Samsung Electronics prezentē jaunākās paaudzes tehnoloģijas gudrākai dzīvošanai

2015. gada 5. februārī – Monako notiekošajā pasākumā ''Samsung EU Forum 2015'' Samsung Electronics iepazīstinājis ar savu vīziju par gudrāku ikdienu un dzīvošanu. Uzņēmums laidis klajā mājsaimniecības iekārtas, kuru izveidē līdzdarbojušies profesionāli pavāri, 88 collu SUHD televizoru, jaunus audio risinājumus ar premium klases skanējumu. Jaunumu vidū ietilpst arī 27 collu monitori ar ieliektu ekrānu un UHD izšķirtspēju, kā arī biznesa klases drukas iekārtas.

  • Ledusskapis, kas iederēsies jebkurā mājoklī un nodrošinās izcili svaigu produktu uzglabāšanu ar Precise Chef Cooling™ dzesēšanas tehnoloģiju.
  • Krāsns Samsung MW8000J Hot Blast™, kas ļaus samazināt gatavošanas laiku par 50%.
  • Uz Tizen platformas balstītais Samsung SUHD televizors, kas aizsāk jaunu ēru UHD produktu kategorijā ar oriģinālu ekrāna tehnoloģiju, inteliģento attēla apstrādes dzinēju un daudzveidīgām Smart TV funkcijām.
  • Inovatīvi audio produkti, kas nodrošina vēl dinamiskāku visaptverošās skaņas sniegumu.
  • Starp modernākajiem produktiem ir arī jaunākais izliektās formas UHD izšķirtspējas monitors.
  • Jaunais MX7 printeris ar četrkodolu procesoru, kas biznesa videi sniedz vēl ātrāku veiktspēju un plašākas pielietojuma iespējas.

''Samsung vienmēr nodrošina augstvērtīgu sniegumu, pievēršot uzmanību lietotāju vajadzību izzināšanai un pastāvīgai inovāciju izstrādei, lai šīs vēlmes īstenotu,'' papildina Viktors Markuls, Samsung Electronics Baltics Sadzīves elektronikas biznesa vadītājs Baltijā.

Profesionāļu iedvesmota precizitāte

Viens no jaunākajiem produktiem Samsung Chef Collection produktu klāstā ir profesionālās virtuves tehnikas iedvesmotais ''Kitchen Fit Refrigerator'' ledusskapis, kas nevainojami iederēsies jebkurā mājokļa interjerā un nodrošinās izcili svaigu produktu uzglabāšanu ar Precise Chef Cooling™ dzesēšanas tehnoloģiju. Samsung Chef Collection klāstā esošās iekārtas ir radītas sadarbībā ar profesionāliem, Michelin zvaigznēm godalgotiem pavāriem.

Jaunā ledusskapja Precise Chef Cooling tehnoloģija samazina temperatūras svārstības amplitūdā līdz ±0.5°C un palīdz ilgāk saglabāt pārtikas produktu svaigumu. Chef Mode un Chef Zone režīmi nodrošina iespēju katru produktu uzglabāt profesionāļu ieteiktā un īpašiem produktiem (piemēram, zivis un gaļa) atbilstošā temperatūrā. Savukārt Twin Cooling Plus tehnoloģija nodrošina optimālu mitruma līmeni un neļauj notikt aromātu apmaiņai starp ledusskapja un saldētavas nodalījumiem.

Jaunais RB8900 ledusskapis Latvijas tirgū nonāks jau februāra beigās, un tā aptuvenā cena būs 1200 eiro.

Ievērojami samazināts gatavošanas laiks

MW8000J HotBlast™ Smart Oven krāsnī ir iebūvēta jauna tehnoloģija, kas nodrošina iespēju konvekcijas mikroviļņu krāsnī gatavot klasiskajā cepeškrāsnī gatavojamos ēdienus, taču patērējot tam uz pusi mazāk laika. Ātra un spēcīga karstā gaisa plūsma caur 60 krāsns iekšpusē regulāri izvietotām atverēm tiek virzīta lejup tieši uz ēdienu. Pateicoties HotBlast™ tehnoloģijai, ģimenē iecienītie ēdieni, piemēram, vistas cepetis ir pagatavojami par 47% īsākā laikā, ja salīdzina ar klasiskajām konvekcijas cepeškrāsnīm.

2014. gada dati liecina, ka konvekcijas mikroviļņu krāsnis Baltijas valstīs ir aktuālas tiem, kuriem garšo grilēti ēdieni, taču tie vēlas ietaupīt telpu virtuvē. Tās ļauj pagatavot ēdienu, kuru parasti gatavo klasiskajā cepeškrāsnī, taču ar iekārtu, kas aizņem mazāk vietas.

MW8000J HotBlast™ Smart Oven krāsns tirdzniecībā Baltijas valstīs nonāks maijā vai jūnijā, un tās aptuvenā cena būs 450 eiro.

SUHD TV ar inovatīvu attēla sniegumu

Saskaņā ar Samsung veikto Living Index aptauju 86% Latvijas iedzīvotāju televizoru skatās katru dienu, tāpēc tā raksturīpašībām tiek pievērsta būtiska uzmanība. Izvēloties jaunu televizoru, pircēji Baltijas valstīs izvērtē divas būtiskas īpašības – ieliekta forma un UHD izšķirtspēja, bet tie, kas iegādājās Smart televizorus, vēlējās iegūt pēc iespējas plašāku viedo funkciju klāstu. Jaunākie dati norāda, ka patērētāji vēlas arī liela izmēra ekrānus. Ja pirms dažiem gadiem populārākie bija televizori ar 32 collu izmēra ekrānu, tad pērn – 55 collu un vēl lielāka ekrāna izmēra televizori.

