Slēpošana un snovošana Alpos šoziem varētu būt izdevīgāka Vācijā

Vairākums slēpotāju un snovotāju par labāko vietu savām ziemas izklaidēm kalnos tradicionāli atzīst Alpus un visbiežāk dodas uz Austriju vai Itāliju. Iespējams, ka šogad ziemas sporta cienītāji vairāk izvēlēsies brīvdienu ceļojumus uz Vācijas slēpošanas kūrortiem, jo, kā liecina jaunākais vācu automobilistu kluba ADAC pētījums, tieši Vācijā slēpošana Alpos šoziem varētu izmaksāt salīdzinoši lētāk nekā citviet Eiropā. Retāk par galamērķi slēpošanai Alpos droši vien tiks izvēlēta Francija vai Šveice, jo šajās valstīs nākas vairāk tērēties gan par apmešanos viesnīcā vai brīvdienu dzīvoklī, gan ēšanu, gan slēpošanas trašu pacēlāju kartēm.

Vairāku aptauju dati liecina, ka šobrīd Latvijas iedzīvotāji daudz rūpīgāk pieskata ģimenes budžetu un cenšas ekonomēt līdzekļus, bieži vien atsakoties no tālākiem ceļojumiem, kā arī sporta nodarbībām un izklaides pasākumiem, tostarp retāk dodas slēpošanas izbraukumos uz ārzemēm. Ekonomēts tiek arī, izvēloties konkrētu ceļojuma apdrošināšanas programmu. Piemēram, divās iepriekšējās ziemās lielākā daļa apdrošināšanas akciju sabiedrības „Seesam Latvia” klientu (80% no tiem, kas devās slēpot un snovot uz ārzemēm) izvēlējās lētāko – standarta – apdrošināšanas programmu Taču ārzemju sniegoto kalnu vilinājums ir pārāk liels, lai mēs no tiem spētu atteikties vispār. Un tāpēc daudzi jau tagad pošas uz Alpiem, Tatriem vai Skandināvijas slēpošanas trasēm.

Lai šie ceļojumi būtu ne tikai patīkami un droši, bet ļautu arī būtiski ietaupīt, apdrošināšanas akciju sabiedrība „Seesam Latvia” decembrī sniega sezonas ceļojumu apdrošināšanas polises piedāvā par izdevīgāku cenu.

Iegādājoties slēpotāju un snovbordistu ceļojuma apdrošināšanas polisi līdz šā gada 31.decembrim uz jebkuru apdrošināšanas periodu laika posmā no 2010. gada 1.decembra līdz 2011.gada 30. aprīlim, tiks piemērota 20% atlaide.

Ja ceļojuma laikā plānots slēpot un snovot, par to obligāti jāinformē apdrošināšanas polises pārdevējs, jo šie ziemas aktīvās atpūtas veidi tiek uzskatīti par paaugstināta riska vaļaspriekiem. Tāpēc jāpievērš īpaša uzmanība, vai tie ir iekļauti konkrētās apdrošināšanas polises risku segumā.

„Seesam Latvia” piedāvā arī tādu ceļojumu apdrošināšanu, kurā iekļauta inventāra apdrošināšana.

Vedot ceļojumā līdzi sporta inventāru, slēpes vai sniega dēlis jānovieto maksimāli droši. Ja nav iespējams to nolikt jumta bagāžas kastē vai uz īpašiem stiprinājumiem uz mašīnas jumta, tad inventāram salonā jābūt novietotam un nostiprinātam tā, lai pasargātu braucējus no nejaušiem savainojumiem vai mašīnu no bojājumiem, piemēram, stiklu izsišanas.

Ne uz brīdi nedrīkst aizmirst par līdzpaņemtu mantu drošību. Automašīnas salonā nevajadzētu atstāt bez uzraudzības vērtīgas personiskās mantas, dokumentus un naudu. Ja to visu nav iespējams paņemt līdzi, tad vērtīgākais jānoliek tā, lai netrāpās zagļiem acīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


CelojumuBode.lv
,


Compensa Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74211001sec.