Pieci veidi, kā ceļojuma laikā uzturēt sevi labā formā

Lai gan došanās ceļojumā vairumam ļaužu saistās ar vismaz nelielu atkāpi no ierastā režīma, tas nebūt nenozīmē, ka brīvdienās jāatsakās no vingrošanas.

Ceļotājiem nereti tiek sniegti padomi, kas saistīti ar specifiskiem vingrojumiem, kurus iespējams veikt teju jebkur – pat lidostas uzgaidāmajā telpā. Protams, var izmantot arī viesnīcas trenažieru zāli, tomēr labākais, vienkāršākais un ērtākais veids, kā ceļojuma laikā uzturēt sevi formā, gluži vienkārši ir aktīva dzīvesveida piekopšana.

1. Joga rīta cēlienā

Īsa un vienkāršota jogas sesija ir lielisks paņēmiens, kā uzsākt dienu neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties. Šādā veidā jūs gan fiziski, gan garīgi sagatavosiet sevi gaidāmajai dienai, turklāt saules stari un svaigs gaiss rīta agrumā palīdzēs atbrīvoties no ikdienas rūpēm un vēl vairāk noskaņos jūs lieliskām brīvdienām.

2. Skrējiens

Skriešana vai soļošana neprasa gandrīz nekādu iepriekšēju sagatavošanos, turklāt tas ir ideāls veids, kā apskatīt svešu vietu – nav svarīgi, vai tas ir pilsētas industriālais rajons vai gleznains nacionālais parks. Ja plānojat ilgāku laiku uzturēties prom no mājām, noteikti izmantojiet šo laiku skrējieniem – galu galā skriešanai paredzēti apavi var kalpot arī kā ikdienas apavi, tādēļ nav nepieciešams satraukties par papildu ekipējuma kravāšanu ceļasomās.

3. Brauciens ar velosipēdu

Mūsdienās neskaitāmās lielpilsētās pieejamas velokoplietošanas sistēmas, kas tūristiem ievērojami atvieglo nokļūšanu divriteņa seglos. Brauciens ar velosipēdu ir ne vien maciņam draudzīgs transporta veids, bet arī paņēmiens, kā vienlaikus apskatīt pilsētu, izkustināt locītavas un ieelpot nepieciešamo devu svaigā gaisa.

4. Vakara pastaiga

Ceļošana un pastaigas vairumā gadījumu ir nešķirami jēdzieni – ja vēlaties izzināt svešu galamērķi, vismaz uz brīdi nāksies izkāpt no kāda transportlīdzekļa un tālāk doties kājām. Tomēr izaiciniet sevi uz garākām pastaigām. Tā vietā, lai izmantotu sabiedrisko transportu vai autobusu, dodieties ceļā agrāk un ejiet kājām. Pastaigas var šķist pārāk pasīva un laikietilpīga nodarbe, tomēr tās garantē papildu fizisko aktivitāti un iespēju iepazīt interesējošo galamērķi daudz detalizētāk, pievēršot uzmanību tam, ko noteikti palaidīsiet garām, piemēram, atpakaļ uz viesnīcas numuru steidzoties taksometrā.

5. Laivošana, skrituļslidošana, sērfošana...

Ja esat īsteni aktīvs ceļotājs un sevi dēvējat par piedzīvojumu meklētāju, varat jau laikus saplānot visu ceļojumu tā, lai ik uz soļa būtu iespējams nodoties kārotajām aktivitātēm. Nav svarīgi, vai jums sirdij tuva šķiet airēšana vai slēpošana – nav grūti saplānot lieliskas brīvdienas, kas ietver iecienīto sporta veidu. Nemaz nerunājot par to, ka tās jums sniegs ne vien ceļotprieku, bet arī ļaus no sirds nodoties piedzīvojumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32023692sec.