5 savdabīgi tūrisma aksesuāri, kas pārsteidz ar unikalitāti

Tūrisma aksesuāru radītāji nebeidz pārsteigt – ja vēl pērnā gada izskaņā uzmanības centrā bija pārnēsājama sauna un laika joslu šķērsošanas adaptācijas brilles, tad 2013. gadā ceļotājiem tiek piedāvāti tādi "brīnumprodukti", kas ļauj atjautīgi nomaskēt vīna pudeli un savdabīgā veidā ziņo par tuvumā esošajām Wi-Fi pieslēgvietām.

1. T-krekls – Wi-Fi detektors

Tiem ceļotājiem, kas burtiski dzīvo pie klēpjdatoriem, pastāvīgi nepieciešams spēcīgs Wi-Fi signāls, taču datora startēšana teju uz katra ielas stūra, cerībā noķert vismaz vāju signālu, var kļūt nogurdinoša. Par laimi, šādai problēmai radīts risinājums – visai savdabīgs T-krekls, kurš izgaismojas atbilstoši tuvumā esošā Wi-Fi savienojuma signāla stiprumam. Tas, domājams, kļūs par vienīgo apģērba gabalu jūsu garderobē, kuru nepieciešams aprīkot ar AAA baterijām, toties ar vieglu galvas kustību lejup būs iespējams noskaidrot, vai tuvumā pieejams internets.

2. Vīna soma

Visai pieticīgā paskata neilona rokassomiņa melnā krāsā ir pietiekami ietilpīga un izturīga, lai tajā bez problēmām varētu pārnēsāt trīs litrus vīna. Dodoties piknikā, mazā tapiņa somas sānā būs vienīgais indikators, kas liecinās par to, ka transportējat ko dzeramu. Lai gan atsevišķās situācijās šāda blēdīšanās, iespējams, var sagādāt nepatīkamas pārrunas ar likumsargiem, vīna soma uzskatāma par acij tīkamu, taču neuzkrītošu aksesuāru ar unikālu, "maskējošu" funkciju.

3. Soma – akumulators

Mums apkārt esošo neskaitāmo mobilo saziņas ierīču dēļ nav grūti iedomāties, ka dzīvojam laikmetā, kad patiešām ir kļuvusi aktuāla nepieciešamība pēc pārnēsājama akumulatora. "Powerbag Instant Messenger" somā ietilpst 6 000 miliamperstundu akumulators ar Apple, Micro-USB, Mini-USB un USB pieslēgvietām jūsu ierīču uzlādei. Kā apgalvo ražotājs, ar to pietiks, lai varētu veikt vismaz četras pilnas uzlādes viedtālrunim. Tomēr jāatveras, ka arī pašu somu ik pa laikam nepieciešams "pabarot", izmantojot komplektā iekļauto lādētāju.

4. Spilvens SkyRest

Gigantiskā "SkyRest" spilvena pēkšņa parādīšanās lidmašīnas salonā noteikti piesaistīs blakus sēdošo pasažieru uzmanību, taču jau mirkli vēlāk varēsiet nodoties saldam miegam – un kam gan interesē, kas notiek apkārt, kamēr esam sapņu varā? No otras puses – vismaz ražotājs ir padomājis par to, lai komforta dēļ nevajadzētu upurēt tik dārgo ceļasomas ietilpību – spilvens ir piepūšams.

5. Garšvielu komplekts ceļotājiem

Dodoties ceļā, garšvielu krājumi nereti ir pēdējais, ko vēlamies iestūķēt ceļasomā. Un tomēr, ja jūs gluži vienkārši nespējat dzīvot bez iecienītajiem kajēnas pipariem, dillēm vai bazilika, noderēs "Mobile Foodie Survival Kit" – miniatūru trauciņu garšvielu komplekts, kura atrašanās jūsu līdzpaņemto mantu vidū noteikti izbrīnīs ceļabiedrus, liekot viņiem nodomāt, ka esat īpaši klīrīgs ēdājs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16633105sec.