TOP7 idejas pirmajam randiņam pandēmijas laikā

Pandēmija ir izcils izaicinājuma laiks radošai pieejai, kā organizēt randiņu! Ja iepriekš viss bija tik vienkārši: kino, restorāns, kafejnīca, teātris, ceļojums uz ārzemēm – tad šobrīd, lai tikšanās, it īpaši pirmā, noritētu forši un vīrietis spētu atstāt paliekošu iespaidu uz sievieti, jau ir īstens izaicinājums.

Travelnews.lv nolēma eksperimentēt – populārajā iepazīšanās vietnē “Tinder” veikt aptauju, kādu pirmo randiņu piedāvā tur esošie stiprā dzimuma pārstāvji. Atmetot nepiedienīgos un Covid-19 nedrošos piedāvājumus, tapa TOP 7.

1.    Doties uz kādu dabas taku, paņemot līdzi suši

Šī ideja ir vērā ņemama, un, ja izdodas atrast kādu vienam un otram neredzētu dabas taku, fantastiski. Arī suši skan labi. Turklāt šādā randiņā ir itin vienkārši ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus un pasargāt sevi no potenciālas inficēšanās iespējas.

2.    Vakariņas restorānā – viesnīcā

Šis pakalpojums ir pieejams, turklāt, ne vienā pilsētā vien. Ja nu sievietei varētu šķist mazliet piedauzīgi, ka jau pirmajā randiņā jādodas uz viesnīcu, tad var dāmas nomierināt – no istabiņām šādus restorānos jau ir izņemtas gultas…

3.    Doties uz laukiem, iekurt ugunskuru un cept desas vai zefīrus

Gana aizraujoša ideja tiem, kuriem tīk piedzīvojumi. Jāuzmanās gan r uguni, bet vispār šāda ideja ir pelnījusi atzinību!

4.    Izbraukt kādu apli ar skrituļslidām vai velosipēdu

Kustībā ir dzīvība! Ideja ir ļoti laba, turklāt, ja viens ir labs izvēlētājā izklaides veidā, bet otrs tikai sāk savas aktīvās gaitas, tad zinošākais var padalīties pieredzē un pamācīt. Jāņem gan vērā, ka pie šāda randiņa nepieciešams nodrošināties ar ķiveri un vismaz ceļu un elkoņu aizsargiem.

5.    Doties uz nakts copi

Piedzīvojumu meklētājiem šāda ideja varētu šķist gana pievilcīga un pat romantiska. Vienīgi jānoskaidro, kur un ko šajā gada laikā var copēt, un jāpārliecinās, ka netiek pārkāpti kādi makšķerēšanas vai privātīpašuma noteikumi.

6.    Pastaiga pa pludmali ar hotdogiem

Lai arī kā, bet jūra nomierina. Mēs dzīvojam Latvijā un esam laimīgi, jo pludmales līnija ir gana gara un daudzveidīga. Ņemot vērā, ka pastaigas svaigā gaisā nogurdina un izraisa apetīti, tad vienkāršākais veids ārpus pilsētas ir “uztankoties” tuvējā degvielas uzpildes stacijā ar hotdogu, vai arī par ēdienu padomāt laicīgi un pasūtīt to jau līdziņemšanai no kāda restorāna.

7.    Iedzert kafiju kādā degvielas uzpildes stacijā

Visvienkāršākais un vieglāk paveicamais plāns, kas, starp citu, izskanēja ne no viena vien stiprā dzimuma pārstāvja. Degvielas uzpildes stacijas ir visur, kafija pieejama gandrīz visās, turklāt katrs var ierasties uz randiņu ar savu auto. Te ir tikai viens liels mīnuss – ar šādu randiņu ļoti grūti atstāt graujoši fantastisku pirmo iespaidu.

Iespējams, ka “Tinder” nav īstā vieta, kur burvīgu randiņu idejas lido ārā kā no pārpilnības raga. Bet, ja arī Jums ir kāda interesanta ideja  pirmajam randiņam, vai arī bijusi savdabīga pieredze, kas labi iederētos arī šajos laikos, neturiet sveci zem pūra, bet padalieties, rakstot uz e-pastu info@travelnews.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.26996279sec.