Lidot gandrīz kā pirmajā klasē

Ja jums ir gadījies lidot transkontinentālajos lidojumos ekonomiskajā klasē, tad noteikti vairāki no Jums apliecinās, ka pēc izkāpšanas jutušies kā samalti. Piedāvājam dažus padomus, kā padarīt garos lidojumus pēc iespējas patīkamākus.

Sajūtas pēc gariem lidojumiem ekonomiskajā klasē nav tās patīkamākās. Kad beidzot ir sasniegts mērķis, sajūtams ir katrs kauliņš. Turklāt visa lidojuma garumā nav iespējams darīt neko citu, kā vien sēdēt. Kuriozi: tie, kuri sēž lidmašīnas salona priekšgalā biznesa vai pirmajā klasē, pēc lidojuma izskatās krietni vien “svaigāki” un liekas labāk pārcietuši garo lidojumu.

Kādēļ tas tā ir? Daži nelieli ekstra servisa pakalpojumi nosaka atšķirības, kā arī bezmaksas dāvanu maisiņš ar noderīgām lietiņām, ko biznesa klases pasažieri bieži vien saņem no lidsabiedrībām.

Ausu aizbāžņi

Katra “brīnummaisiņa” neatņemama sastāvdaļa ir ausu aizbāžņi – brīnumlīdzeklis visiem, kuri vēlas izbaudīt mieru. Nopērkami, piemēram, aptiekās. Īpaši labi, kaut arī nedaudz dārgāki, silikona individuāli piemērojamie ausu aizbāžņi.

Brilles gulēšanai

Tieši tāpat kā ausu aizbāžņi, katrā lidojumu somā atrodas melns audums briļļu formā ar gumiju, nostiprināšanai ap galvu – brilles gulēšanai. Ja jūs nevēlaties, lai jūs traucē kaimiņa lampiņa lasīšanai vai arī neinteresantas filmas, pirms lidojuma iegādājaties lidostu veikalos šādas brillītes.

Zeķes lidošanai

Kājām tā ir īsta labdarība, ja jūs lidojuma laikā novelkat apavus. Tātad, neaizmirstiet no mājām paņemt līdzi rezerves zeķu pāri. Lidmašīnā tad var novilkt kurpes un lieko zeķu pāri izmantot lidojuma laikā apavu vietā, lai izvairītos no asins sastrēgumiem pēdās.

Zobu birste

Biznesa klases pasažieri tās saņem no lidsabiedrībām, bet ekonomiskajā klasē ceļojošie tās ņem līdzi no mājām – zobu birsti, mazu zobu pastas tūbiņu un mutes skalojamo līdzekli. Tas ļauj izvairīties no sliktās garšas mutē, kas rodas ilgstoši lidojot. Praktiski vēl ir izmantot piparmētru dražejas vai mutes atsvaidzināšanas aerosolus.

Ūdens

Dažas lidsabiedrības saviem biznesa klases pasažieriem piedāvā puslitra pudeles ar negāzēto minerālūdeni. Padoms: nopērciet lielveikalā ūdeni un ņemat līdzi. Vienmēr, kad jūs lidojuma laikā mocīs slāpes, varēsiet padzerties, jums nebūs jāgaida, kad beidzot atnāks pavadone vai arī būs pašam jādodas pēc dzēriena.

Ceļojumu spilvens

Ceļojot šie spilveni ir neaizstājami – ceļojumu spilveniem ir u-veida forma, tie ir uzpūšami un apliekami ap kaklu. Tie pasargā galvu no mētāšanās cilvēkam aizmiegot, atbalsta kaklu un ir labākā garantija kvalitatīvam miegam lidmašīnā.

Silti dvielīši

Lidojumu pavadones biznesa klases pasažieriem ceļojuma laikā vairākkārt piedāvā siltus dvielīšus sejai. Tas atsvaidzina, acumirklīgi padara mundrāku un labi palīdz sausajai āda. Tie, kuri vēlas pamēģināt šo triku – paņemiet no mājām līdzi mazus dvielīšus, lidmašīnas tualetē samitriniet siltā ūdenī, izgrieziet un uzklājiet uz sejas. Efekts ir tieši tāds pats – brīnišķīgs.

Otrs spilvens

Lidojuma laikā palūdziet otru spilvenu un novietojiet aiz muguras krustu rajonā. Tas stabilizē ķermeni, palielina ērtumu un mazina triecienus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19432807sec.