Pāžes un Rūdolfa Macata koncertprogramma par godu Imanta Kalniņa 80 gadu jubilejai. Tāpat vasaras garumā koncertzālē ciemosies arī viesi no Angolas, Brazīlijas, Grieķijas un Itālijas koncerprojekta “AYOM” ietvaros. Pašmāju mākslinieki Andrejs Osokins un Ģirts Krūmiņš, teātra trupa “KVADRIFRONS”, izskanēs arī pavasarī aizsāktā koncertcikla “Atmosfēras” otrais koncerts un meistarklase kopā ar mūziķi Līvu Dumpi. Vasaras noslēgumu 3. septembrī iezīmēs Valmieras drāmas teātra viesizrāde “Osedžas zeme”.

Tāpat vasaras vakari nav iedomājami bez kino seansiem uz GORS Jumta terases, pirmo seansu zem klajas debess aizvadot 25. jūnijā ar filmu “Grāmatnīca Parīzē”. Īpaši izmeklētu filmu seansi notiks arī 8. un 23. jūlijā, 13. un 26. augustā. Ieejas biļetes cenā iekļauts arī dzēriens no kafejnīcas ZĪDS. Plašāka informācija par seansiem: www.latgalesgors.lv .

GORS pakājē arī šovasar gozējas kafejnīcas ZĪDS vasaras terase, kā jaunumu piedāvājot trīs vasaras svētdienu muzikālās brokastis kafejnīcas ZĪDS dārzā, uz kurām aicinām 12. jūnijā, 24. jūlijā un 14. augustā plkst. 11.00. Galdiņu rezervācijas var veikt pa tālruni 28080700. Lietus gadījumā muzikālās brokastis tiks atceltas.

Sākot no 18. jūnija, katru vasaras sestdienu plkst. 12.00 aicinām koncertzāles viesus iepazīt apmeklētājiem ikdienā nepieejamās telpas izzinošā ekskursijā kopā ar gidu. Ekskursijas ieejas kartes iegādājamas gan www.latgalesgors.lv, gan GORS Informācijas centrā-kasē klātienē. Ekskursijas cena 2 €, skolēniem, studentiem, senioriem, 1. un 2. grupas invalīdiem – 1,50 €.

Mākslas galerijā līdz 20. jūnijam ir apskatāma Leonarda Laganovska izstāde “Pirmizrāde”. 16. jūnijā plkst. 17.00 Mākslas galerijā tiks aizvadīta arī klātienes tikšanās ar izstādes autoru. Jau no 21. jūnija līdz 15. augustam tiks eksponēta Signes Vanadziņas izstāde “Pelni ir pelēkais zelts”, kur daļa izstādes darbu ir veidoti, krāsas jaucot kopā ar pelniem.

GORS Vēstnieku karšu un ISIC/ITIC karšu īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide GORS organizēto pasākumu biļešu iegādei.

Vairāk informācijas par aktualitātēm un iespējamajām notikumu izmaiņām www.latgalesgors.lv vai GORS sociālo tīklu lapās Facebook un Instagram.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52444005sec.