Dodies ceļojumā? Neņem līdzi visu savu iedzīvi!

Ceļojuma kofera kravāšana ir par praktiskumu un vieglumu, nevis visas savas mājas iedzīves līdzņemšanu. Protams, katram uznāk doma – ja nu kaut kas notiek? Ja nu viesnīcā nebūs ziepes? Taču ir skaidrs, ka ceļojuma beigās nav patīkami saprast, ka pusi līdzi paņemto lietu, tu nemaz neesi izmantojis. Šajā sarakstā ir tikai dažas lietas, kurām koferī, visticamāk, nevajadzētu būt.

1. Matu un ķermeņa kopšanas līdzekļi

Ja tu plāno nedēļu dzīvot viesnīcā, tad pavisam noteikti nav vajadzīgs stiept līdzi šampūnu, kondicionieru un dušas želeju pudeles. Visbiežāk viesnīcas katram viesim “uzdāvina” nelielu šampūna pudelīti un ziepju gabaliņu. Protams, varbūt tieši šie nebūs tavi mīļākie produkti, taču tādējādi tu savā koferī būsi atbrīvojis diezgan daudz vietas, ko vēlāk var izmantot lietderīgāk.

2. Matu fēns

Ja paturpinām matu tēmu, tad ir skaidrs, ka arī matu fēns koferī aizņem daudz vietas. Un, ja nu tu to izmanto tikai vienu reizi? Katrā normālā viesnīcā matu fēns ir pieejams, tāpēc par tā iepakošanu nevajadzētu satraukties. It īpaši, ja dodies uz siltajām zemēm.

3. Rezerves kurpju pāris

Ja ir paredzētas dažāda veida izklaides var paņemt līdzi divus kurpju pārus, taču ne vairāk. Jāpadomā arī par to, lai abi kurpju pāri būtu praktiski un viegli pieskaņojami dažādiem gadījumiem. Ir zināms, ka sievietēm uznāk vēlme ielikt koferī vēl kādu skaistu kurpju pāri, taču to vēlmi ir jāapslāpē. Var gadīties, ka skaistās kurpes tā arī paliks koferī.

4. Fotokameras ekipējums

Ir skaidrs, ka, ja neesi profesionāls fotogrāfs, tad statīvs, papildus objektīvs un zibspuldze tev nebūs vajadzīga. Ja atpūta būs aktīva, tev nebūs laika stutēt statīvu un tvert ideālo fotogrāfiju. Tāpat arī, ja zvilnēsi pie baseina. Fotoaparāts nebūs tev vajadzīgs. Mūsdienās, lai uzņemtu skaistas bildes, pietiek arī ar mobilo telefonu.

5. Dvieļi

Ja tava viesnīca viesiem nepiešķir vairākus dvieļus, maini viesnīcu. Šī patiesi ir lieta, kas koferī aizņem daudz vietas, un ir muļķīgi to saprast, kad esi jau nokļuvis galā. Katrā normālā viesnīcā dvieļi ir pieejami, un tie tiek regulāri nomainīti. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20685315sec.