Atklāj ekskluzīvu SPA kompleksu ESPA Rīga

2009.gada 28.aprīlī „Reval Hotel Latvija” kompleksā, Rīgā, Baznīcas ielā 4a durvis ver ekskluzīvas un unikālas koncepcijas SPA - ESPA Rīga, kurā ikviens varēs izbaudīt pasaules līmeņa SPA procedūras.

Jaunais SPA komplekss atrodas pašā Rīgas sirdī, pazīstamā latviešu arhitekta Konstantīna Pēkšēna 19.gadsimta beigās veidotā ēkā, kas ietilpst „Reval Hotel Latvija” kompleksā. Interjera dizains izceļas ar oriģinalitāti, apvienojot mūsdienīgu apdari un senās ēkas īpatnības. Centrālais ESPA ēkas elements ir spirālveida kāpnes, kas klātas ar melnu kristālu un zelta mozaīkas apdari.

ESPA ir viena no pasaulē vadošajām kompānijām SPA jomā, piedāvājot klientiem plašu dabīgo produktu klāstu un novatoriskas, efektīvas procedūras. ESPA procedūras ir veidotas, apvienojot aromterapiju, talasoterapiju un fitoterapiju ar labākajām senajām un modernajām dziedniecības un relaksācijas tehnikām no visas pasaules.

ESPA International izpilddirektore un dibinātāja Sjūzana Harmsvorta (Susan Harmsworth) atzīst: „Ieejot ESPA Rīga, mēs faktiski speram soli nākotnes Rīgā, - tieši tādēļ šis SPA komplekss mums ir bijis un joprojām ir patiesi aizraujošs projekts. Unikālais dizains ir balstīts uz niansēm, kuras nodrošina elpu aizraujošu un atmiņā paliekošu pirmo iespaidu. Iedvesmojoties no “Uguns un ūdens”, centrālais skulpturālais elements jaunajā centrā ir Evas Mences (Eva Menz) veidotās melnu un zelta krāsas flīžu spirālveida kāpnes ar stikla balustrādi, tomēr tās ir tikai viens no neparastajiem interjera elementiem, kādi atrodami visos sešos SPA centra stāvos. ESPA Rīga ir patiesi unikāla vieta, kurā pazust no ikdienas rūpēm un pašā pilsētas sirdī atveldzēties, nododoties mūsu profesionālajiem speciālistiem un piedzīvojot neaizmirstamās ESPA procedūras, sākot ar aromaterapiju, hidroterapiju, fitoterapiju un ajūrvēdas procedūrām un beidzot ar ESPA Rīga īpašajiem piedāvājumiem, kas radīti, ņemot par pamatu Baltijas dzintara unikālās īpašības.”

SPA kompleksa pirmajā stāvā atrodas 18 metrus garš peldbaseins ar melnām mozaīkas flīzēm un vizošām zelta līnijām, vitalitātes baseins, kā arī sauna un tvaika pirts, baseina bārs, apsildāmi soliņi un dušu labirints. Otrajā stāvā izvietota SPA kafejnīca, fitnesa studija, manikīra un pedikīra studijas. Trešajā stāvā atrodas plašas viesu ģērbtuves, savukārt ēkas ceturtajā un piektajā stāvā atrodas procedūru istabas un relaksācijas telpa. Sestajā stāvā atrodas termālais komplekss ar saunām, pirtīm, relaksācijas telpām un āra vitalitātes baseinu, no kura paveras brīnišķīgs skats uz naksnīgajām pilsētas debesīm.

„Mums ir patiess prieks, ka izveidots unikāls un oriģināls mākslas darbs, apvienojot klasiskas arhitektoniskas vērtības ar modernu un krāšņu interjeru. Renovētā ēka patīkami iekļaujas „Reval Hotel Latvija” kopējā ansamblī, un tajā esošais SPA komplekss lieliski papildina mūsu piedāvāto pakalpojumu klāstu,” saka „Reval Hotels” viesnīcu vadītājs Latvijā Kari Hiltunens (Kari Hiltunen).

„ESPA Rīga ne tikai piedāvā jau ierastās SPA procedūras, bet aicina klientus izbaudīt arī īpašus rituālus, kas pielāgoti Latvijas dinamiskajai videi - Čakru balansēšana ar dzintara kristāliem, procedūru Stresa noņemšanai, Botānisko sejas kopšanas rituālu un Atjaunojošu ķermeņa kopšanas rituālu„ saka Inga Kļaviņa, ESPA Rīga direktore.

Pie ESPA kompleksa interjera un arhitektoniskā risinājuma ir strādājuši pazīstami un atzīti šo jomu speciālisti. SPA centra arhitektūras koncepcijas autors ir Bruno Deslandes (SIA „ARCHItrāvs”) un pie tā izveides strādājuši tādi arhitekti kā Barbara Bula, Elīna Rožulapa. Pie izpildes mezglu rasējumu izveides strādāja SIA „Arhitektūras un interjera studija STAŅEVIČA UN BULA”. Iekštelpu dizainu veidojis pazīstamais Īrijas arhitektu birojs „DOUGLAS & WALLACE”, savukārt unikālo telpu un fasādes apgaismojumu izstrādājuši „LIGHTING DESIGN INTERNATIONAL” (Lielbritānija) dizaina speciālisti.

SPA kompleksa interjerā izmantoti visdažādākie materiāli, tostarp akmens, āda, metāls, stikls, riekstkoka finierējums, spoguļi. Galvenie krāsu gammu akcenti ir violets un oranžs, tāpat laukumos pielietotas stikla mozaīkas flīzes, kas sasaucas ar latviskajiem dzintara toņiem.

Starptautisko kompāniju ESPA pirms 16 gadiem Lielbritānijā izveidoja SPA industrijas līdere Sjūzana Harmsvorta (Susan Harmsworth), un pašlaik uzņēmums darbojas 34 valstīs visā pasaulē.

"Reval Hotels" pieder norvēģu nekustamo īpašumu investīciju kompānijai "Linstow AS", kuras īpašnieks ir AWILHELMSEN AS - pasaulē lielākās kruīza kuģu kompānijas "Royal Caribbean Cruise Lines" līdzīpašnieks.

Lai uzzinātu vairāk par ESPA Rīga, lūdzu apmeklējiet mājas lapu www.espariga.com, lai uzzinātu vairāk par Reval Hotels, lūdzu apmeklējiet www.revalhotels.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73405981sec.