Ceļojumu galamērķi, kas ir piemēroti jauniem ceļotājiem

Jaunībā ceļojuma laikā iespējams iepazīt dažādas kultūras, jaunus draugus, kā arī veidot ilgstoši paliekošas atmiņas. Jauniešiem jāizvēlas, viņiem finansiāli izdevīgākos galamērķus, un, kā izrādās, daudz tādu ir tieši Eiropā.

Prāga

Prāga, Čehijas galvaspilsēta, ir lieliska vieta jauniem ceļotājiem, jo tā ir ar savu šarmu, gardu alu un enerģiju. Jauniem ceļotājiem ieteicams uzturēties Vinohrady vai Zizkov rajonos, jo tur ir iespējams satikt daudz citu jauniešu.

Amsterdama

Amsterdama, Nīderlandes galvaspilsēta, tiek uzskatīta par krāšņu, draudzīgu, viegli apceļojamu un daudzveidīgu pilsētu. Amsterdama ir viena no populārākajām jauniešu ceļojumu galamērķiem.  Amsterdama arī piedāvā lieliskas viesnīcas, taču jauniešiem ieteicamās naktsmītnes, piemēram, "De Pjip and Westerpark" , atrodas dažus kilometrus ārpus lielpilsētas.

Berlīne

Berlīne, Vācijas galvaspilsēta, ir draudzīga jauniešiem un jauniem tūristiem. Tā ir finansiāli pieejama, dinamiska un draudzīga, ar lielu skaitu cilvēku, kas runā angļu valodā. Laikmetīgās mākslas un alus cienītāji tiks patīkami pārsteigti šajā pilsētā.

Budapešta

Kopīgas valodas atrašana ar vietējiem iedzīvotājiem varētu būt izaicinoša, bet pilsētai piemīt jauniešus aicinoša enerģija, šarms un dzīvīgums. Pilsētā var izbaudīt ungāru slavenās pirtis un baudīt pilsētas kafejnīcu kultūru.

Jaunzēlande

Konkrētā sala piedāvā jauniešiem autobusu ekskursijas pa saprātīgām cenām. Autobusu ekskursijas ļauj pārvietoties pa salu un aplūkot tās dabas skatus. Tie tiek uzskatīti par apbrīnojamiem, kā arī plaši pazīstamiem, pateicoties filmai “Gredzenu pavēlnieks”.

Islande

Valsts ceļotājus Islande iepriecina ar karstiem avotiem, vulkāniskiem laukiem, ūdenskritumiem un slaveno “Blue Lagoon”. Šie dabas skati vislabāk novērtējami ārpus galvaspilsētas Reikjavīkas.  

Barselona

Spānijas galvaspilsētā ceļotāji var aplūkot apbrīnojamo arhitektūru, ko sniedz arhitekta Antoni Gaudi veidojumi, iekļaujot tajos arī “Sagrada Familia”.  Papildus Barselonai var aplūkot viduslaiku Barri Gotic, piejūras Barceloneta, kā arī tūristu apceļoto El Born, kurā atrodas lieliskas pludmales.

Lisabona

Lisabona ir burvīga pilsēta, kur satiekas jaunība ar senlaicīgumu. Ceļotājiem ieteicams apmeklēt arī kaimiņzemes, iekļaujot krāsaino Bairro Alto, Alfamu un Intendente. Netālu atrodas arī ciemats Sintra. Tas atrodas kalnos, kopā ar divām lieliskām pilīm. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvia Tours
,


Novatours
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51932597sec.