Ieteikumi kā pasargāt savu datoru ceļošanas laikā

Pirmkārt jau - neviens neieteiks jums datoru ņemt līdzi ceļojumā. Ja ir tāda iespēja, atstājiet to mājās. Tomēr, ja sanāk datoru ņemt sev līdzi ceļojumā, jo braucat, piemēram, darba braucienā vai ceļojuma laikā vēlaties strādāt, lūk pāris ieteikumi kā pasargāt datoru.

1. Datoru ņemiet līdzi rokas bagāžā un neizlaidiet to no acīm

Dators ir rokas bagāža - tam nebūtu jāatrodas reģistrētajā bagāžā. Atstājot savu datoru reģistrētajā bagāžā un izlaižot to no acīm, jūs riskējat, ka to vairs varētu neredzēt - vai arī to var sadauzīt. Uzmaniet to, un ieteicams arī pārvadājiet rokas bagāžas somā, kurai ir polsterētas malas!

2. Glabājiet datoru aiz slēgtām durvīm

Tas var šķist pašsaprotami, tomēr atvaļinājums ir atvaļinājums un daļa cilvēku ceļojuma laikā gluži vienkārši mēdz aizmirst par savu līdzpaņemto datoru. Ja jūsu viesnīcas numuriņā atrodams seifs, noteikti glabājiet šo ierīci tur. Izmantojot automašīnu, ievietojiet datoru bagāžniekā vēl pirms izbraukšanas, jo potenciālie zagļi veikalu, restorānu vai citu sabiedrisku iestāžu stāvlaukumos noteikti pamanīs, ka jums līdzi ir dators - bet atstājot to automašīnā uz sēdekļa, viegli ir izsist logu un vienkārši to savākt.

3. Pirms došanās ceļā, izveidojiet svarīgāko datu kopijas

Kopiju izveidošana neaizņem daudz laika un ir salīdzinoši vienkāršs process. Tās var saglabāt teju jebkur – USB zibatmiņā, ārējā cietajā diskā vai "mākonī". Datu kopijas jums sniegs drošības sajūtu ceļojuma laikā, un zaudējumi ievērojami samazināsies, ja tomēr neizdosies nosargāt līdzi paņemto datoru.

4. Neizmantojot viesnīcu Wi-Fi tīklus programmu atjaunināšanai

Pirms dodaties ceļā, pārliecinieties, ka jūsu programmatūra ir jau atjaunināta. Kad esat pieslēdzies viesnīcas Wi-Fi tīklam, nekādā gadījumā neapstipriniet programmu atjauninājumu paziņojumus. Tie var būt hakeru mēģinājumi piekļūt tīkla lietotāju datiem – jūsu parolēm un internetbankas pieejas informācijai. Viņi var izmantot jūsu datoru arī krimināla satura interneta vietņu uzturēšanai vai pat ieslēgt tā web kameru.

5. Pārliecinieties, ka jūsu datorā ir antivīrusu programma

Tas, protams, negarantēs, ka ar jūsu datiem neatgadīsies nekas ļauns, taču uzskatāms par visnotaļ obligātu nosacījumu, pirms dodaties ceļā. Tāpat jāseko, lai arī antivīrusu programma būtu atjaunināta un aktīva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26325798sec.