Bērniņa gaidības vai hroniskas saslimšanas – kā īpašos apstākļos saplānot drošu ceļojumu

Ikviena persona ir unikāla, ar konkrētām vajadzībām, kas var rasties atkarībā no pastāvošās situācijas. Riski, kas saistīti ar veselības apdraudējumu, nereti rada lielāko diskomfortu, īpaši, ja noteikti apstākļi šos riskus var pastiprināt.

Šādos gadījumos paša, kā arī tuvinieku sirdsmieram var līdzēt aktuālajai situācijai atbilstoša apdrošināšana – vai tā būtu grūtniecība vai nepieciešamība uz tālāku galamērķi doties radiniekam cienījamā vecumā vai ar hroniskām veselības kaitēm. Drošākas un mierīgākas prombūtnes saplānošanai ceļojumu aģentūra “Latvia Tours” dalās ar informāciju par specializētām apdrošināšanas iespējām.

Drošāka ceļošana bērniņa gaidību laikā

Grūtniecība katrai sievietei norit ļoti individuāli, taču ikvienai šajā laikā ir svarīgi justies aprūpētai un drošībā. Svarīgas ir ārsta konsultācijas un ieteikumi, piemēram, ja iespējams, tad ceļošanai izvēlēties grūtniecības otro trimestri. Tikpat būtiski ir parūpēties par iespējamajiem drošības pasākumiem, ja ieplānots ceļojums, esot stāvoklī. Šeit kā papildu drošības spilvens topošās māmiņas sirdsmieram var noderēt speciāli grūtniecēm paredzēta veselības apdrošināšanas paka, kas priekšlaicīgu dzemdību gadījumā sedz neatliekamos medicīniskos izdevumus (arī pēcdzemdību aprūpi). Par konkrētiem nosacījumiem šai apdrošināšanas programmai jāinteresējas pie izvēlētā pakalpojuma sniedzēja, taču liela daļa paredz arī sniegt mājupceļa izdevumus, ja bērniņš pieteicies ātrāk nekā plānots un nepieciešama neplānota hospitalizācija.

Kad satrauc hroniskas saslimstības

Ja personu piemeklējušas nopietnākas veselības problēmas, gan paša, gan līdzcilvēku sirdsmieram noteikti līdzēs apziņa, ka slimības saasināšanās gadījumā tiks saņemta nepieciešamā palīdzība. Ceļošana nozīmē atrašanos ārpus mediķu uzraudzības un atstatus no ierastās medicīnas pakalpojumu saņemšanas vietas, tādēļ pacientam būtu ieteicams iegādāties Kritisko slimību apdrošināšanu. Šis apdrošināšanas veids paredz segt izmaksas, ko var radīt veselības apdraudējuma riski, kas saistīti ar cukura diabētu, C hepatītu, hronisku nieru mazspēju, ļaundabīgiem audzējiem, iepriekš veiktām sirds operācijām u.c. nopietnām saslimšanām. Apdrošināšanas kompānijas paredz iespēju izvēlēties apdrošinājuma summu – līdz pat 100 000 eiro. Situācijās, kad veselības problēmas pēkšņi saasinās, šī summa var palīdzēt segt gan medicīniskos izdevumus, gan citus tēriņus, kas saistīti ar veselības pasliktināšanos.

Ceļotāju cienījamā vecumā sirdsmieram

Sapnis par ceļošanu cilvēkus pēc vecuma nešķiro, turklāt ne vienmēr ceļošana ir izvēle, dažkārt tā ir nepieciešamība. Lai vecāka gadagājuma cilvēkiem padarītu ceļošanu iespējami ērtāku un mierīgāku, apdrošinātāji piedāvā īpašu Senioru ceļojuma apdrošināšanu. Ceļošana ar lidmašīnu vecākam cilvēkam, kas pie tā nav pieradis, var radīt papildu stresu. Senioru pakete (atkarībā no pakalpojuma sniedzēja tās var būt personas, kas vecākas par 65 – 75 gadiem) piedāvā tādus pakalpojumus kā, piemēram, atlīdzināt zaudējumus par bagāžas sabojāšanu vai nozaudēšanu, atlīdzināt ceļojuma dokumentu atjaunošanas izmaksas, ja personai tos gadās nozaudēt u.c. Nav noslēpums, ka līdz ar vecumu mēdz pasliktināties arī veselības stāvoklis, tāpēc pastāv arī tādas senioru ceļojumu apdrošināšanas programmas, kas piedāvā segt neparedzētu medicīnisko pakalpojumu izdevumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21250105sec.