Rimi Rīgas maratons aicina uz izskriešanos Ziemassvētku rītā

Pirms pīrādziņu un dāvanu maratona Rimi Rīgas maratons aicina ikvienu piedalīties ikgadējā Ziemassvētku skrējienā, pašā svētku rītā, 2019. gada 24. decembrī noskrienot 10 km vai 20 km.

Pasākums ir bez maksas un bez reģistrācijas, tikšanās vieta nemainīga – pie Dailes teātra. Rūpējoties par savu drošību un citu pilsētnieku svētku sajūtu, dalībnieki aicināti ierasties Ziemassvētkiem atbilstošā ekipējumā – cepurēs, šallēs, cimdos, vecīša bārdās vai tērpos. Pirmajiem simts dalībniekiem Rimi Rīgas maratons nodrošinās svētku cepures. Kā jau ierasts, skrējiens būs neformāls, ievērojot satiksmes noteikumus un skrienot pa ietvēm.

Tradīcija, kas aizsākusies pirms astoņiem gadiem, katru gadu pulcē rekordlielu entuziastu skaitu, kuri ar lielu prieku gatavi izkustēties pirms došanās pie svētku galda. Skrējiens plānots neformāls, ievērojot satiksmes noteikumus un skrienot pa ietvēm.

24. decembra rītā skrējēji uz startu pie Dailes teātra aicināti ierasties plkst. 8.00, ja plānots skriet 20 km distanci, vai plkst. 9.00, ja izvēle kritusi par labu 10 km. Plkst. 8.00 garās distances skrējēji dosies uz Mežaparku un atpakaļ, lai plkst. 9.00 paņemtu 10 km skrējējus un otrreiz dotos Mežaparka virzienā. Vidējais skriešanas ātrums būs demokrātisks - 6.00 min/km, bet skrējiena izskaņā paredzēta kopbilde.

Skrējiens notiks jebkuros laika apstākļos. Ja nu snieg? Skrienam! Ja nu līst? Skrienam! Ja nu līst vai snieg un viss ir apledojis? Skrienam! Kā ģērbties? Atkarīgs no laika apstākļiem, bet ar Ziemassvētku cepuri vai bārdu!

Organizatori aicina tos, kuri vēl nav sarūpējuši Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem, dāvināt Zelta vērtu pieredzi – kopīgu piedzīvojumu un lieliski pavadītu dienu Rimi Rīgas maratonā 2020. gada 16. un 17. maijā! Tā būs veselīga dāvana ar Jaunā gada apņemšanās elementiem, gatavošanās prieku, uztraukumu pirms starta, lielu gandarījumu par paveikto un dalīšanās prieku finišā! Dāvanu iespējams iegādāties oficiālajā mājaslapā rimirigamarathon.com. Vienlaikus organizatori atgādina, ka mainoties gadam, mainīsies arī dalības maksa Rimi Rīgas maratonā, tāpēc lūgums reģistrēties laikus, izmantojot labāko cenu. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45672393sec.