10 brīvdienu galamērķi Eiropā, kas ir draudzīgi ģimenēm

Ja esi sācis plānot ģimenes brīvdienas, tad zini, ka viena no labākajām vietām, kur to pavadīt, ir Eiropa. Tā piedāvā plašas iespējas - pasaku piļu apmeklēšanu, muzejus, atrakciju parkus, elpu aizraujošu arhitektūru, laivu braucienus un vēl daudzko citu. Lai būtu vieglāk izlemt, kurp doties, iepazīstinām ar desmit labākajiem galamērķiem Eiropā, uz kuriem doties kopā ar ģimeni.

Londona, Lielbritānija

Kāpēc? Ja vien vari pagūt paviesoties šajā lieplpilsētā pirms Brexit, izbaudi Londonu. Apmeklējiet slaveno panorāmas ratu, izbaudiet arhitektūru, kā arī atcerieties apciemot dažādus aizraujošus muzejus, kuros ieeja lielākoties ir bez maksas.

Amsterdama, Nīderlande

Amsterdama ir labi zināms galamērķis pieaugušajiem, bet patiesībā tā piedāvā atrakcijas gan lieliem, gan maziem. Amsterdama ir bagāta ar skaistiem muzejiem, vēstures liecībām, āra atrakciju parkiem, iespējām braukt ar riteni vai lavu. Vārdu sakot, šajā pilsētā netrūkst lietu, ko varētu izbaudīt kopā ar ģimeni.

Parīze, Francija

Kāpēc? Parīze ir pilsēta, kura domāta visiem, ne tikai mīlētājiem. Galu galā, kurš gan nemīl svaigi ceptas bagetes, kruasānus un  pankūkas? Bērni būs sajūsmā par konditorejām, kas atrodas gandrīz uz katra stūra, savukārt vecāki varēs izbaudīt, cik viegli Parīzē ir pārvietoties ar sabiedrisko transportu, piemēram, metro.

Berlīne, Vācija

Berlīne ir pilsēta, kas arvien attīstās, tādēļ tai ir ko piedāvāt arī atpūtai kopā ar ģimeni. Tajā ir gan bērnu laukumi, gan zaļās zonas, gan bagātīga vēsture, tādēļ ne bērniem, ne pieaugušajiem garlaicīgi nebūs.

Prāga, Čehija

Kāpēc? Prāga ir pilsēta, kas izskatās kā no pasakas nākusi. Bērni būs sajūsmā par Prāgas pili, kamēr vecāki varēs izbaudīt lielisko alu, gotisko arhitektūru un lētās cenas.

Barselona, Spānija

Kāpēc? Barselona ir elektriska - spilgtas krāsas, savāda arhitektūra, pikantas smaržas, saldas skaņas un garšīgi ēdieni! Bērni būs sajūsmā par neskaitāmajiem šokolādes muzejiem, izgudrojumiem un eksperimentiem. Barselona spēs pārsteigt un izklaidēt ikvienu.

Vīne, Austrija

Kāpēc? Vīnē tiek darīts viss, lai rūpētos par bērniem. Ar tās arhitektūru, operu, garšīgo ēdienu un skaistajām ielām, ikviena ģimene varēs izbaudīt katru piedāvāto sīkumu līdz pat ceļojuma beigām. Kulturāli bagātajai pilsētai ir daudz, ko piedāvāt ģimenēm, kas vēlas radīt vislabākās ceļojuma atmiņas.

Roma, Itālija

Kāpēc? Gladiatori, absolūti apbrīnojama arhitektūra, bagāta vēsture un moderna vietējā virtuve. Itāļi dievina bērnus un garšīgu ēdienu - ko vēl var vēlēties?

Dublina, Īrija

Kāpēc? Dublinas iedzīvotāji ir ļoti viesmīlīgi cilvēki - viņi ikvienu sagaidīs ar smaidu jau kopš tā brīža, kas kopā ar ģimeni izkāpsi no lidmašīnas.

Brisele, Beļģija

Kāpēc? Brisele, kurā viduslaiku arhitektūra mijas ar krāsainiem sienu gleznojumiem, ir viena no labākajām pilsētām, ko apceļot kopā ar ģimeni. Iedzīvotāji ir jautri un mīloši, kas uzturēšanos šajā pilsētā padara vienkāršāku un bērniem atbilstošāku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15104508sec.