10 svarīgas lietas, kuras ņemt vērā, plānojot kāzas

Kāzu sezonai dots starta signāls - lai vieglāk būtu plānošanas procesā neapjukt, Hotel Jūrmala Spa sagatavojuši noderīgu sarakstu ar top svarīgākajām lietām, kuras ievērot, plānojot kāzas.

1. Pareizais fotogrāfs

Tā kā kāzas ir tik svarīgs notikums mūsu dzīvēs, ir nozīmīgi izvēlēties sev vispiemērotāko fotogrāfu, kurš palīdzēs iemūžināt kāzas tieši tā, kā vēlies tu un tava otrā pusīte. Neatliec fotogrāfa izvēli uz pēdējo brīdi, jo tāpat kā kāzu lokācijas arī fotogrāfu grafiki ir diezgan saspringti, it īpaši, ja vēlies kāzas vasaras sezonā.

2. Strikts dienas plāns

Pat kāzām ar šķietami visnepiespiestāko un brīvāko atmosfēru ir īpaši izveidots un detalizēts plāns. Lai kāzu dienā šis nesagādātu liekas raizes, noteikti izplāno aktivitātes laikus. Īpašu uzmanību pievērs viesu aktivitātēm tavas fotosesijas laikā - fotosesijas var ilgt pat vairākas stundas, tādēļ iepriekš noteikti izdomā, ko šajā laikā darīs jūsu viesi.

3. Dizaina elementi tavās kāzās

Vai esat jau izdomājuši, kā izskatīsies jūsu kāzu ielūgumu? Mielasta ēdienkarte? Aktivitāšu plāns? Šo noteikti nevajadzētu atlikt uz pēdējo brīdi!

4. Rezerves plāns

Ne vienmēr viss notiek tieši tā kā plānots, un tas nekas! Iesakām jau laikus izdomāt rezerves rīcības plānu - kā rīkosies, ja fotosesijas vai ceremonijas laikā līs; rezerves aktivitātes viesiem, ja mielasts vai fotosesija aizkavējas utt.

5. Mūzika

Tās nav kāzas bez dejām, un nav deju bez mūzikas! Mūziku atstāj profesionāļu rokās - grupai/māksliniekam vai dīdžejiem. Turklāt laba doma būs ar šiem speciālistiem iepriekš vienoties par šādām lietām: pāra muzikālā gaume, kāzu tematika utt. Arvien populārāka prakse ir dīdžejam vai grupai iepriekš iedot sarakstu ar dziesmām, kuras jūs kā pāris noteikti vēlēsieties dzirdēt, kā arī ar tām - kuras noteikti nē.

6. Nepazūdi kāzu tendenču jūrā

Pirmajā brīdī var šķist, ka noteikti vajag kāzās izmantot visas svaigākās aktualitātes, atdarināt sabiedrībā zināmu cilvēku kāzas. Taču atceries, ka precaties jūs - un par to vajadzētu liecināt arī jūsu kāzām! Izmantojot mazas detaļas, kāzas var padarīt par īpaši personīgu noteikumu. Nav svarīgi, ko par to padomās kāzu viesi, galvenais, lai jūs ar savu otro pusīti tiešām jūtaties komfortabli šajā notikumā. Varbūt jums ar otro pusīti ir kādi īpaši mīļākie joki, dziesmas, hobiji - šo visu var kaut kādā mērā iekļaut arī savās kāzās!

7. Droša vieta tavai kleitai

Viena no kāzu dienas vissvarīgākajām detaļām - KLEITA! To uzglabā droši un saudzīgi. Kā arī, lai izvairītos no tā, ka līgavainis to varētu nejauši ieraudzīt pirms kāzu dienas (un no tā, ka dažkārt līgavai gribas to uzmērīt vēl vismaz 10 reizes mājās :) ), to glabā kaut kur citur - varbūt ir iespēja to iedot mammai vai kādam citam tuvam cilvēkam. Dažkārt arī kāzu saloni piedāvā iegādātās kleitas glabāt pie sevis līdz kleitas pāršūšanai.

8. Ziedu noformējums

Kāzās viennozīmīgi visbiežāk dekorācijām izmanto ziedus. Pirms tam apdomā - kuru ziedu sezona saskanēs ar jūsu kāzu datumu? Jo tieši šie būs tie, kuri izmaksās lētāk. Vēl laba alternatīva ir mākslīgie ziedi - to cena nebūs atkarīga no sezonas un tos var iepirkt pa daļām vēl ilgi pirms kāzām.

9. Kāzu dekorators

Runājot par noformējumu - ļoti izpalīdzēs profesionāls kāzu dekorators. Dekorators varēs izmantot savas prasmes un zināšanas, lai jebkurā lokācijā radītu tieši konkrētā pāra izvēlēto atmosfēru. Dekorators arī varēs izvēlēties gaumīgas krāsu un ziedu kombinācijas, kas labi saderēs ar lokāciju un kāzu koptēlu.

10. Kāzu organizators

Šie un vēl daudzi citi ar kāzām saistīti jautājumi var šķist nedaudz biedējoši, tādēļ vienmēr laba doma būs uzticēt kāzu plānošanu profesionāliem organizatoriem. Starpcitu, arī Hotel Jūrmala Spa piedāvā kāzu organizēšanas pakalpojumus - viņi palīdzēs ar visām kāzu detaļām - sākot ar vizuālo noformējumu līdz pat mūzikai un dejām! Ielūkojies piedāvājumā ŠEIT.

Kad viss ar kāzu plānošanu ir skaidrs, laiks atpūsties vecmeitu ballītē ar vislabākajām draudzenēm! Ieskaties piedāvājumā ŠEIT.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39412093sec.