Ačgārnā viesmīlība: nianses, kas vēl aizvien apbēdina viesnīcu klientus

Kad šķiraties no visai krietnas naudas summas, lai nakšņotu viesnīcā, jūs, visticamāk, sagaidāt, ka saņemtie pakalpojumi apmierinās vismaz lielāko daļu jūsu vajadzību un nekādā gadījumā nesagādās neērtības.

Tomēr nereti realitāte ir daudz drūmāka nekā iepriekš lolotās cerības. Lai gan viesnīcu pakalpojumi piedzīvo arvien jaunas inovācijas un ik gadu kļūst kvalitatīvāki, klienti vēl aizvien mēdz piedzīvot lielākas vai mazākas vilšanās.

Nav lielu krūžu

Liela daļa ceļotāju pēc garas dienas labprāt nobaudītu kādu karstu dzērienu no lielas krūzes. Lai gan šī nianse, domājams, panikas lēkmi neizsauc, tomēr mazās kafijas tasītes, kādas parasti pieejamas viesnīcās, gluži vienkārši nav piemērotas kārtīgai spēcinošā dzēriena devai, baudas mirklim ar karsto šokolādi vai vienkārši gardai tējai.

Par maz tualetes papīra

Ja nakts vidū nākas konstatēt, ka jūsu numurā vairs nav tualetes papīra, izmisuma mirklis ir teju garantēts. Protams, lielākajā daļā gadījumu šo problēmu var atrisināt ar telefona zvanu personālam, tomēr tā nav patīkama situācija abām iesaistītajām pusēm.

Brokastis nepiemērotā laikā

Brīvdienas vairumā gadījumu ir brīdis bezrūpīgai atpūtai, tādēļ agra celšanās, lai varētu laikā paspēt uz brokastīm bufetē, var šķist muļķīga un tracinoša.

Duša vannā

Protams, viss atkarīgs no tā, cik naudas gatavojaties tērēt nakšņošanai viesnīcā. Tomēr tad, ja numurs izmaksā visai pamatīgu summiņu, dušai un vannai būtu jāatrodas atsevišķi.

Personāls, kas ignorē uzrakstu "Netraucēt"

Ja klients viesnīcas personālam norādījis, ka nevēlas tikt traucēts, tam, visticamāk, ir kāds itin pamatots iemesls. Tādēļ darbinieku bezrūpīga ielaušanās numurā uzskatāma par kaitinošu un pat nekaunīgu rīcību.

Augsta maksa par WiFi

Lai gan pēdējā laikā Eiropas un Āzijas viesnīcās šajā ziņā manāmi uzlabojumi, daudzviet pasaulē par bezvadu piekļuvi internetam hotelī nākas maksāt papildus.

Vispārēja netīrība

Traipi uz dvieļiem, dubļi uz grīdas, piegružota pagulte... Nekārtība un netīrība jūsu izvēlētajā numurā var sabojāt pat citādi nevainojamas brīvdienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14918995sec.