Travelport garantē personu datu pārsūtīšanas drošību

Travelport GDS ir pirmā no pasaules vadošajām globālo rezervāciju sistēmām, kas saņēmusi „Safe Harbor” sertifikātu, kas apstiprina, ka ceļojumu rezervēšana (arī izmantojot internetu) notiek saskaņā ar likumdošanā noteiktajiem personu datu drošības standartiem un garantē maksimālu datu drošību.

Rūta Skujeniece, Travelport pārstāvniecības vadītāja Baltijas valstīs: „Pieaugot tiešsaistes ceļojumu rezervēšanas apjomam, strauji pieaug arī datu plūsma interneta vidē. „Safe Harbour” drošības sertifikācija nozīmē to, ka Travelport GDS tehnoloģiju lietotāju, proti, ceļojumu aģentūru, darbība atbilst likumdošanas prasībām par datu privātumu un drošību. Mēs ļoti nopietni attiecamies pret savu klientu datu drošību un šī drošības sertifikācija apliecina mūsu nostāju.”

Travelport rīcībā esošie dati liecina, ka Eiropā arī krīzes laikā, kad bija vērojams būtisks tūrisma nozares kopējais kritums, tiešsaistes ceļojumu rezervēšana ir saglabājusi augošu tendenci. Eiropā veikto interneta ceļojumu rezervāciju apjoms ir audzis par 6%.

„Safe Harbor” ir programma, kas izveidota, sadarbojoties ASV valdībai, Eiropas Komisijai un Šveices valdībai, lai harmonizētu atšķirības starp Eiropas Savienības un ASV privātuma un datu aizsardzības likumiem. „Safe Harbor” programma ir paredzēta uzņēmumiem, kas pārsūta personu datus no Eiropas uz ASV. Lai iegūtu šo sertifikātu, uzņēmumiem ir jāievēro īpaši nosacījumi datu privātuma nodrošināšanā, lai nepieļautu nejaušu informācijas noplūdi vai zaudējumu. Sertifikāts aizsargā visu to personu datus, kuru ceļojumu rezervācijām Eiropas Savienībā un Šveicē tiek izmantota Travelport GDS tehnoloģija.

Papildus informāciju par „Safe Harbor” sertifikātu, kā arī par uzņēmumiem, kuri to ir saņēmuši, iespējams saņemt mājas lapā: www.export.gov/safeharbor

Par Travelport

Travelport ir viens no pasaules vadošajiem globālo rezervāciju sistēmu (GDS) piegādātājiem, kas apvieno tradicionālo GDS biznesu (Galileo un Worldspan sistēmas), GTA, pasaulē vadošo tūrisma produktu izplatītāju, un Airline IT Solutions grupu, kas piedāvā funkcionāli kritiskus biznesa vadības un datu apstrādes risinājumus aviokompānijām. Travelport darbojas 160 valstīs un nodarbina aptuveni 5,300 cilvēku.

Travelport ir 48% daļu īpašniece Orbitz Worldwide, vienas no pasaulē lielākajām interneta ceļojumu rezervāciju kompānijām. Travelport ir privāta kompānija, tās īpašnieki ir Blackstone Group, One Equity Partners, Technology Crossover Ventures.

Vairāk informācijas: http://www.travelport.com/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19338512sec.