Baltijas Apdrošināšanas Nams: rūpes par bērnu drošību ir svarīgākais

Bērni pēc savas būtības ir aktīvi un ziņkārīgi. Mīlošie vecāki vēlas pasargāt savu atvasi no visa sliktā, kas dzīves laikā var atgadīties. Bet, lai kā mēs to vēlētos, ne vienmēr tas izdodas. Baltijas Apdrošināšanas Nams ir apkopojis biežākos gadījumus, kuros bērni gūst traumas. Tās ir dažāda rakstura sadzīves traumas, un nākas secināt, ka no tām varēja izvairīties.

Ierasti jauko darba dienas vakaru vai brīvdienu gaisotni nereti iztraucē bērna raudas un sauciens pēc palīdzības. Bērns, aktīvi darbojoties vai spēlējoties, ir guvis traumas. Apkopojot Baltijas Apdrošināšanas Nama atlīdzību pieteikumus, secinām, ka visbiežākās traumas ir sasitumi, apdegumi un kaulu lūzumi.

Lai pasargātu savas atvases no sadzīves traumām, jau laikus mājās veiciet priekšdarbus to novēršanai. Nostājieties bērna acu augstumā un stingri izvērtējiet apkārtējo situāciju. Lai bērnu savainošanās risks būtu minimāls, neatstājiet redzamā un bērniem viegli pieejamā vietā sērkociņus un šķiltavas. Blenderus, kafijas automātus, tosterus, kā arī visus asos virtuves piederumus glabājiet pēc iespējas augstākos plauktos. Elektrības rozetes bērniem šķiet ļoti pievilcīgas, tāpēc izmantojiet īpašus kontaktligzdas aizsargus. Bīstami ir arī mēbeļu asie stūri, jo, krītot uz tiem, viegli ir gūt sasitumus un dziļas brūces. Ne vienmēr var paspēt pielikt priekšā roku, tāpēc lieti noderēs mēbeļu stūru aizsargi. Tāpat ne uz mirkli neatstājiet bērnus bez uzraudzības, kamēr viņi mazgājas vannā vai saimnieko virtuvē.

Traumas bērni gūst ne tikai mājās, bet arī atrodoties bērnudārzā, skolā vai kādā brīvā laika pulciņā. Atlīdzību pieteikumos ir atrodamas tādas traumas kā sporta stundu laikā gūta kājas trauma, lecot pāri ''āzim'', galvas smadzeņu satricinājums, saņemot sitienu pa galvu ar bumbu, tāpat durvīs iesisti pirkti un gūtie lūzumi, krītot pa kāpnēm vai no zirga. Izrunājiet ar savu bērnu drošības noteikumus ārpus mājas un sniedziet ieteikumus, kā viņam rīkoties, ja tomēr atgadās kāda nelaime.

Mūsu valstī diennakts laikā tiek fiksēti vidēji 150 gadījumi, kas saistīti ar dažādām traumām. Bērnu drošība ir pirmajā vietā, tāpēc pieaugušo uzmanība pilnībā ir jāvelta bērnam. Bērna ārstēšana valsts ārstniecības iestādēs Latvijā ir bez maksas, tomēr pilnīgai bērnu aizsardzībai iesakām iegādāties nelaimes gadījumu apdrošināšanas polisi. Tā Jums izmaksās, sākot tikai no pāris eiro gadā. Apdrošināšanas līgums nemazinās sāpes vai pārdzīvojumus, tomēr sniegs drošību un materiālu atbalstu grūtā brīdī.

Par ''Baltijas Apdrošināšanas Nams'' AAS

''Baltijas Apdrošināšanas Nams'' AAS ir 2000.gadā dibināta starptautiska apdrošināšanas sabiedrība, kas sniedz pakalpojumus autotransporta (OCTA, KASKO), īpašumu, civiltiesiskās atbildības, ceļojumu, nelaimes gadījumu, veselības, kravu un kuģu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus. Vairāk par Baltijas Apdrošināšanas Namu var uzzināt www.ban.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.56675291sec.