Seši somu kravāšanas padomi laiskajiem ceļotājiem

Izmisīga čemodāna meklēšana, nespēja izlemt, ko vilkt mugurā, panika par to, ka kaut kas varētu tikt aizmirsts – tā gluži vienkārši nedrīkst doties ceļā.

Lūk, seši padomi tiem ceļotājiem, kam kādu iemeslu dēļ somas kravāšana parasti šķiet pārāk komplicēts uzdevums.

Neizkravājiet ceļošanas piederumus

Domājams, ka piepūšamais spilvens un niršanas piederumi jums nebūs nepieciešami ikdienā, tādēļ kāpēc gan tos vispār ņemt ārā no somas? Šīs un citas mantas droši atstājiet čemodānā – nākamreiz, kad dosieties ceļā, nebūs jāsatraucas, vai tās nav piemirstas mājās.

Atrodiet savu "ceļojuma uniformu"

Izvēlieties ērtus, praktiskus un pieklājīgus apģērba gabalus, kurus vilksiet ik reizi, kad dosieties ceļā. Tā kā pastāv itin niecīga iespēja, ka tālu prom no mājām sastapsiet kādu paziņu, nav jāsatraucas par viņu iespējamajām replikām par to, ka jums brīvdienās mugurā allaž viens un tas pats. Turklāt šādi nevajadzēs uztraukties vismaz par vienu tērpu – vienkārši uzvelciet to un varat doties ceļā.

Turiet pie rokas veļas grozu

Vai arī jums ir paradums ceļasomu kravāt pašā pēdējā mirklī? Pirms gaidāmajām brīvdienām guļamistabā vai vannasistabā pa rokai turiet veļas grozu vai kādu līdzīgu novietni, kurā lēnām sametīsiet visu, kas, jūsuprāt, noderēs ceļā. Tā ir laba metode, kā nepiemirst šīs mantas, turklāt, ja attapsieties vien stundu pirms došanās uz lidostu, groza saturu varēsiet ātri pārmest čemodānā.

Tualetes piederumu somiņu sagatavojiet jau laikus

Ja, iegādājoties kosmētiku vai, piemēram, apmeklējot skaistumkopšanas salonu, saņemiet kāda produkta paraugu, uzreiz lieciet to somiņā, kuru ņemsiet līdzi gaidāmajā ceļojumā. Tāpat varat "piesavināties" viesnīcas piedāvāto dušas želeju, šampūnu un kondicionieri – turiet arī tos kosmētikas maciņā, lai pirms nākamā ceļojuma jums nebūtu jāsatraucas par produktu pārliešanu 100 mililitru iepakojumos.

Laikus atvēliet vakaru somu kravāšanai

Ja esat brīvdienu gaidās, laiks var paskriet nemanot – nākas parūpēties, lai viss būtu nokārtots gan darbā, gan mājās. Tādēļ jau labu brīdi pirms došanās jaunu apvāršņu izzināšanā veltiet kādu vakaru somu kravāšanai, lai pēdējā brīdī pulksten vienos naktī gluži kā viesuļvētrai nevajadzētu riņķot pa mājām, metot čemodānā visu, kas nāk prātā.

Piemirstās lietas iegādājieties galamērķī

Ja tomēr pienācīgi sagatavoties ceļojumam nepieciešamajā laikā nav izdevies, vienmēr pastāv iespēja trūkstošās lietas iegādāties galamērķī. Jā, patiesi – tā nebūs problēma ne Milānā, ne Bangkokā, ne Keiptaunā, taču jāatceras, ka vajadzīgās lietas atsevišķos galamērķos var izmaksāt padārgi, turklāt labi zināms, ka iepirkšanās bieži izvēršas par laikietilpīgu procesu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57892108sec.