Attirance SPA - padomi ķermeņa ādas kopšanai vasarā

Vasara - pludmale, sportiskas aktivitātes, sezonas dārzeņu, augļu un ogu baudīšana. Tā dažos vārdos var raksturot gada siltāko laiku. Bet kā šajā gada saulainākajā laikā kopt un palutināt savu ķermeni? Noderīgus padomus sniedz Attirance SPA vadītāja Jurita Šnepsta.

Padoms Nr. 1

Vasarā jāmēģina izvairīties no saules pastiprinātās iedarbības, intensīvi jākopj un jāmitrina ķermeņa un pēdu āda, lai tā nekļūtu raupja. Kā arī jāseko līdzi ādas elastībai un tvirtumam. Mati vasarā arī mēdz kļūt sausāki, jo biežāk tos mazgājam, sauļojamies, peldamies – tāpēc arī matiem nepieciešama papildu kopšana.

Ķermenim iesaka: Ķermeņa sviesta krēms -  Buriti.  Amazones "dzīvības koka" buriti palmas augļu eļļa, kas iekļauta krēma sastāvā, sniedz īstu enerģijas trieciendevu ādai. Izejvielu formula papildināta ar vairākiem vērtīgiem sviestiem un eļļām, kas palīdz atjaunot un uzlabot ādas stāvokli, samazina ādas pigmentācijas plankumus, nodrošina elastību un stimulē ādas vielmaiņas procesus. Regulāra krēma lietošana padara ādu tvirtu, jauneklīgu un samtaini maigu.

Pēdām: Pēdu krēms - "Kokoss" no dabiskām izejvielām. Atjaunojošs, kopjošs un dziedējošs krēms intensīvām rūpēm par kāju pēdām. Tā sastāvā ir īpaši efektīva dabīgo izejvielu kombinācija ar pēdu ādai vitāli nepieciešamajiem vitamīniem. Pēdu āda kļūs elastīga, maigi zīdaina, mazināsies sausums un sabiezējumi.

Matiem: Matu eliksīrs – "Mandele". Padara matus veselīgus, mirdzošus, mīkstus un viegli ķemmējamus. Izmantojiet to, ja jums ir pārāk sausi un trausli mati. Eliksīrs stiprina matus visā to garumā, mitrina galvas ādu un baro matu saknes. Regulāri lietojot eliksīru, uzlabojas matu aizsardzība pret vides kaitīgo ietekmi.

Padoms Nr. 2

Vasaras sezonā ķermeņa skaistumam Attirance SPA iesaka "Enjoy Gold" sērijas sauso ķermeņa eļļu. Eļļai ir izcilas zeltaina spīduma un ādu kopjošas sastāvdaļas – kaviāra savienojums. Kaviārs ir galvenā sastāvdaļa, kas atjaunina ādas šūnas. Šī ķermeņa eļļa baro ādu, nepadarot to lipīgu. Trīs dabisko eļļu – jojobas, aprikožu kauliņu un mandeļu atjaunojošās īpašības mijiedarbojas ar kaviāra ekstrakta un E vitamīna aizsargājošajām un antioksidējošajām īpašībām. Rezultāts ir acīmredzams un tūlītējs – āda ir kļuvusi starojošāka, zīdaināka un maigi smaržojoša. Pēc vannas vai dušas uzklājiet eļļu ķermenim. To ir iespējams lietot arī sejas ādai un pat kā barojošu līdzekli sausiem matiem.

Sāls skrubis ķermenim "Piparmētra". Ādu palutinot ar šo sāls skrubi, ķermeni pārņem atsvaidzinošs vēsums. Sāls un kaltētas piparmētru lapiņas palīdz atdalīties atmirušajām ādas šūnām un uzlabo ādas tonusu ar uzmundrinošu piparmētru aromātu. Kopā ar izmeklēto dabīgo sastāvdaļu kombināciju āda saņem saudzīgu un pilnvērtīgu kopšanu.

Padoms Nr. 3

Ādas un matu kopšanai mājas apstākļos, Attirance SPA salona vadītāja iesaka:

"Matiem var lietot Mandeļu matu eliksīru - iepildīt atsevišķā trauciņā un uzsildīt eļļu karsta ūdens peldē, iemasē gan galvas ādā, gan matos, atstāj 20 minūtes, matus apsedz ar plastikāta dušas cepurīti. Siltums, kuru izdala galvas āda, palīdzēs eļļai vieglāk absorbēties mata šķiedrā. Ideālā variantā eļļu atstāj uz nakti. Galvas ādas masāža ar eļļu arī palīdz cīnīties pret matu izkrišanu, stimulējot asinsriti un piegādājot barības vielas matu saknēm, tiek stimulēta jaunu matiņu augšana. Pēc eļļas procedūras matus rūpīgi izskalo (divreiz lietojot šampūnu). Mati kļūs mīksti, spīdīgi, kondicionēti un pabaroti. Mājās pēc dušas var veikt ķermeņa pašmasāžu, izmantojot raupju dvieli – ar apļveida kustībām masējot problēmzonas, līdz āda kļūst viegli sārta, pēc tam ādā iemasēt Ābola pretcelulīta krēmu – āda noteikti kļūs elastīga un tvirta, kā arī patīkami smaržos. Sejai iesaku Rīsu krēma masku. Šī vienkārši izmantojamā maigas krēma konsistences maska atsvaidzina un mīkstina ādu. Tā piešķir ādai mirdzumu, kā rezultātā āda izskatās un ir veselāka, maigāka un mitrinātāka. Ar šīs maskas palīdzību tiek samazināts ādas sebuma daudzums, tādējādi āda ilglaicīgi saglabājas samtaini matēta. Šī maska bagātīgi satur orizanolu, vitamīnus un minerālus, savukārt rīsi mīkstina, mitrina un tonizē ādu. Turklāt rīsu balinošās īpašības pastiprina Alpu augu komplekss (šie augi tika izraudzīti to melanoģenēzi regulējošo īpašību dēļ). Neviens no Attirance kosmētiskiem produktiem nesatur parabēnus."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.attirance.lv


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44076896sec.