Ekonomikas un kultūras augstskola nodrošinās bezmaksas studiju vietas jauniešiem no Ukrainas

Lai sniegu atbalstu un palīdzību Ukrainas tautai, Ekonomikas un kultūras vadība piešķīrusi finansējumu, lai nodrošinātu bezmaksas studiju vietas Ukrainas jauniešiem jebkurā viņu izvēlētā studiju programmā, ko nodrošina augstskola.

Augstskolas vadība norāda, ka šajā Ukrainas tautai smagajā laikā ir būtiski sniegt reālu atbalstu. Studiju vietas palīdzēs Ukrainas jauniešiem uzsākt vai turpināt studijas un rezultātā iegūt augstāko izglītību. Ikvienai valstij ir vajadzīgi izglītoti un zinoši jaunieši.

“Augstskolā ir multikultūrāla vide un šeit vienkopus studē jaunieši no 16 valstīm, tāpēc mēs nevaram palikt malā. Mēs esam atvērti un gatavi uzņemt jauniešus no Ukrainas, aicinot viņus izvēlēties kādu no piedāvātajām studiju programmām. Gan augstskolas vadība, gan mācībspēki, gan studenti vienmēr ir iestājušies un iestāsies par mieru un attīstību,” norāda Ekonomikas un kultūras augstskolas rektore Dr.oec., asociētā profesore Oksana Lentjušenkova.

Augstskolas vadība aicina arī citas augstākās izglītības iestādes Latvijā izvērtēt savas iespējas un iesaistīties atbalsta sniegšanā Ukrainas tautai.

Uzņemšana notiks Latvijas Republikas un Ekonomikas un kultūras augstskolas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā. Lēmums paredz 10 bezmaksas studiju vietas jebkurā studiju līmenī un programmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64324117sec.