Altebo: 10 idejas ģimenes ceļojumam skolēnu brīvlaikā

Skolēnu brīvlaiks ir tepat – aiz nākamā pagrieziena. Līdz 22. oktobrim vecākiem ir jāizpilda ne tas vieglākais uzdevums – jāizplāno, kur un kā nodarbināt savus mazos un lielos bērnus nedēļas vai kaut dažu dienu garumā. Mazie ceļotāji spēj būt vislielākie ceļojumu kritiķi – muzeji un arhitektūra viņus bieži garlaiko, viņi nogurst no garām pastaigām un transports nekad nav gana ātrs priekš viņiem. Tai pat laikā – bērni spēj patiesi priecāties par brokastīm viesnīcā, nebeidzami ilgi vērot dzīvniekus un pacietīgi gaidīt rindā uz karuseli.

Portāla Altebo.lv ceļojumu ekspertes ir sagatavojušas vairākus ieteikumus tam, kurp doties visai ģimenei skolēnu brīvlaikā.

Pēdējā brīža ceļojumi

Lieki nekavējoties, vēl ir lieliska iespēja rezervēt pēdējā brīža ceļojumus uz Turcijas saulainajiem kūrortiem par tiešām lieliskām cenām. Pludmale, saule, ūdens atrakcijas un saldējums visas dienas garumā jau iekļauts cenā – katra bērna sapņu brīvdienas.  

Eksotiskie ceļojumi

Ja līdzekļi atļauj, pēc Latvijas rudens visai ģimenei skaists piedzīvojums būs atpūta kādā siltā un eksotiskā zemē. Altebo.lv eksotisko galamērķu ieteikumi rudenim:

Ēģipte. Mītiem un leģendām apvītā zeme piedāvā saules un ūdens peldes tirkīzzilā ūdenī baltu smilšu pludmalēs. Hurgadā ģimene varēs baudīt ūdenspriekus ne vien snorkelējot jūrā, bet arī varenā akvaparkā.

Tenerife. Melni vulkāniskie krasti un smilšu pludmales liek sajusties kā ceļojumā uz citas planētas, nevis tepat Spānijā. Arī Tenerife sniegs neskaitāmas izklaides un dabas baudīšanas iespējas visai ģimenei. Bērni patiesi priecāsies par delfinārija apmeklējumu, peldi ar delfīniem un dzīvnieku vērošanu zooparkā.

Nepāla. Ceļojums uz šo un citiem tālajiem galamērķiem būs skaists piedzīvojums, ceļojot ar pusaudžu vecuma bērniem. Nepāliešu kultūra, varenās dabas ainavas, Himalaju kalni sagādās visneizdzēšamākās atmiņas un košākā bildes ģimenes albumā. Šī būs brīnišķīga, vienojoša pieredze visai ģimenei.

Ģimenes piedzīvojumu parki un Eiropas ceļojumi

Ģimenes, plānojot atpūtu ar bērniem, bieži kā ceļojuma galveno notikumu izvēlas kādu no piedzīvojumu parkiem vai populāriem muzejiem. Lūk, vairāki izklaidējoši galamērķi:

Disnejlenda Parīzē. Disnejlenda komentārus neprasa un ir katra bērna sapnis jau no mazotnes. Turklāt ceļojums uz Franciju ar iespēju aplūkot naksnīgo Parīzi un Versaļu būs aizraujošs visai ģimenei. Ceļojums uz Franciju ar lidmašīnu maksā sākot no Ls 355. Ieejas biļešu cenas Disnejlendā no Ls 20 līdz Ls 30.

Madam Tiso vaska figūru muzejs Amsterdamā. Gan lieliem, gan maziem neizsakāmu prieku sagādā bildēšanās ar savu iecienītāko sportistu, mūziķu un aktieru figūrām. Ceļojuma cena uz Franciju ar Amsterdamas apmeklējumu - no Ls 250.  Ieejas biļete muzejā – Ls 16.

Legoland – no Lego klucīšiem būvēta pasaule Londonā, Anglijā. Daudzu mazo ceļotāju sapnis ir nokļūt kādā no Lego pasaulēm. Londonas Legoland veidota no 35 miljoniem mazo klucīšu. Tāpat Legoland atradīsiet arī Dānijā un Vācijā. Legoland ieejas biļešu cenas – Ls 30-45 pieaugušajam un Ls 20 – Ls 35 bērnam.

Tuvie ceļojumi

Polija. Lai arī šis galamērķis ne vienmēr ir vēlmju-saraksta augšgalā, Polija prot pārsteigt. Skaistie Mazūrijas ezeri un Tatru kalni, pilsētas, kas iemieso viduslaikus, atrakciju parki bērniem un SPA atpūta pieaugušajiem – Polijas "ēdienkarte" ir piemērota jebkurai gaumei.

Lietuva. Ja ceļojumam nav iespējams atvēlēt gana daudz laika vai finansiālo līdzekļu, Lietuva ir patiesi jauks galamērķis ģimeniskam ceļojumam. Tās dārgakmeņi ir barokālā Viļņa, skaistā Traķu ezerpils (un ūdensatrakciju parks Traķos mazu un lielu ceļotāju priekam), kā arī Klaipēda un Palanga mierpilnai atpūtai pie dabas.

Igaunija. Vai tā būtu relaksācija un plunčāšanās Sāremā salas SPA baseinos, pastaiga gar jūru Pērnavā vai AHAA zinātniskā centra apmeklējums Tartu (šis sagādā patiesu prieku visa vecuma bērniem) - arī ceļojums uz Igauniju kļūs par burvīgu piedzīvojumu visai ģimenei.

Kā doties ceļojumā, ja trūkst līdzekļu?

Ceļojumu aģentūras Altebo.lv mājaslapā (www.altebo.lv) ir  atrodami Latvijas lielāko tūroperatoru un tūrkompāniju piedāvājumi vienuviet. Izvēlēties ceļojumu ir pavisam vienkārši – ievadot gandrīz jebkuru galamērķi ceļojumu meklētājā.

Turklāt Altebo.lv piedāvā iespēju ceļot arī gadījumā, ja ģimenei uzreiz nav pieejami ceļojumam nepieciešamie līdzekļi. Jebkurā ceļojumā iespējams doties, iemaksājot tikai Ls 1 kā avansa maksājumu. Norēķināties par atlikušo ceļojuma vērtību ir iespējams 24 mēnešu laikā.

Bez portālā atrodamajiem ceļojumiem Altebo.lv piedāvā iegādāties vēl daudzus, dažādus ceļojumus – tos atrast palīdzēs Altebo.lv draudzīgās ceļojumu ekspertes Līga un Aiva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12354517sec.