Sākusies aktīvās atpūtas sezona pie ūdens Gulbenes novadā

Maijs mūs ir lutinājis ar īpaši saulainu laiku, un aktīvā ūdens tūrisma sezona jau ir sākusies. Arī Gulbenes novadā tūrisma objekti, kas piedāvā aktīvo atpūtu pie ūdens, aicina izbaudīt siltākas dienas ezeru, upju un dīķu krastos.
Stāmerienas pagasts, kurš var lepoties ar vairākiem lieliem ezeriem piedāvā dažādus iespējas atpūtniekiem baudīt ūdens priekus. Aktīvas atpūtas vieta “Xalianse” piedāvā 4 SUP dēļu nomu, ar kuriem var doties izbraucienos par Stāmerienas ezeru. Atpūtas kompleksā “Ziedugravas” pieejama katamarānu un laivu noma, lai baudītu Pogas ezera burvību. Savukārt blakus esošais atpūtas komplekss “Sonāte” piedāvā iespēju nomāt ūdens bumbas.
Atpūtas kompleksā “Vonadziņi” Stāmeriena pagastā pie Ludza ezera pieejama labiekārtota pludmale, katamarānu, airu un kanoe laivu noma, kā arī var doties makšķerēt. Turpat blakus esošajā “Zušu namā” arī pieejama peldvieta un laivu noma, kā arī kuteri, ūdensmotocikli un ūdensslēpes.  
Tirzas pagastā lauku mājās “Kalnāres” ir pieejama aktīva un dinamiska izklaide – kabeļveikbords. Kabelis ir 100m garš un tas ir piemēros gan iesācējiem, gan profesionālākiem sportistiem. Lauku mājās arī pieejama pirtiņa, peldvieta un makšķerēšana, kā arī piknika un telšu vietas. Šāda veida kabeļveikbords ir vienīgais Gulbenes novadā.
Sudala ezera ielokā atrodas pirts un atpūtas vieta “Pincikājas”, kas piedāvā iesēju baudīt laivu braucienus pa ezeru un makšķerēt. Savukārt Daukstu pagasta “Jaunārēs” ir iespēja izcelt savu lielo lomu kādā no teritorijā esošajiem dīķiem. Papildus “Jaunāres” piedāvā arī laivu un katamarānu nomu.
Arī ūdens daudzums upēs vēl ir pateicīgs laivošanai un Gulbenes novadā ir pieejamas laivu nomas Litenes pagastā “Laivot.lv”, kas piedāvā kanoe laivas un smailītes laivošanai pa Pededzes un Gaujas augšteci, Aivieksti un citām upēm. Turpat Litenes pagastā laivu noma pieejama lauku mājās “Pededzes”. Arī Lejasciemā ir iespēja kanoe laivu noma pašā Gaujas krastā.
Informāciju par šiem un citiem tūrisma objektiem un piedāvātajām ūdenssporta un atpūtas aktivitātēm variet atrast www.visitgulbene.lv sadaļā – atpūties aktīvi. Turpat variet uzzināt arī par citām tūrisma un atpūtas iespējām Gulbenes novadā.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.224365sec.