5 veidi kā iemūžināt lieliskās atmiņas par ceļojumu

Atgriežoties no ceļojuma, vienmēr ir vēlme atskatīties uz piedzīvoto un atcerēties labākos ceļojuma brīžus. Lai to izdarītu, var uzticēties savai atmiņai, bet ir arī veidi, kas šīm atmiņām piešķir dzīvību.

Zīmīgu piemiņas lietu kolekcionēšana

Suvenīru veikaliņi ir atrodami katrā pilsētā, turklāt to dažādība nebeidz pārsteigt. Viens ceļotājs var kolekcionēt pastkartītes, kas atspoguļo skaistākās pilsētas ainavas. Cits var kolekcionēt interesantus T-kreklus, atslēgu piekariņus, magnētiņus vai pat viesnīcu pildspalvas. Kolekcionējamā lietiņa iespējams pat nav nopērkama katrā suvenīru veikaliņā, tomēr katram ceļotājam ir šāda īpaša piemiņas lietiņa, kas palīdz atskatīties uz apceļotajām pasaules pilsētām vai valstīm.

Atmiņu albums

Šāda veida albumu izveidot nebūs grūti, jo tajā var ievietot ne tikai dažādus fotoattēlus, bet arī vilciena, lidmašīnas vai muzeja biļetes. Turklāt katru fotoattēlu vai biļeti iespējams papildināt ar interesantu parakstu vai zīmīgu frāzi. Atmiņu albums būs lielisks veids kā pēc vairākiem gadiem atskatīties uz saviem piedzīvojumiem kalnos, labākajās pludmalēs vai piedzīvojumu parkos, turklāt to izveidot var gan pieaugušie, gan bērni.

Pieraksti ceļojuma laikā

Nav jābūt rakstniekam, lai pierakstītu savus ceļojuma iespaidus, tikai jānotver īstais mirklis. Šis ir aizraujošs veids kā iemūžināt atmiņās savus pirmos iespaidus ieraugot kādu pasaulē zināmu celtni. Jāatceras, ka šādiem pierakstiem nav pareiza vai nepareiza formāta, jo katram ar laiku rodas savs, īpašais veids kā atspoguļot to,kas redzēts, sajusts vai sadzirdēts.

Blogošana/vlogošana

Ja vairāk draudzējaties ar jaunākajām tehnoloģijām, tad sava emuāra jeb bloga izveidošana būs īstais variants tieši Jums. Internets sniedz iespēju savas atmiņas atspoguļot gan rakstos, gan foto vai video veidā, turklāt piedzīvojumiem līdzi var sekot arī citi interneta lietotāji, tajā skaitā – draugi un ģimenes locekļi.

Atmiņas kā interjera dekors

Arī savas mājas sienas iespējams atdzīvināt ar atmiņām no ceļojumiem – glīti ierāmētas bildes katru dienu spēs atgādināt par skaistākajiem piedzīvojumiem, turklāt tās var būt labs sarunu ierosinātājs, kad ciemos ieradušies draugi vai radi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Novatours
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28375387sec.