Aicina uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa

Datorologs ir IT drošības speciālists, kurš var diagnosticēt un, ja iespējams, novērst e-slimības un ļaunatūras datorā un sniegt konsultācijas, kā pasargāt datoru nākotnē. Visi datorologa padomi ir bez maksas.

Datorologs pieņems trešdien, 19. oktobrī no pl. 10.00 līdz 16.00, Raiņa bulvārī 29, Rīgā (netālu no Stacijas laukuma).

Datorologa pakalpojums pieejams jebkuram datorlietotājam, kurš vēlas pārliecināties, ka viņa dators nav inficēts, kā arī tiem, kas vēlas izārstēt datoru no iegūtiem datorvīrusiem. Datorologa konsultācija palīdz arī tiem, kuri nezin, kā pasargāt savu datu, privātās dzīves un naudas drošību e-vidē. Datorologi pārbaudīs arī Android un Apple ierīču (planšetes, mobilie telefoni) veselību.

Šogad „Datorologa akcijā” iesaistīsies drošības eksperti no CERT.LV, kā arī eksperti no SIA "Latnet Serviss”, SIA "Stream Networks" un SIA "Lattelecom". SIA "Latnet Serviss" un SIA "Lattelecom" ir to interneta pakalpojumu sniedzēju vidū, kas īpaši rūpējas par savu klientu drošību un drošas interneta vides veidošanu, ko apliecina iegūtā kvalitātes zīme "Atbildīgs interneta pakalpojumu sniedzējs”. 

Pirms datorologa apmeklējuma CERT.LV aicina apmeklēt portālu www.esidross.lv, lai noskaidrotu, vai datora IP adrese nav inficēto adrešu sarakstā. Ja datora IP adrese ir inficēta, tad ekrānā parādīsies sarkans brīdinājums. Taču pilnu diagnozi un ārstēšanu iespējams veikt arī klātienē, pie datorologa.

Atgādinām, ka datorologs nereklamē neviena konkrēta ražotāja izstrādātās antivīrusu programmas. Datorologs nepārbauda datora programmu legālo izcelsmi un neuzņemas atbildību par nelegālu datora saturu. 

"Datorologa akcija" notiek jau piekto gadu, kopš 2012. gada marta. Šoreiz akcija notiek Eiropas kiberdrošības mēneša ietvaros. Kiberdrošības mēnesis tiek rīkots ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par kiberdrošības jautājumiem. 
Vairāk par kiberdrošības mēneša pasākumiem: www.cert.lv/lv/2016/10/eiropas-kiberdrosibas-menesa-aktualitates-2016 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Bellevue Park Hotel Riga
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83945298sec.