Samsung prezentējis JS9500 televizora modeli ar 88 collu ekrānu, kurā izmantota oriģināla, videi draudzīga nanokristālu ekrāna tehnoloģija un inteliģentas SUHD funkcijas. Jaunais SUHD televizors ir novatorisks visās jomās, nodrošinot izcilas kvalitātes attēlu ar augstu kontrasta līmeni, attēla spilgtumu un krāsu paleti, kā arī UHD izšķirtspēju. SUHD attēla apstrādes dzinējs automātiski analizē attēla spilgtumu, lai samazinātu enerģijas patēriņu un vienlaikus nodrošinātu augstāku kontrastu ar 2,5 reizes spēcīgāku spilgtumu nekā to spēj klasiskie televizori.

Visi jaunie Samsung Smart televizori 2015. gadā tiks aprīkoti ar jaunu, uz Tizen operētājsistēmas balstītu platformu, kas nodrošina ne tikai ērtāku savienojamību, bet arī sniedz plašākas iespējas radīt atbilstošu saturu un aplikācijas.

Jaunie SUHD televizori Latvijas tirgū nonāks marta beigās.

Skaņa 360 grādu rādiusā

Klientiem Baltijas valstīs Samsung piedāvā inovatīvus audio produktus, kas sniedz vēl dinamiskāku visaptverošās skaņas sniegumu. WAM7500/6500 ierīce, kas radīta Samsung jaunajā, īpašajā audio risinājumu laboratorijā Kalifornijā, nodrošina izcilu skanējumu 360 grādu rādiusā. Šāds rezultāts panākts, izmantojot Samsung ''Ring Radiator'' tehnoloģiju, kas nodrošina skaņas viļņu virzību gan horizontālā, gan vertikālā plaknē, ļaujot skaņai piepildīt visu telpu.

Samsung prezentējis arī jauno 8500. sērijas Curved Soundbar ieliektās formas skaņas joslu, kas teicami saderēs ar Samsung ieliektās formas televizoriem izmērā no 48 līdz 78 collām. Šis premium klases audio risinājums piedāvā 9.1 kanālu audio skanējumu, ar televizoru tas ir savienojams bezvadu režīmā un uz to var straumēt mūziku arī caur Samsung Multiroom funkciju.

Ieliektas formas skaņas joslas produkti pirmo reizi Baltijas valstu tirgū ienāca 2014. gada novembrī. Patērētāji novērtēja to neierasto dizainu, kas teicami atbilst ieliektas formas televizoriem, iespējas tos saintegrēt vienā akustiskajā audio sistēmā, kā arī to, ka šīs skaņas sistēmas vadība notiek ar vienu pulti. Turklāt Samsung Living Index norāda, ka vīriešiem Baltijas valstīs patīk klausīties labas kvalitātes mūziku – 43% Latvijas vīriešu aizraujas ar audio sistēmām.

Skaņas joslas produkti ar ''Ring Radiator'' tehnoloģiju tirdzniecībā Latvijā nonāks šī gada jūlijā.

Inovatīvi monitori

Jauno produktu klāstā ietilpst jaunākie ieliektas formas un Ultra High Definition (UHD) izšķirtspējas monitori, kuros iekļauti jaunākie tehnoloģiju un dizaina sasniegumi, nodrošinot izcilu attēla kvalitāti gan biznesa, gan arī mājas lietotājiem.

Samsung ieliektajiem SE790C, SD590C un SE510C monitoriem ir mūsdienīgs, minimālisma stilā ieturēts dizains. Maksimāli reālistisku krāsu attēlojumu un augstvērtīgu attēlu detalizācijas pakāpi sniedz Samsung UD970 UHD monitors.

Samsung atklājis arī otrās paaudzes RH55E SMART Signage kategorijas televizoru ar 55 collu ekrānu. Ar elegantu dizainu, uzlabotu attēla kvalitāti un iebūvētu satura pārvaldības sistēmu (CMS) ierīce nodrošina pilnībā pielāgojamu biznesa ziņojumu nogādāšanu mērķauditorijai.

Drukas risinājumi ātrumam biznesā

Jaunais Samsung MX7 printeris ar četrkodolu procesoru (+DSDF) biznesa videi sniedz vēl ātrāku veiktspēju un plašākas pielietojuma iespējas. MX7 printerim nepieciešamas vien 18 sekundes, lai ieslēgtos un sagatavotos darbam, un nieka 12 sekundes, lai pamostos no miega režīma. Printeris dāvā augstvērtīgu attēlu kvalitāti ar 1200 dpi izšķirtspēju, un pirmo melnbalto lapu tas spēj izdrukāt trīs sekundēs, savukārt krāsu dokumenta izdrukai nepieciešamas vien 4,5 sekundes.

MX7 nodrošina arī ievērojami īsāku un šobrīd industrijā ātrāko dokumentu skenēšanas laiku – 120 vienpusēji attēli minūtē un 240 divpusēji attēli minūtē. Ātrākam savienojumam birojā printeris apveltīts ar 802.11ac tīkla savienojuma standarta atbalstu. MX7 ir aprīkots arī ar Bluetooth Low Energy bezvadu savienojuma atbalstu, ļaujot lietotājiem viegli pieslēgties printerim un ātri veikt izdrukas, līdz ko viņi atrodas ierīces tuvumā.

Latvijas tirgū MX7 nonāks šī gada otrajā pusē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67561293sec.